kick ass

Sitter ute i solen och äter melon med mammsi :) Har även skrivit in alla matcher i kalendern och kollat upp vilka som krockar med småtjejernas osv. Det blir nog en bra säsong om allt går som planerat. Det enda vi saknar är lite folk.. Förstår inte riktigt hur de tänkte  med uppdelningen. Men men jag tänker iaf inte dubbla iår och spela med u-laget också.. Glöm det! Har både skola, jobb, flickor 12, div 2 och "extraträning" med div 1 . Nej nej. I år ska jag inte flyga omkring hela Skåne. Iår ska vi iaf Kicka ass!

För första gången sedan jag började spela innebandy ska jag inte träna på en torsdag. Känns konstigt med ändrade träningstider men de nya är också ok :) Småtjejerna ikväll och sen ska jag träffa fh en stund,verkligen behövt.

Nu ska jag ta in datorn innan den överhettar!

Kisses and hugs

Hej linas mamma :)

Idag tog jag steget in i vuxenvärlden och satte foten på malmö högskola :) Lite pirrigt i början att promenera över bron till den stora fina glasbyggnaden. Sen blev det mest häktiskt när alla kastade papper, kassar, tygband, pennor osv över en. Kände mig en aning liten... Upp för trappan och in i salen, stoor sal! Alldeles för mycket information på en gång, inte mycket som fastnade :P men men snitt åldern i klassen är väldigt ung, det gillar vi! :)  Träffade även på Malin och Tiljander som var lika förvirrade.

Unnade mig även en freezer :)

Låångkväll i sundsbro har jag även hunnit med. Träffade Emilia 17.45 för lite snabb planering och sedan drog knatteträningen igång. Hann även med föräldrarmöte. Sedan möte med div 2 inför kommande säsong och träning, känns faktiskt bra! Gillar tränarstabben och mina nya lagkamrater. Det kommer bli en händelserik höst och jag hoppas på det bästa :) vi ska kicka ääs tjejer!

Benny upptäckte även idag att kartorna på hitta.se inte är speciellt uppdaterade. Zooma in, hallen borta endat en byggarbetsplats kvar. Zooma ut, hoppsan där var hallen  igen. Spännande.


Nu ska jag se klart paradise hotel och sedan hoppa i säng. I morgon ska jag träffa älskade Ankan :)
Natti natt

jahapp

Div 2 till höst! Förväntat och jag är ok med det :) Men sjukt besviken att vissa får spela i div 1 som verkligen inte platsar..
Micki, Lilja, Lina, osv grattis! Men kommer sakna er på träningarna :(  och påväg till matcher osv, hur ska jag klara mig? :( sorligt! aja jag ska kämpa mig uppåt! blir nog dock efter operation, rehab, osv.. örk va trist.

nu ska jag hoppa i sängen för jag är verkligen värd en god natts sömn i min egen säng  :)  och googla lite saltvatten plockat från havet, eller hur var det micki? ;) Älskar dig <3


natti natt

Now please

Sitter och väntar på det jävla mailet!

Helgen var som den var, äcklig, jobbig men helt underbar! Skriver mer om den imon.. har ingen ork för tillfället :P Så KOM I LUCKAN Rickard och skicka iväg det så jag kan sova.


kisses


Män..

Kul att du berättar allt nu i efterhand.. aaah MÄN varför kan ni inte öppna er och säga vad ni känner och sluta vara så jävla kluvna?

Igår spenderade jag kvällen med micki, ovanligt ;) vi kommer nog inte klara en träning utan varandra om de splittrar på oss :( Iaf vi handlade mat inför lägret i helgen, en jävla massa mat! Sedan till träningen på kulladal där alla mobbade min fina klubba och jag underhöll lilla Isak, riktigt söt unge :) Sedan bar det hem till tessan i hålan Hököpinge. Riktigt mysigt hus med massa deklarationer som kvällsläsning. Härliga människor :)

Snabbt hem till micki för paradise hotel, inte okej jag vet men vi har fastnat. Tack för igår älskling!

Idag kommer Lina och Malin hem :) känns som om de har varit borta i en evighet! Och ikväll bär det av till Dörröd för träningsläger med laget. På söndagkväll får vi sedan reda på vilket lag vi hamnar i, nervöst! Kommer sitta bänkad vid datorn och trycka uppdatera 1000 gånger. Men Men :) nu ska jag packa och fixa inför helgen.

och fh allt löser sig nog, jag tycker om dig massvis, du är värd mer än du tror. <3


dåligt

Hejsan hoppsan

Idag har jag varit på innebandy esset med micki månsson och tittat på klubbor samt stylat om min egen. Resultatet = den gräsligaste klubban på länge men det är monzas fel! ´Det finns nog INGEN som har en sån här klubba iaf haha. Sedan var vi även snälla och hjälpte honom att packa upp lite grejer.

Mat på festivalen och lite inköp inför högskolan. Vi blev även intervjuade av metro :P

Nu ska jag bege mig iväg och passa barn. Sedan lite andra äventyr :)



Varför kan du inte bara lyfta på luren och svara? tycker det är så jävla dålig stil..


Finaly

Äntligen ska min hand bli bra! Bort med knutan och det onda :) woho

Var hos handkirurgen idag, privat eftersom MAS var fullt.. tackar jag faktiskt för eftersom den här läkaren var kanon!
- När vill du opereras?
- När är nästa tid?
- Om två veckor.

sjukt hur mycket fortare det kan gå privat.. Ska iaf inte göra det för än 25 november då jag enligt schemat inte har mycket skola och inte allt för mycket innebandy. Hoppas det läker snabbt.

Har även fikat med signe idag :) saknat dig jävel!

Nu ska jag äta lyxmiddag för pappa fyller år =)  och sedan bege mig till kulladalshallen för att titta på mitt kära lag och säga till att jag lär vara borta ett ta i höst :P

pick up!

too good...

"Du är för bra för mig, jag förtjänar inte dig."

De orden har jag fått höra alldeles för många gånger och det är lika jävligt varje gång. Tänk att det kan kännas så tungt att få höra att man är för bra, att man är näst in till perfekt men ändå räcker man inte till. Istället för att stöta bort, borde man inte ta vara på den personen och inse att man faktiskt är värd någon "bra"? Jag ger snart upp... tydligen är jag inte värd någon alls.

Jag tycker jättemycket om dig men jag förstår mig inte riktigt på dig.. det du gjorde sårar mig :/ Jag har tänkt igenom det men jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Det är svårt eftersom jag tycker om dig massvis...



nu ska jag bädda ner mig i sängen och vänta in träningen..


söderslättscupen

Igår spenderade jag hela dagen i Gyahallen i Höllviken. Svettigt värre men gud vad kul vi hade :) Stämmningen i truppen är sjukt bra nu. Kommer faktiskt bli tråkigt att splittra på oss. Cupen i säg gick väl bra! Vi vann alla matcherna och tog hem första priset :) vi spelade inte vårt bästa hela tiden men stundtals gick det bra :) fick privat ut matchkläder till säsongen, ÄNTLIGEN kläder som passar! Trots att tränarna är sjukt elaka och slänger iväg kommentarer som "ta S så täcker de dina fula knän" snällt :P Korre och jag smider även planer inför kommande läger att jävlas med Monza vi får se vad vi kan hitta på för att plåga honom ;)  Tessan och jag underhöll även alla som kommentatorer under en hel match, vissa tyckte nog det var irriterande, jag tyckte vår insats var extraordinär och att vi utan tvekan kan ersätta de på sporten :)

Senare på kvällen, kort promenad med micki behövde få lite luft. Resten av kvällen/natten/morgonen spenderades hos fh.. bergochdalbana..


Det slog även micki och mig igår, tänk så kommer vi inte spela i samma lag i år?! Hur ska jag klara mig utan min micki på träningen? :( Visst är där annat trevligt folk men ingen ersätter min micki. På söndag får vi reda på via e-mail vilket lag vi hamnar i. Nervös vecka inledd nu.


nine to five

Tröttdag idag. Jobb 08-19.30 härligt.. nej. Sista dagen på lägret idag. Lite sorligt faktiskt, har varit ett bra jobb trots omständigheterna. Brutalstädning i klubbhuset med spännande upptäckter av saker om inte borde ligga där de låg. Lata arbetskollegor som inte hjälpte till ett dugg. Högljudda, störiga, underbara ungar som vi underhöll både inne och ute i ur och skur. Getingstick, skrapsår, bollmärken, svett och skrattande ungar. Vattenkrig, nerdränkta ungar och ledare. Trams bland ledarna, fejkade äktenskap, popcornmys och mixade skivor. Tack för dessa två veckor, vi hoppas på ett lyckat läger nästa år :) dock utbyte av vissa ledare "host".

Eftermiddagen på S&B gick väl helt ok :) kom in i det rätt snabbt igen. Lite kaos bakom med förberedelser inför festivalen. Kul att träffa alla iaf :)

Nu sitter jag hos lilja och äter mig fet på godis efter två tunga veckor :) Matfylla <3 

Imorgon bjuds det på jobb 07.00.. suck och släktkalas samt lite annat trams. Nu ska jag socialisera :)



intresserad..?

because I got high

Krävande jobb på dag idag.. Innomhusturnering, dålig lokal och 26 högljudda ungar. Underbart! Men ungarna var nöjda till slut. Sedan effektiv städning där jag hittade en kyl fyld med gammal sprit, utgånga delicatobollar som konrad åt, och mynt :P MUMS säger jag. Blev lite groggy av att andas in alla spritångor som jag hällde ut i vasken. Även lite spray-färg som jag var tvungen att testa haha.

Hem och försöka bränna en skiva till matchen men det gick åt helvete.. Cykla snabbt iväg till kulladalshallen för match :)
Ryggmassage (TACK MICKI <3) och kort samling, får reda på att vi ska spela 2-2-1 (Y) ingen jublade precis.. noll koll i försvaret men men :) bra jobbat tjejer. Kan ju inte hjälpa att jensen föddes med klubba ;)

Nu ska jag hoppa i säng efter en tung dag.. Imorgon blir ännu tyngre.. Jobb 08-19, inte okej! Min rygg gör ont och mina stämmband börjar dra ihop sig igen :/


Jag hatar att du får mig att må såhär.. tell me why..


Sometimes

AAAAAAJ!  Min rygg mår inte alls bra :( vill verkligen spela imorgon.. vi får se. Gör det lika ont imon blir det vila. Hoppas att voltaren gör jobbet.

Tung dag idag, städning på förmiddagen och sedan i hallen med killarna på eftermiddagen. Behöver SOVA!

Nä nu ska jag sluta gnälla och äta middag.



I need you


Gör det gör det gör det

Att spendera sin dag med ungar kan köra slut på en totalt ibland. Speciellt när min underlägerveckornaman konrad var otrogen mot mig idag igen haha. Denna gången mot lilja. Men vi har bestämt att dra ut på skillsmässan till på fredag.

Dagens kommentar: Gör det! Gör det! gör det! Gör det!. 
Ungarna samlades runt "ledarbordet" på lunchen och ville se mig och konrad pussas hahaha. GLÖM DET! inget illa mot dig konrad :P  så kul ska inte ungarna få ha det! tror inte fh hade blivit speciellt glad heller :)

Träningen idag var ok. Sjukt många var där även lite nytt folk som vi hoppas kommer stanna :) och andra bli av med.. lina you know who ;) Min rygg mår inte alls bra :( strålar i hela nedre delen av ryggen, fråga mig inte vad jag har gjort men det känns inte alls bra.. Hoppas på bättring till torsdag för då är det match mot Stanstad.

Hade behövt bli ompysslad men han har nog inte tid idag...

Lina och Malin åker även på torsdag. Lite tråkigt tycker jag faktiskt :( Men de blir bara borta en vecka så vi andra klarar oss nog :) kanske inte bellan... Jag lovar att vara snäll mot honom när du är borta =)

Snart läggdags, barnen imorgon igen.. <3


Måndag..

Snart börjar skolan igen..Alldeles för snart. Visst är jag helspänd på att sätta foten in i "vuxenskolan" men jag hade görna stannat kvar ett tag till i ungdommens värld.

Hall idag med kidsen. Man mår ju inte för bra av att spendera en hel dag i en idrottshall med ungar som väsnas i maximal ljudnivå!
Idag lurade jag och konrad även i ungarna att vi är gifta hahah sjukt vad småbarn är lättlurade ibland ;) underhållande för ledarna iaf :D "jag är besviken på dig! Jag begär skillsmässa! Du lovade att inte vara otrogen!" Konrad fick en utskällning när han hade moonat för emilia hahahahhaa

Ingen träning för mig idag.. mår inte alls bra i kroppen. Låret, knäet, handledsfan, huvudet, luftrören, och ryggen. INTE OKEJ :(  hoppas på bättring till imorgon..

Nu ska jag hem till fh så ska han få pyssla om mig lite.


sunshine in the rain

ibland är det tungt, väldigt tungt..

hade inte klarat mig utan er!
Älskar er <3


fh..


lördag

Uppe tidigt idag, blev väckt av en blöt hundpuss mums.. Är äntligen uppe i Falkenberg igen och vädret är suuuper! Familjen Nilsson/Jonsson plus hund är också med här uppe så fullt ös hela tiden. Igår blev det kvällsdopp pch alldeles för mycket mat men det gillar vi :)

Igår hade vi veckoavslutning för kidsen med utelekar, gräsbandyturnering, vattenkrig och godis :) mina småtjejer ska få jobba hårt i höst med tanke på hur mycket vatten de hällde på mig!! Men men. Liten paus från lägret igen, tillbaka 08.00 på måndag pigg och glad :)


har inte träffat fh på en vecka nu..trodde inte jag skulle sakna dig men det gör jag i massor! Längtar till söndag

Nu ska jag ner till stranden



sunny day

Så klart när det är fint väder spenderar kajsa dagen i en idrottshall och försöker lära ungarna lite trix. SVETTIGT!  Gick ändå rätt okej, varmt som in i bara..

Den bästa stunden på dagen är när ungarna gått hem, vi poppar en påse popcorn, sätter oss i sofforna och njuter av tystnaden.

Inte träffa dig idag heller.. förhoppningsvis innan jag åker iaf. Blir match ikväll med lilja och micki :) kanske fler. Ska se Stanstad mot Palmstaden blir nog inte så spännande men kul att kolla in sina framtida motståndare :P

Nu är det mat.

Också gick vi in!

Andra dagen på jobb. Elias och jag stod för städning av klubbstugan idag. Jävlar vad mycket skit det kan förvaras i en liten lokal. Jag blev även beodrad att städa toaletten/badrummet... ´Nu är den så ren att man kan äta från toasitsen (dock inget jag rekomenderar att testa!). Ungarna var rätt trötta och lugna idag så inga problem där. Även ett nytt tillskott, Måns. Sjukt cool unge som stod och sjöng hela dagen, han kunde till och med dansa och gå ner i splitt :| Underhållande.

Sedan var det TRÄNING i kära Kulladalshallen :) oj vad jag har längtat efter att gå in i hall igen! Vi hann inte med så mycket pga möte efteråt men spel blev det!

Dagens kommentar:  " Det var Kurre du hette va? "   malin till Korre när vi skulle in på plan.

Sängdags snart.. jobb imon igen. Natti natt



jag är inte sur bara rädd för att du ska göra mig illa..

Regniga måndag

Helgen har varit fullspäckad men mysig! Micki och jag har i princip bott med varandra men så kan det gå :) klarar mig inte utan min kära vän ;)

I fredags var det dags för gubba och sedan snabb dusch. Lilja kom till hallen och vi åkte iväg till stan :) Hittade inte det jag skulle som vanligt och liljas jeans var inte klara. Dock hittade hon en SUPER snygg klänning som hon måste ha på sin 18års dag! och micki sina efterlängtade chinos :) Sedan shoppade vi loss med pappas ica kort (ÄLSKA icakortet) och lagade "lyxmiddag", kalkonfilé, potatiskroketter och jensens (borde byta namn till liljas) favoritsås. Massa mys, prat och spel. Filmjakten är ganska svårt trots att det är från 5 år  :P
 Vid 3 när vi precis hoppat i säng ringer fh och behöver skjuts i från SVEDALA.. snäll som man är ställer jag upp, kanske lite toffelvarning men jag hade inte velat bli lämnad i svedala. Plockade upp honom och lämnade biggan hemma. Han som var nykter blev full igen när han kom hem till mig... Micki och lilja sov och säret var högljudare än någonsin. Ber om ursäkt för örfilarna men jävlar vad jobbig du var! När den sista skrattattacken slutade pustade alla ut och somnade.. runt halv 6..

Kajsa vaknar 9 lovely.. kan inte somna om..  Ligger och väntar nån timme tills lilja vaknar och går ner och kollar simning. Sedan kom micki ner så fixade vi frulle osv. Vid ett vaknade säret så käkade vi. Hem till micki för lite bad, sol och mys. Fika med famlijen Månsson och även grillat till middag :) Sofie kom även på besök och vi hyrde film och åt fruktsallad. Snäll som micki är sov hon hos mig trots att jag skulle upp 7 dagen efter. Älskade vän med minnesluckor från etage haha.

Jag går upp 07.00 försöker vara tyst som en mus och begav mig av till jobb. Micki sov kvar och skulle komma förbi jobb med nyckel och fruckost. Tyckte hon tog väldigt lång tid på sig och när jag kom hem märkte jag varför. Det blir oftast stökigt och lite disk här och var när man är ensam hemma och har folk över. När jag kommer hem ligger där ett brev i hallen som micki har skrivit till min familj. Hon har i princip städat hela huset! Så kommer man hem trött som ett as från jobb och tänker "fan måste städa innan päronen kommer hem.." så är det gjort :O bättre vän får man nog leta efter. Du är en vän i världsklass. ÄLSKAR DIG MASSVIS. Kan verka som en liten grej med städning men jag hatar verkligen att städa (därav ser mitt rum ut som det gör..). Guldvärd <3!

På kvällen träffade jag sedan fh en stund, åkte iväg till gubba för att lämna tårta och saker till micki. Blev att jag stannade kvar och uppdaterade lina lite :) våra samtalsämnen är oslagbara hahaha "men är inte han din pojkvän?" 

Idag drog då jobbet igång. Innebandyskola för barn. Jag hade hand om utelekarna idag och stod ute i regnet i princip hela dagen. Inte speciellt kul och min medhjälpare gör verkligen ingen nytta! måste stå ut med honom i 2 veckor suck :(
Träning på hästhagen idag. Tester. inte så jätte nöjd med alla resultat men man får prestera under de förutsättningar man har. Tycker dessutom det borde sluta regna nu så jag får lite sol innan skolan börjar.


3km= 14.34  400m=1.20.10 ,  200m 32.26  Plankan= 1.30 haha


Laget, imorgon går vi in i HALL =)

Nu är det sängdags, jobb imon igen men städning av klubbstugan för hela slanten. Natti natt

tycker om dig




lite i efterhand

Hejsan hejsan.

Jo jag ligger ju lite efter men så kan det bli. Har jobbat en massa, tränat, träffat mina kära vänner och sovit ALLDELES för lite! Kort sammanfattning:

Fredag: Burlövcenter och lunch på ikea med micki. Sedan minigolf med cissi och M. En mysig tur på bo01 :)
Kvällen avslutades på donken och spel hos micki.

Lördag: Kalas i Bjuv, mormor 79 år. Började dagen med kakor MUMS. Sedan hem till Lina för mat och mys :) blev ingen utgång som planerat pga jobb men men. Kvällen var supermysig ändå och alla tjejorna samlade fast än jag deckade i Linas säng.

Söndag: Jobb 08-16. Alldeles för lite sömn då också. Pigg som en mört pga dagens koffeinintag begav jag mig till gubba vid 20. Var ju tvungen att träffa min kära micki och fh. Sjukt grym var jag dessutom (var tvungen att påpeka det eftersom jag brukar vara sämst på gubba). Vad som hände efter det är hemligt :) väldigt kallt men mysigt!

Måndag: En runda på stan med cissi och fixade lite ärenden. Sedan träffade jag på fh en liten stund innan det var dags för träning. Sprang även på käraste Signejävel :) Träningen sög och min kropp var icke i funktion, tror nog jag svalde en nyckelpiga också..

Tisdag: Jobb 07-15. Såg Paradise hotel fast än jag inte skulle vilket resluterade till en mycket trött kajsa på jobb. Kaffe löser nästan alla problem! Fick tråkigt nog migrän när jag kom hem så blev ingen träning. Dock möte inför jobb i föreningen nästa vecka. Sedan drog jag mig iväg för lite skitsnack hos micki med Frida och Jennifer :) sjuuukt längesedan man träffade dem! Behövde ta igen lite. kärlek till er <3 Mamma och min syster åkte plötsligt iväg till falkenberg utan förvarning och tydligen ska pappa också upp. NICE

Onsdag: Mördar passet på jobb 10-19. Gick dock bra. Hem och handla mat snabbt för fh var påväg. Blev tacos, bad och annat mys :) tycker om dig!

Torsdag: Jobb 10-19.30 igen, lagom trött men det var värt det! Sedan hem och ta det lugnt.

Fortsättning följer :)