Spotify Premium

Hej kära vänner :) ska skriva ett inlägg om min fullspäckade och händelserika helg lite senare ikväll, är rätt mycket som måste nämnas ;) Men först en annan grej: Spotify Premium, GRATIS!  Det enda som krävs är att 6 stycken av mina kära vänner eller läsare (här är faktiskt en del) går med och att man svarar på några frågor om IKEA. Lätt som en plätt och det kostar inget :) Så gå klicka nu in er på länken och gå med ni också så gör jag er samma tjänst :) för hur underbart vore det inte med spotify utan reklam? ♥



Hoppsan Sverige :)

Jag är lite av en melodifestivalnörd och sitter varje år bänkad framför tv'n. Men svenska folket är för jävla dåliga på att rösta fram rätt bidrag, därav de dåliga placeringarna de senaste åren. Musiken utvecklas, vad som var modernt då går inte hem nu. När Anna Bergendahl vann blev jag sjukt besviken och sa att hon kommer bli nertrampad i golvet när/om hon kommer till Norge. Och vem hade rätt? Uppäten blev hon :) Moahahaha Sverige har för första gången (sedan aldrig?) inget bidrag som medverkar i Eurovision. Tankeställare till svenska folket  som får lära sig att rösta på något som går hem i Europa och inte i lilla folkkära Sverige. Kanske dags att ta sig ur bubblan?


David Guetta ♥



All the things I know right now
If I only knew back then
There's no gettin' over
No gettin over'
There's just no getting over you..


Stalker

har mega bloggtorka och är extremt rastlös.. så jag beger mig nu hem till kära mor på kulladal, se om där är något roligare att göra :P

HAAJ! :)


Gräs

De klipper alla gräsmattor omkring i Malmö nu. Många älskar doften av nyklippt gräs, en doft som förknippas med sommaren. Jag HATAR nyklippt gräs!! Jag hatar gräs över huvud taget. Det fastnar överallt, skorna blir gröna, det kliar i ögon, näsa och hals. Det kliar även på benen och de blir prickiga om jag skulle få gräs på dem. Jag hatar gräs :)



26 maj 2010

Har precis tryckt i mig lunch efter ännu ett hårt pass hos sjukgymnasten. Träningsvärk från gårdagen så det var inte lätt idag. Fick även foten tejpad igår med kines-tejp som ska sitta i två dagar till, det är inte skönt kan jag säga. Har duktigt ont i hälsenan. Ska ta mig i kragen och plocka undan här och sedan möta micki i stan för lite presentshopping, det är ju studentvecka på gång ;)

Nä nu ska jasg ta tag i mitt liv. 
Hej så länge ♥ 


Trött

Sovit riktigt dåligt i natt också.. fan. Uppe tidigt idag för ett besök hos sjukgymnasten. Träningen gick något långsammare än vanligt men men.. Det var dock bara jag där så det var tyst och skönt :) nu sitter jag bara och degar framför tv'n, ska nog slå på en film och ta det lugnt i nån timme till.

Hare bra ♥

SATC

Jag som skulle lägga mig i tid... Bakom kulisserna till Sex and the city 2 och nu det första avsnittet av serien på tv. Attans :P

Mff var rätt dryg match, kallt som fan! Men jag hade trevligt sällskap iaf :)

Nä åter till tv'n♥





Helgen

Hej hopp

Vill börja med att tacka alla för en riktigt lyckad helg! Fredagen bestod av middag på TGIF med famlijen, sång oh massor med god mat! Sen bar det vidare till torso där benny tömde sitt barskåp. Lina och Carro var redigt toppade men väldigt underhållande ;) Hemma alldeles för sent..

Lördagen hade jag MASSOR att göra. Städa, sätta upp bord och stolar, duka, baka, laga mat, göra vid mig själv osv. Mitt under all stress ringer det på dörren och utanför står en stor kartong med texten "Grattis mitt lilla hjärta på 20 års dagen♥". Va fan är nu detta tänker jag? sparkar till lådan lite och ser en brun sko. Stänger igen dörren men öppnar den igen. Upp ur lådan kommer Jakob (vår lagledare) och i trappen står Monza och filmar och skrattar så han vred sig. NI ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SJUUUKA! vem kommer på att göra så? ska lägga upp en bild sen. Fick även ett presentkort..

Vid halv sju rullade folket in :) Maten blev suuuper och efterrätten lika så, bra jobbat kajsa haha. En riktigt bra kväll med god mat, massor med sprit, fina presenter och mycket skratt. Ni är guldvärda♥ Det kan inte vasra bra att skratta så mycket som vi gör. Alla sjuka kommentarer och saker som sades går inte att räkna på fingrarna. Jag älskar er ♥

Festen drog även vidare till slagthuset där det bjöds på dans, massor med dans ;) Träffade även på en mr kluven...blandade känslor där. Det var kul tills det bara var lg och jag kvar, då blev det kaos. En svinlack kajsa som drog lg i armen "JAG VILL HEM! VI GÅR HEM NU!" och sedan blev jag ännu mer arg. "JAG MÅSTE SÄGA HEJDÅ" Stackars lg som fick dras med mig :( ett lyft, en kyss, en kram och ett 45 minuter långt telefonsamtal. Skit också.. Jag är fortfarande arg, eller mest frustrerad tror jag. VAD ÄR DITT PROBLEM? och vad är mitt problem som fortfarande dras efter dig. FAN  :(

Lite sömn och sedan var det på det igen. Släktkalas för hela slanten i min lägenhet. Mycket trevligt det med men huvudet var inte riktigt där det skulle. Fina och välbehövliga presenter, smörgåstårta, kladdkaka, öl osv. Mysigt.

I natt har jag inte sovit mycket, grubblat, snurrat runt i sängen hela tiden, vaknat varannan timme.. crap. JAg hatar att må så här... Nu ska jag iaf ner och ta tvätten, syster kommer hit och äter tårta och bör tvätt. Ikväll blir det middag och Mff med min älskade Micki Månsson ♥

Hade spade ♥





.....


Tagga♥

Telephone- Lady GaGa ft Beyoncé



Your love is my drug- Ke$ha

 Riverside- Sidney Samson

 


20!!

20 BAST IDAG :D:D

Det händer inte varje dag! Jo hur har min dag varit? inte så händelserik.. Vaknade även idag av dagisbarnen. Hade även ett 10 tal sms. Frukost på sängen som jag fick göra och servera själv haha :) Det ska vara frukost på sängen även om man inte bor hemma längre! Har inte gjort så mycket annat, läst igenom alla 50 gratulationer på facebook, ätit, duschat osv. Nu väntar jag på att mamma ska plocka upp mig så jag kan handla lite till imon. Ska även hinna med att baka, ut och äta med familjen, städa osv..

Nä nu ska jag kila.

JUST DET! fick även en present till frukosten. En ny sticka ;) "Till kajsa från kajsa" åååh tack haha.




20 Maj 2010

Hej hopp.

Skulle skrivit ett inlägg tidigare idag men datorn ville inte riktigt som jag.. Gårdagen var supermysig!♥ Lina var här och höll mig sällskap, snackade om allt möjligt i timmar, lagade spagetti och köttfärssås. Sen kom min loverboy Bellan (linas pojkvän:P) också hit och bjöd på chips ;) Han fick även välja vilken film vi skulle se och killen väljer Sex and the City haha :)  Rätt kul när han blev arg när lina och jag råkade avslöja vad som skulle hända :P ooops :) Bellan du kanske vill följa med när vi ska se tvåan? ;) Vid tolv lämnade de mig också hoppade jag i säng.

Idag har jag inte gjort så mycket, sovit lite oroligt i natt don't know why.. Degat hemma, rakat benen, diskat och lite annat kul. Han med en snabbis runda på mobilia (läs H&M) också fick med mig bland annat en skjorta (jo tack jag är besatt) och en tunika. Plötsligt blev det ju sommar så jeansen som jag förälskade mig i och köpte på Zara i götet åkte på hyllan, attans :P MEN jag ska inte klaga på vädret för det är LOVELY!!

Mötte upp mamsi på malmborgs och hanlade lite inför lördag, gjorde kycklingsallad och sen hem till lägenheten en snabbis. Bytte ut min tvbox mot en ny :) så om jag hinner fixa en sladd imon så ´har jag alla kanaler igen :D woho! Möte och träning har jag även hunnit med och jag har ingen mer kommentar än att det var VARMT! Kulladalshallen som har varit som en frysbox hela säsongen är nu en bastu.

Nä nu ska jag nog sätta på en film eller något för jag måste ju hålla mig vaken tills brynö ringer och grattar mig 00.01. För vet ni vad? ;) IMORGON FYLLER JAG 20 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR :D:D:D:D Så imorgon är det systemet som gäller för min del :) och jag ska cykla dit för nu åker jag inte längre på barnbiljett på bussen.. attans.

Nä nu orkar jag inte sitta här längre, hare bra ♥



Bruummm

Oj vad det bloggas idag. HAr plötsligt lust att dela med mig av en massa trams som folk ändå läser ;)

Jag går fortfarande hos sjukgymnasten och tränar upp mitt knä som inte har mått så bra samt min fot som vägrar sluta göra ont. Iaf så har jag hållit på nu i en månads tid och det går skit bra! Det är jätte tung träning och jag har ont i hela kroppen varje gång jag har varit där men nytta gör det :) om en vecka ska jag få nytt träningsprogram woho :D för knäet iaf.. foten krånglar så jag får fortsätta med mina tåhävningar och balansövningar på en platta och kudde ett tag till, attans. Kommer bli en killer säsong för mig till hösten om det fortsätter såhär :)

Tränar på Win som ligger vid Bellevue, mittemot Malmö Montesorri skola.



Attans

Valerie Bikini SEK 669, Alprausch - NELLY.COM



VILL HA! attans att jag inte jobbar :( 699 är lite dyrt för en bikini..

Today

Dagens vill ha: ett jobb! och en ny bikini!
Dagens klädsel: Än så länge min randiga Gant bikini samt shorts från att.
Dagens smink: inget, man ska inte sola med smink ;)
Dagens frisyr: stor boll
Dagens händelse: Träffa linis :)
Dagens låt: Telephone- Lady Gaga, Beyoncé
Dagens planer: Städa, handla mat, träffa lina
Dagens saknad: ostbullar
Dagens dummaste: dagisbarnen som tävlar om vem som kan sjunga Idas sommarvisa högst "DU SKA INTE TRO DET BLIR SOOOOOOOMMMAAAAAR"

Dagens sjuka: mår faktiskt jävligt bra :) (peppar, peppar ta i trä)
Dagens drog: knäckebröd med smör och grillkrydda på, mums!
Dagens roligaste: sofies samtal haha :)
Dagens favorit: min klubba jag köpte igår!! tyvärr ska den ligga och vänta tills september :(
Dagens köp: inget än så länge men ska handla mat snart
Dagens godis: geisha
Dagens humör: glad trots omständigheterna :)
Dagens ord: sjukt

'
pinnig kajsa grekland 06..

Uppe med tuppen!

njaa inte riktigt.. men God morgon iaf :) Jag väcktes av att Sofie ringde, okej nu ljög jag. Hade redan vaknat till 3 gånger pga de j*vla dagisbarnen :( Kunde de inte lagt dagiset någon annan stans än utanför mitt sovrumsfönster? nej kanske inte. Men jag ska inte gnälla, de får gärna vara ute om solen håller sig kvar :) det ASNICE väder :D Solen är välbehövd! Iaf så undrade sofie om hon fick ta med en gäst till på lördag, ska bli spännande och se hur han står ut haha.

Nä nu ringde även linis så nu får jag skynda på om jag ska hinna med allt :) Idag kommer nämligen lina den fina på besök, myys! Så jag är mitt uppe i att damsuga och plocka undan härså här inte ser allt för tradit ut. Vad vi hittar på får vi se :) Förhoppningsvis en tur i solen. Åter till damsugandet.. slänger in en dagens lista strax.

Puss i pannan ♥




btw så har jag slängt i doftkulor i den så det luktar blommor när jag damsugar :)


....

Funderar... vilket aldrig slutar bra. Söndagkvällar är värst. När ma
n sitter här ensam och inte har något bättre för sig så snurrar allting igång.

Jag tror inte jag fixar det här med att "ha tålamod, vänta". Jag är trött på att vänta! Man kan inte vara såååååå kluven som du är och har varit i alla år.

Jag behöver fortsätta mitt samtal med linis känner jag (och nej bellan det handlar inte om dig om du nu skulle läsa detta:P), inte bra att påbörja det klockan 01.00 när vi skulle upp 7 :)

nä jag har faktiskt ingen lust att skriva här så packar ihop och hoppar i säng.♥



förvirrad tjej 2007?, en i mängden..

Uppdate från götet!

Jag kan säga såhär, våra ledare/tränare är sjuka i huvudet!! Jag har träningsvärk i magen så mycket jag har skrattat :(  Det som händer i göteborg stannar i göteborg :P


Laget är även loely! oslagbar kombination av människor♥

Bandyn går också bra :) 9 poäng! 3 vinster och en förlust. För att aldrig ha spelat ihop går det bra för mig och linis ;) Vi får reda på i eftermiddag om vi kommer 1a eller 2a i gruppen. Hoppas verkligen att vi kommer 1a så vi får sova länge imorgon oh inte gå upp vid halv sju :(

Nä nu ska jag gå och sova en stund till sen bär det av till nordstan och liseberg :D (machlediga idag wohoo)

Puss♥






förra året i götet, bara fem av oss med detta året.


Jävla väder!!!

Varför ska det tvunget regna så jävligt?! Och varför har jag inga regnbyxor som passar :( Nästa inköp, REGNBYXOR!

Fy vad blöt jag är om mina ben :( om någon har vägarna förbi mitt jobb får de gärna ta med ett par torra brallor till mig :) hade varit suuper snällt!

Nä nu ska jag hitta något sätt att torka mina byxor, ha det.


Puss♥







Chips!

Kan inte någon köpa en påse sådana här till mig och komma hit och lämna dem? :P Förstår inte var suget kommer ifrån jag borde trycka i mig grönsaker istället (för det har jag slarvat massor med nu när jag bor ensam..). Men nej CHIPS! Har inte tränat på två veckor heller.. suck. En sådan här påse ska definitivt med till göteborg!! Nej nu är det sängdags.


Puss♥




Just det! Idag skrev jag även på kontraktet :) blir en sässong till i tomtekläderna!

Crawl

Lite mysmusik så länge ;)


8 maj

Hej hopp!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, sovit ut, duschat och plockat undan lite här hemma :) Ska strax cykla hem och hämta bilen och bege mig till avslutningen med mina småtjejer. Senare ikväll blir de mys hos brynö och hjälpa henne underhålla hunden hon passar haha. För alla som inte vet så är anna extremt hundrädd :P ska bli spännande ;)

Slänger även in en dagens

Ha en bra dag♥


btw U19 tjejerna spelar Vm-final 15.00 och det suger lite smått att jag inte kan se den.. Missar även mff men de vinner nog ändå :P






@ home

Blev lite ändrade planer ikväll, skulle lagat pommes och kyckling hos mig men blev hembjuden på middag av mamma och pappa. Dock är det jag som står och lagar den? och här är inte en kotte hemma haha. aja :)

Sitter och glor på U19 Vm i innebandy, samtidigt som jag skalar potatis, fyfasiken vad de är bra. Nästan så man skäms lite över att man har tänkt "shit vad bra jag har varit denna säsongen!". för bra är man icke jämfört med dem haha om man hade Wijks spelskicklighet, Wibrons one touch passningar eller att näta lika lätt som Karlsson. Drömma kan man ju men mer än så blir det nog inte :)

På tal om innebandyn så har jag äntligen bestämt mig :)

Nä nu ska jag fortsätta titta (btw så leder de med 10-2 i semifinalen) och skala ;) Senare ikväll ska jag träffa Ankan :) då blir det chips!


Puss ♥



2 veckor

OM 14 dagar fyller jag 20!? Har knapt tänkt på det i och med jag har fullt upp med allt annat. Inte för än jag fick frågan "ska du inte ha någon 20 års fest?". Hoppsan hejsan :P Får kanske ta en diskussion med Lina som fyller år några dagar efter mig :) 

Nä nu är det bannemej LUNCH! 

Puss i pannan  


Dagens Beroende

M&M Peanut Butter!

Farligt som attan säger jag bara :(


Pollen

Dagens fysiska tillstånd är inte på topp. Jag har grymt ont i halsmandlarna samt luftrören och ingenting hjälper så jag häller i mig te och vatten i hopp om att det lindrar lite. Har även tandvärk, visdomständerna bråkar och det är inge skoj alls :( Foten mår inte heller bra och jag har träningsvärk ifrån sjukgymnasten (Y) Och idag ska jag dit och plågas igen :)

Just det pollen säsongen är i full gång och inte fan gör det saken bättre. Jag blir hängig, trött, näsa och ögon rinner och det kliar över allt. Nej jag är inte deppig som det kanske verkar utan bara allergisk (fast iofs blir man lite små deppig av det :P). 

Nä nu ska jag dricka mitt te och sätta igång att jobba.. 


Ha det bra ♥



Dagens

Dagens vill ha: filmsällskap ikväll! gärna av det manliga könet :p
Dagens klädsel: Leggings, långt vitt linne och ett blommigt linne. SOFT!
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: gårdagens plattning uppsatt i en hästsvans :P
Dagens händelse:
Dagens låt: If we ever meet again-Timbaland, Katy Perry
Dagens planer: Tvätta och handla. Inget spännande om jag får säga det själv :)
Dagens saknad: en dude i gul väst
Dagens dummaste: balkongdörren som borde öppnas åt andra hållet
Dagens sjuka: täppt näsa, pollenallergi och trötthet
Dagens drog: nässpray
Dagens roligaste: har inte hänt så mycket kul än :P kanske uppdateras sen
Dagens favorit: min säng!
Dagens köp: mat
Dagens godis: Marabou Polka, dödligt gott!
Dagens humör: trött (smågrinig emellanåt pga tröttheten :P)
Dagens ord: snarare dagens mening "mamma låt nu det stå där det står.."




ytterst ocharmig bild, därför läggs den upp ;) ♥


Natti natt

Nu slänger jag in handduken!

Helt slut.. Har dock haft en trevlig kväll med milis, brynoe och malin :) tack för sällskapet, underhållningen och maten haha ;)

Imorgon blir det bra grejer. Nä nu slocknar jag.

Sov gott folks ♥




ps. vad gör du ikväll min vän?