inflammerad

Hej hopp..

Hela jag känns som en inflammerad bulle. Har ont i princip överallt. Ändå har jag tagit det hyffsat lugnt? okej jag har tränat rätt mycket men ändå. Knäet behöver lite paus, benen och allt annat behöver nog vila en vecka. Dessutom är min hälsena inflammerad, kan det bli bättre? :) Jag som skulle träna med Palmstaden idag igen.. :/

Peppen på att byta klubb blir större och större för varje gång jag sätter foten i sundsbrohallen. Onödiga kommentarer som folk inte ens behöver nämna, stressande av olika tränare och ledare. Just sådant får mig att vilja lämna ännu mer, varför stanna kvar i en förening där man inte uppskattas för fem öre? där jag och många andra kommer få nöta bänk nästa sässong pga att tränaren prioriterar "hans stjärnor". Är en aning trött på sportchefen som går runt och lovar om något han inte har något att göra med. Tillsätter tränare (till det andra div 2 laget) som kommer driva bort spelare istället för att locka dit dem. Tränare som inte fixade rollen tidigare så varför skulle de klara av det nu? Det som kommer vara avgörande är samtalet som jag kommer ha med min nuvarande tränare eftersom det jag hade med Palmstadens tränare fick mig att vilja skriva på direkt. Kommer han topa det? tveksamt, kjag är inte tillräckligt värdefull.. Men jag har ingen brotska och ska dessutom med till götet i maj men vi får se.

Nej nu ska jag återgå till jobbet, chefen och hans fru är bortrest så stämningen här är underbar :) alla är lugna och ingen som springer en hack i hälarna och gör så man får magsår. Dock är micki sjuk igen :( hoppas hon kommer in i eftermiddag!


Ha det!


thoughts

oj här händer det inte mycket..

HAr haft en ganska tung men samtidigt bra vecka, mycket jobb och väldigt mycket i huvudet. Kan inte riktigt hantera allt som snurrar omkring imitt huvud. Orkar inte dra upp allt just nu för jag vill helst gå och lägga mig. Dock behöver jag luft så jag ska ut en kort sväng med Lg.

Helgen har iaf varit lovely :) ♥


Varför har du plötsligt blivit en mes? En full mans ord är en nykter mans tankar. Eller hur var det ?



Puss i pannan ♥

Val

Det står fortfarande still om hur jag vill göra. Kroppen mår dåligt både psykiskt och fysiskt. Ont i knä, hälsena, ryggen, handen, vaden, har extrema skoskav osv. I huvudet är jag för det mesta nere, grubblar på tok för mycket och kommer inte fram till något vettigt. Sover lite och vill inte gå upp när klockan ringer. Jobb är trist..

Något som får mig på bättre humör är dock träningarna, trots att jag har ont så livar de upp vardagarna rejält! Älskar dessa människor som jag lärt känna under åren. Ni är lika goa allihopa! Träningen igår, framförallt avslutningen med irälndskjulafton med klubban och sedan springa fram och skjuta bollen i mål. Jag skrattade så att jag grät! Idag var även bra, småmåls lir hela träningen :) svettigt, jobbigt men kul. Sånt här får mig att vela om jag ska byta klubb eller inte.. jag älskar mina lagkamrater här men jag kommer inte få spela :/ usch..


Dagen på jobb idag har varit bra trots att micki åkte hem för att hon mådde dåligt :( Förmiddagen såg ut som den brukade men eftermiddagen fick jag köra budbil woho :D sjukt soft och nu har jag kört en automatare också, fyfan! Gör gärna om det imorgon så förhoppningsvis är budchaffisen sjuk imorgon igen ;)


Nä nu kallar bannemej sängen. Sov gott alla mina kära vänner!

puss ♥


Mr Brightside

Hello!

Mår lite bättre idag men valde att stanna hemma ifrån jobbet. Har ätit som vanligt igen så det blir jobb imorgon. Tänkte även hoppa träningen ikväll men sen visade sig att den skulle vara mest stillastående och att träningen imorgon kanske är inställd så vet i fan. Kanske är med ändå, tar med allt så får vi se :)

Nä nu ska jag vara duktig städa på mitt rum.


Hare bra ♥



laget.se

Såhär kan det bland annat se ut i våran gästbok hahahah.

Namn: Sehå  
Datum: 2010-03-22 14:46

Jag saknar min Jakob baby..
Vi har ju inte setts så mycket nu på sista tiden eftersom jag inte tillbringar tid i hallen längre. Saknar alla hans "pepp-spankningar" på gumpen. Känner mig inte alls pepp längre :(..
Såg att min baby boo festat i träningsoveralls jackan på senaste. Han är en jävel när det gäller mode asså, jag ska ha den nästa gång jag drar till chili!
Tack för tipset baby, puss på din söta lilla gump *hihi*.
Btw jag saknar alla skitar i laget, ni e underbara!
Puss

 Namn: Stisse  
 Datum: 2010-03-02 08:18

Vart tog Benny vägen?? Saknar honom.. Är fortfarande hungrig på mer av Benny

Namn: Sehå  
 Datum: 2010-02-17 18:41

ååh fick nyss gåshud! Kan ni gissa av vad? jo av Bk Bandys nya låt. Jakobs ljuva stämma får mig att smälta i hans jackficka :)

http://www.youtube.com/watch?v=8HqRH6PiI-8
Den ligger just nu på repeat på min ipod, kärlek!


Namn: Jakob  
 Datum: 2010-03-02 08:16

Dina känslor är besvarade och jag är glad att du känner så.
Kram från din Jakob


Namn: Benny  
 Datum: 2010-02-11 16:27

Stisse, jag är singel för tillfälligt)


Namn: Gandalf den vise  
 Datum: 2010-02-15 12:47

Har ni sett sehå/frodo hon har ringen som måste transporteras ner till Mordor innan Benny/ Sauron försöker övertala henne att ge ringen till honom istället. Jajaja jag får väl lita på K2/Sam att hjälpa frodo att göra de rätta!!

och jag gilla visst att spela klarinet när jag tillbringa hela dagen att bada ivatten för att vara mer som bläckvard min stora idol!
P.s. har hans bild på sängbordet och jag kysser den godnatt varje kväll, ahh jag tror nog jag ska hänga upp en i affären snart så alla kan se denna underbara teknad som jag är en kopia av, oooojaaaaa.
Men puss på kinden



Mycket läsvärt! bara att ta en titt hahaha

crap..

Jag har inte mått bra inatt och jag mår inte bra nu.

Efter att jag sagt godnatt till alla nötter, stängt ner datorn och krupit ner i sängen vred det sig i magen på mig. Grubblandet satte igång och det kom inte speciellt lägligt.. Detta resulterade till att jag inte kunde somna utan allt bara snurrade omkring i min skalle.

Inom loppet av 3 veckor har jag några viktiga beslut att fatta, bland annat om innebandyn, högskolan och dessa jävla pojkar (dock är det inget som behöver tas just precis inom 3 veckor men väldigt snart iaf..). Ovanpå allt börjar jag få lite smått ångest över att jag ska flytta om 3 veckor, welcome to reality kajsa, time to grow up! Redo? njaae men jag vänjer mig förhoppningsvis..

Iaf så blev det för mycket för mig igår och som tur var fanns där en t till undsättning. Jag har full förståelse över hur du resonerar och ska försöka att bestämma mig snart.. (försöka iaf..). Innebandy kom även på tal och hur mycket energi jag är villig at lägga på den. Som svar fick jag: du borde fortsätta satsa och lägga ner så mycket energi som möjligt. Du verkar så lycklig när du pratar om din bandy. Sant jag är lycklig men då kommer frågan, byta förening och satsa eller stanna kvar med mina älskade lagkamrater? usch vad jobbigt det här är... Fick även luftat en del som jag kände var nödvändigt, känns bäst att vara ärlig och säga hur det ligger till.

Tror ni jag kunde somna? nej. Somnade nog lite efter 3 och insåg att jag skulle upp om mindre än 4 timmar. Underbart.. Men stark som man är drog man sig upp och vinglade iväg på cykeln till jobb. Snackade av mig en del med micki om andra viktiga saker som måste redas ut snarast! frågan är bara hur vi ska gå till väga.. framåt lunch mådde jag inge vidare så bad mamma hämta mig. Väl hemma somnade jag. Har pyttelite feber men förhoppningsvis försvinner den. Har dock endast ätit en macka och en halv bulle idag så tänkte försöka få i mig någonting mer innan jag kryper ner i sängen igen.

Något annat som är välbehövligt nu är SEMESTER! längtar tills påskhelgen då jag ska få åka upp till mitt älskade falkenberg, komma bort från malmö och slippa sitta instöngd på jobb. Tråkigt nog kommer helgen säkert gå alldeles för fort..

Nu ska jag ta mig ner och se om jag kan äta något och sedan skicka iväg ett e-mail om Dm i helgen till småskitarnas föräldrar. Hare bra så länge ♥



mitt paradis oavsett årstid ♥


22.43

Att du ska vara så seeeeeeeeeeeeg.. Jag vet vad jag vill men dig förstår jag mig inte riktigt på. Sänder ut lite olika signaler. Det löser sig nog.. :)


Har varit och kollat på när mina babyhaugs spelade dm semi och final! De tog ett silver och det var de värda :)
Blev en bra eftermiddag med lina, micki, malin, bäckis och de andra supportrarna! Träffade även på ciss, vi måste ta tag i det snart ♥


På kvällen kom även sampa förbi en stund och snackade skit. Gubben har muckat i helgen och är nu fri ifrån skogen :) Var alldeles för längesedan vi sågs och har massor att ta igen!

Nä nu är jag trött på det här.. ska fortsätta prata allvar med Rebecka min vän :)

Puss i pannan ♥




Grekland någon?


Babyhaugs




Är sjukt sugen på at spela :(

You can't stop this feeling!!

Holla pantolla! :)

Fick plötsligt väldigt brottom så hinner inte skriva så mycket. Gårdagen spenderades i kulladalshallen, alldeles för länge, hann även med tessan och manges bröllop :) Önskar er lycka till men tror inte det behövs ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till södra sandby för att se vårt Dj18 spela semi i skånemästerskapen (Dm) med bland annat linis, malin, micki och massor till. Sen ska jag förhoppningsvis träffa min vän men vi får se :)

Nej nu ska jag tagga lite musik!


Puss i pannan ♥






fredagsmys!

Hello allihopa everybody!

Sitter här med micki vid min sida och hat gjort det sedan klockan 8 imorse :) och vi fortsätter dagen imorgon tillsammans alldeles för tidit i kulladalshallen och sedan i kyrkan ;)

Jobb idag har varit totalt menigslöst! Inte gjort ett piss men har iaf tjänat pengar på det! OCH chefens fru var borta halva dagen, bonus ;) Lunch på Grafitti, promenerat hem (DUKTIGT!), handlat chips (mindre duktigt..), solat, ätit igen, ätit chips och kollat på film:) Nu kallar sängen eftersom vi ska upp sjukt tidigt imorgon! Dock inte lika tidigt som alla andra nötter som ska spela ;) Måste önska Babyhaugs lycka till och även h3 som spelar kvalmatch i Oskarshamn imorgon! Hoppas på vinst för de båda  :)

Nej nu är det sängen
Puss i pannan♥



 
btw! syster var inne och nördade sig på Google maps och tittade på vårt hus. Klickar man in på streetview kan man se allt på nära håll och gissa när bilden på vår gata är tagen?! JO på självaste STUDENTDAGEN :D hur coolt är inte det på en skala? :) fint som snus!


argh!

Allmänt irriterad och arg på det mesta för tillfället. Vill trycka i mig en 200g chokladkaka men orkar inte gå och handla så det får bli något annat. Jag är trött på den här skithålan och vädret! SOL TACK! Man mår inte precis bättre av att det ska regna hela helgen när man suttit instängd på jobb när vädret varit som finast.. Hoppas att väderprognoserna är fel.
Nu ska jag fortsätta att vara arg, tjurig, ja ni är med mig och hitta något sött och onyttigt att stoppa i munnen.
Imorgon blir det fredagsmys med micki, något att gilla iaf!
Haj

Helsingborg-Warberg

sjukt intensiv match! Har suttit klistrad nu de senaste timmarna, heja warberg :D


Ny header på gång, tar lite tid bara och tid är det jag inte har :P Veckan är fullspäckad som vanligt och lär inte komma till här för än onsdag kanske torsdag får se.. Tradig dag på jobb idag, trött, skoskav och ingen micki :( men solen sken och vädret var helt underbart! Var till och med ute och gick i en halvtimme på lunchen (därav skoskaven..) :)

Nu väntar ett glas oboy med laktosfri mjölk på mig (nej jag är inte som laktosjosse jag tåler mjölk men gillar inte det) och en macka sedan är det sängdags.



Bjuder även på bild på mig (helt ovårdad påklädd iaf) i min mysiga tröja.





Puss i pannan ♥


 
ps: ibland dyker det upp någon som fullständigt får en att lysa upp :)


PS 2:
Slog precis över på 3:an, Svenska Hollywoodfruar! älskar att maria montazami bakar med sin mamma hahaha  :)


Imorgon

btw imorgon ska jag försöka mig på att göra en ny header. Rättare sagt, jag ska göra en ny oavsett om den blir ful eller inte :)

natti natt ♥

1 månad kvar..

tills jag flyttar :) helt galet! Det har fortfarande inte sjunkit in riktigt men det gör det nog inte för än jag ligger där ensam och ska sova i en tyst och tom lägenhet.

Iaf helgen har varit great! Nästan perfekt om jag får säga det själv :) Fredagen spenderades i Höllviken med mina kids, 3-3 katastrofdomare och hemma sek underbart. Sedan var jag rätt slut när jag kom hem så fick tyvärr tacka nej till en förfest i limhamn. Lördagen fick jag sovit ut, åååh vad efterlängtat det var! Sedan en snabbis i stan med mammsi tittade mest runt och hittade bland annat en kavaj på zara, kunde  jag köpa den? eh nej eftersom kön till kassan var helt sjuk! man undrar ju hur de tänker när de har en kassa öppen på en lördag.. Snabbt hem och byta om och sedan match med småskitarna igen. Denna gången var det serieavslutning på hemmaplan och vi spelade om tredjeplatsen i serien mot Landskrona. Vinst med 2-1 :) Kvällen bjöd på förfest hos anna C med trevliga lagkamrater (okej inte ifrån mitt lag men ändå :) ) spel och sprit. Sedan SLAGT! Blev en lyckad kväll trots att någon inte var där ;) Och linis nästa gång går vi ut tidigare i lika snygga kläder :)

Idag har jag bara segat fram tills kvällen då det bar av till Höör för att se h3 i bilen satt bennt, monza, jakob och liljis. Vinst var ett måste och serieledarna var tvungna att antingen spela lika eller förlora för att våra herrar skulle vinna serien. Vet ni vad? De hade turen på sin sida idag :) De gör en riktigt bra match och vinner med 7-4 och Höllviken spelade 3-3. Kul att det går bra för något lag på seniorsidan i föreningen :) Var det värt att åka upp? definitivt! bra kväll och en bra helg :) hoppas på en ännu bättre nästa helg!


Nu ska jag faktiskt hoppa i säng för imorgon är det jobb igen, suck..
Puss i pannan ♥





Why don't you, lay your head down in my arms, in my arms.. 


Paus

Att se fram emot något som sedan inte blir av. Besvikelse och en klump i magen. Tungt för kroppen. 


Men det går fler tåg :) nu ska jag ta en powernap och sedan bege mig till träningen med mina älsklingar!
Natti natt ♥


uppdate

Nu kommer äntligen inlägget om helgen som varit ;)


Fredag: Började med jobb 8-17 as usual, dock denna fredagen spårade det ut mer än vanligt. Hade så ont i magen av allt skratt (chefens frun var även borta därav kunde man inte vara annat än glad). På eftermiddagen var D sugen på gifflar (hon uttalar det "jifflar") och undrade om någon mer ville ha något. Så Jag, micki, D, T och M samlade ihop allt skrammel vi hittade i plånböckerna. Detta blev j*vligt mycket godis, negerbollar, gifflar osv. Det värsta var att det tog nästan slut lika fort haha förutom godiset som vi skänkte till en tanig pojk:P Det var inte för än efter vi ätit allt som vi ångrade oss. Sockerruset resulterade till ännu mer flams och bland annat micki stod för underhållningen :)

Senare på kvällen bjöds det på match med Team Sushi och mathilda, jag, brynö och rebecka ställde även upp. Motståndet var Malmö FBC. Detta tar priset som säsongens SJUKASTE match! (om inte sjukaste matchen någonsin?) Herregud vilka människor det finns! Vi har mött många många vilda och allmänt konstiga spelare men de här tog priset. Kaptenen på 40 bast var värst av alla. Är det inte meningen att man som kapten ska vara en förebild för de andra i laget? peppa dem och vara ett ansikte utåt. Framförallt vara förmedlaren till domare och motståndarens kapten. De slog, skrek fula saker, inte bara till oss utan till sina medspelare också, crosscheckade folk i nacken, gick emot domaren, kläckte ut sig extremt dumma kommentarer osv. Jag skämdes! Jag skämdes över att vara på samma plan som dem, att behöva oroa sig inför nästa byte och undra om man skulle få en klubba eller kanske en knytnäve i nacken? Matchen rullade på och vi lyckades stå emot deras påhopp och vinna med 8-1  :). 

Just det! de tyckte vi var pinsamma som skrattade åt deras beteende men där var några händelser som man inte kunde göra annat än det, kanske lite pinsamt av oss men inte i närheten till vad de gjorde!

Nr 1: Vi får ett frislag dömt till vår fördel framför deras kasse. De står och bråkar och skriker på varandra och på domaren osv. Anna lägger snabbt upp bollen och petar till mathilda som lägger enkelt in den i mål. De fortsatte bråka men denna gången om hur dåligt det var av oss att lägga upp bollen när de inte var redo? Men halllåååå?! domaren var på plats och vi lika så. Någon kläcker dessutom ur sig "kan de göra så i deras division så kan väl vi också göra det".  :P

Nr 2: Måste vara när deras målvakt skäller ut en av sina egna spelare pga av att hon slarvat vid ett frislag haha

Nr 3: Kaptenen springer ner i vårt hörn och hamnar emellan Sushi och brynö. Ett slag från våran sida och hon hade sitt frislag. Hon börjar hånskratta högt åt oss, nöjd över frislaget hon nyss fått. Men skrattar bäst som skrattar sist, när hon väl lägger upp den slår hon till bollen två gånger och frislaget går över till oss istället. Gissa om hon blev glad? :)

Nr 4: Utvisningarna och protesterna emot dem. Kan inte rabbla upp alla..

Nr 5: Någon gång i sista perioden bryter jag en passning i sargen men lyckas inte få koll på bollen. Istället hamnar jag i en närkamp, nej det var inte ens det, med en av deras spelare som fäller i princip sig själv. Den här personen täcker bollen med händerna för att jag inte ska få tag på den, även kallat liggande spel i innebandy.. Domaren gör inget jag tar ett steg tillbaka, tittar på benny som sitter i seket och flinar då brast det. Jag kunde inte hålla mig för skratt. Var tvungen att hålla mig för munnen och gå och byta så mycket jag skrattade. Kanske lite dåligt gjort av mig men nej haha. Hade ni varit där hade ni förstått :)

Mycket mer hände men vi lämnar resten i kulladalshallen den där fredagen ;)
Efteråt gick jag, brynö, syster och bevan hem till oss och tryckte i oss varsin pizza, MUMS! Mätta och belåtna satt vi kvar och tiden bara ran iväg. Plötsligt var klockan tolv och vi kände att det var dags att duscha. Såg dating in the dark och sedan sussade vi sött.

Lördag: Vaknade men en svettig brynö brevid moi, nej hon var inte svettig haha. Handlade bullar och tryckte i oss frulle. Dagen rullade på och vi satt i pyjamas på tok för länge. vid två kände vi att det var dags att göra vid sig men det gick inte heller så bra, vid fyra tog vi bilen mot Ikea och köpte korv och tittade runt lite :). Nästa stopp var Malmborgs och vi handlade middag och annat skit. Anna begav sig hem och jag lagade middag till mig och syster. Hon skulle ha några vänner hit så jag flydde fältet hem till micki. Där bjöds det på Melodifestival (sååååååååååå dååååligt! Vad händer med sveriges bidrag, de blir sämre och sämre för varje år..) och Luftslottet som sprängdes :) Hemma vid ett och somnade direkt.

Söndag: Panikstäda eftersom päronen kom hem tidigare än förväntat. Tog sedan en låång dusch, packade in håret osv. Iväg till Kulladal för att titta på H3's match med brynö och Lg :) På matchen träffade vi på Liljis och Monza, som var lika jobbig som vanligt.. Det var planerat att vi skulle åka till Bunkeflo och se D2's match men planerna blev ändrade när det behövdes folk till matchen med team sushi. Hade ont i magen av dåligt samvete eftersom jag ville se de andra spela :( men detta blev min sista match (kanske sista i denna föreningen?) och de behövde oss.. Så snabbt hem i pausen och hämta grejer och tillbaka igen. H3 vann och vi torskade. Alla var rätt trötta och sega i kroppen. Emma gjorde även debut i målet haha vilken stjärna! "Jag kan stå, jag har stått några matcher i mål! två stycken när jag var 15 år :)" haha.

en viss person gjorde även min dag!

Det här blev en kort sammanfattning av helgen och mer kommer. Nu har jag lite annat att ta itu med. Denna veckan kommer bli bra, mycket bra :)

Ska även göra en ny header men den får vänta tills jag har tid ;)


Puss i pannan ♥


I'm back!

Efter många klagomål om dålig uppdatering här (mer än en vecka sedan) så får jag väl ta tag i det igen. Anledningen är att jag har börjat jobba igen denna veckan och har haft fullt upp hela tiden. Har jobbagt 8-17 och sedan varit hemma i ca 15 minuter, ätit och dragit på mig träningskläderna och sedan begett mig till antingen F12 träning eller min egen träning. Hemma igen runt 22-23, duscha fixa mat till morgondagen och hoppa i säng igen.

Jag hade tänkt skriva mer och berätta om helgen och dra lite micki kommentarer som fick oss alla att vrida oss av skratt på jobbet, men det får jag ta imon ;). Ja jag LOVAR att skriva imorgon för då har jag faktiskt tid :) så ni får hålla er tills dess :)

Nu kallar sängen.

Puss på er och puss på dig! ♥