Skm!

Ett gladare inlägg!

Efter en heldag i Kristianstad åkte vi hem med tre vinster och en lika. Detta resulterade i att vi vann gruppen :)
Blir semifinal imorgon kl. 10.45 i Åstorp!

Vinst är det som gäller!


Fantastiska kids!


Tycker inte det minsta synd om dig!

Att en person kan få en att må så fruktansvärt dåligt. Någon man inte borde lägga energi på men kan inte rå för det gör att denne förstör allt. Förstör hela ens vardag. Gör så man går och har ont i magen, att man inte kan somna om kvällarna. Att man ligger vaken och undrar "vad har jag gjort dig för att du ska göra så mycket ont mot mig?". Att det ständiga trycket över bröstkorgen inte försvinner. Undrar om personen har någon skam eller iaf lite medkänsla för andra. Men nej, inte det heller. Är målet att få alla att må dåligt för att du själv ska må bra? Påstår att du har dåligt självförtroende. Lille vän storhetsvansinne och dåligt självförtroende är inte samma sak. Att ha dåligt samvete är mänskligt men eftersom du inte känner något så vet i fan om du kommer ifrån samma planet som oss andra. Det värsta är att du en gång var min vän och nu vill jag inte veta av dig längre. Inte ens se dig.

Snart blir systemet överbelastat och då kommer jag kasta ut allt jag har inom mig. Förhoppningsvis får inte någon annan ta smällen för det.

as!


Back!

Tänkte ta tag i det här nu igen! Iaf när tiden finns. Och nu när jag kan göra det via iphonen;)

Fredag idag som består av inhandling av bananer, tvätta, göra matsäck, träning med kidsen och sedan häng framför tv'n. Fantastiskt spännande..

Imorgon bär det av till Fjälkinge sporthall för att spela skånemästerskapen med kidsen. Målet är slutspel på söndagen.

Nu är min rast slut.. 40 min kvar på
Jobbedagen :)

Haj!


"everything changes after sex"