I feel fine..

Vad var det jag sa?!



Mes..


Bröllop

Har suttit och glott på Bröllopet i måååånga timmar nu. Det var så fint och maffigt i kyrkan att jag fick gåshud! Nej jag grät inte :P Har även hunnit shoppa med mor, hämtat ut piller och grillat hemma hos mamma och pappa :) och har varit (är fortfarande) bakfull, usch!

Gårdagen var riktigt bra! Vattenkrig på jobb, glada ungar och dygnsura ledare trots att vi hade en fördel med hinkar osv. Kvällen bjöd på sommarfest i en lada i Kyrkheddinge, ja i en lada på en potatisåker :) Underbar fylla som kom alldeles för fort... Trevligt folk, bra musik och mycket dricka. Tittade på bilderna precis och jag skrattar så jag vrider mig och undrar när fan alla dessa togs? Allt ska upp på facebook haha ;) Det enda som sög var att sista bussen gick hem 01.40 och att någon bytte låtar HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELAAAAA TIDEEEN! Det var på håret att jag inte gick fram och prylade någon!


Nä nu ska jag hoppa i säng, kommer aldrig överleva veckan annars, måste bara se brudparet dansa ;). Midsommar kommer bli great och jag känner på mig att sommaren kommer bli den bästa hittills :)♥

Puss i pannan ♥



Ps. Mr kluven förstår jag fortfarande mig inte på. Ska jag vara ärligt så orkar jag icke med att vänta och vänta och vänta och vänta och vänta.

Mr

Grey's var förjävligt :O kommer inte kunna sova.. usch! Nu ska jag måla mina naglar i massa olika färger och se vilket som blir bäst, borde även se vad jag ska ha på mig imorgon för då är det studentdags igen! Då tar båda kusinerna (jag har runt 20 kusiner men dessa två är i min ålder) studenten :) woho! Hoppas på sol så jag kan ha klänning ;)

Nu blir det SATC och choklad.
Haaj.. ♥




jag såg fram emot idag, crap..


Greys

Kan man ha mer otur? nej jag tror inte det.. röv! Har stirrat omkring som en dåre idag. Sjukgymnasten, duschat, lagat lunch, tvättat, städat, diskat, städat ännu mer, handlat, lagat mat osv. Jag såg fram emot en bra kväll men nu blev det inte så.. Att det ska komma upp något varenda gång. Det får bli nattetid istället :P


Nä nu ska jag äta lite chips, tycka synd om mig själv och se greys anatomy för första gången på veckor!

Hare bra ♥

kluven?

Egentligen borde jag vara skitarg nu, besviken, arg, förbannad, ilsken osv. Men jag kan inte vara arg på dig.. jag hatar din charm! okej jag hatar inte din charm, jag hatar att det ryser i hela kroppen när du plockar fram den. Besviken är jag och förvirrad över vad du pysslar med? Svar tack! Du har mycket att ta igen, mycket att förklara och mycket att gottgöra. Jag hoppas på det bästa♥


Nä nu kallar sängen..
Sov gott!

och ps. Glöm inte att använda tops! det är viktigt med bra öronhygien ;)


As

Behöver nog inte skriva mer än så :)





YEEESS!!!

Jag vet att jag är kass på att uppdatera men det har varit studenter för hela slanten och vem har tid att sitta här då? Solen står på och life is GREEEAT :) Lovar att lägga upp ett inlägg med lite studentbilder och även andra bilder, har blivit en del festande på sista tiden... :P Nä åter till solen!
BTW så hittade jag låten som får mig på världens danshumör inne på slagthuset!!! Gaaaaah jag har nu lyssnat på den 8 gånger i rad och lär fortsätta med det, Love it!
Have a nice day ;)