23.21

Här kommer ett lite snabbis inlägg innan jag somnar (har redan svårt att hålla ögongen öppna..)

Idag vaknade jag stenförkyld. Verkligen täppt i hela kroppen kändes det som, örk. Jag hatar att jag alltid mår bättre fram emot kvällen och är nästan som vanligt igen men på morgonen och hela förmiddagen är jag som en zombie! Mamma kom hit en sväng efter jobb och bjld på kex :) sen åkte vi till Ikea eftersom jag verkligen var i behöv av nya bestick (skedar) osv. Hann även med lite andra ärenden.

En kort sväng i kulladals hallen som var svettig och varm? HALLÅ vad hände med kylan? Visst man har gnällt över att där har varit kallt och ens näsa har varit som en isbit men nu var där nästan sundsbrovarning i den. Inte okej, tillbaka med kylan tack!

Börjar närma mig mitt beslut om va jag ska spela. Vet inte vem jag ska tacka men jag vaknade imorse och kände (förutom förkyldningen) "jag har bestämt mig". Lite läskigt men det står faktiskt hemligt ett litet tag till om var jag ska ta vägen :)

Nej nu kallar sängen, imorgon blir det valborgsmys med brynö, milis och malin, gillas! :)
Natti natt ♥


ps det är inte lätt att vara jag ;) haha



btw! sommarfeelings idag när det var nästan 20 grader ute? LOVE IT! blev även väldigt sugen på att åka en sväng till Hallaskog, att glassa runt i en kanot och bränna näsan. ♥

Jobbigt

Har legat hemma idag igen. Stenförkyld och grymt ont i halsen. Tur att man har massvis med te och alvedon hemma. Lg kom även förbi ikväll och åt middag med mig :) Jag bjöd på en riktigt god thai inspirerad kycklinggryta med ris, gott blev det! love you vännen♥

Har även fått mitt lås bytt, igen! Men nu blir det bra iaf :)


Och det här med innebandyn blev genast jobbigt igen.. fick ett samtal av här Stisse ikväll och jag måste bestämma mig snart. Skit just när jag slutat tänka på det.. Jag väger fördelar och nackdelar med båda klubbarna och allting bara snurrar, usch. Får skriva en + och - lista. Nä nu ska jag hoppa i säng, blir jobb imorgon.

Natti natt ♥




kommer aldrig spela en SM-final i globen men av den tiden jag har kvar att spela vill jag få ut så mycket som möjligt av den. Jag ska bli bra!


27 April

Hej hopp!

Idag har jag legat hemma, migrän ont i halsen och skit.. ingen höjdare. Har även träningsvärk sedan gårdagens underbara "thomasfyspass" de gillas inte men gör nytta! dock mest ont i utrymmet mellan armarna och brösten :P, ryggen och baksida lår.

Igår hade vi även ett spelarmöte för att lösa en del oroligheter och missuppfattningar som uppstått inom laget den senaste veckan. Mycket blev luftat och det märktes av redan på träningen att stämningen var näst intill som vanligt igen :) Göteborg kommer även bli great! Beslutet om var jag ska spela till nästa säsong är fortfarande oklart. Innerst inne vet jag nog var jag vill spela, väntar bara på den dagen det ska ploppa fram..

Idag har jag som sagt legat hemma och därav ser lägenheten ut som fan! Varför tömmer man alltid skafferi och kyl/frys på godsaker när man mår dåligt? och låter allt stå kvar på diskbänken? hör väl till.. som tur var har jag diskmaskin så allt åkte ner i den :) imorgon ska här damsugas och kanske moppas (annars får det göras på torsdag) så det blir rent och fint!

Just det! Var även hos sjukgymnasten (eller sjukgymnasterna, var nämligen hos två stycken pga att jag inte skulle hinna med allt på en timme..) i två timmar i eftermiddag där min kropp blev brutalt behandlad :P Fyfan säger jag bara! Och att göra detta två, helst 3 gånger i veckan (tror jag nöjer mig med två..) i en lång tid framöver då träningen även kommer byggas på, kommer jag bli som wonder woman haha. Man kan inte fuska när det blir lite jobbigt som man kan göra på träningen i vanliga fall :P typ ta en minipaus när tränaren inte tittar :) nej nej de står och drar, flyttar och verkligen ser till så allting görs. Mina knän ska bli bra! min fussing också.. Sedan blev det 1½ timme med mina kära småtjejer :)

Har även varit hemma och ätit och deklarerat, betalt in hyra och räkningar osv. Känner mig rätt duktig faktiskt :) Det var menat att jag skulle betalt in 107 kr i restskatt, menigslös summa.. men efter att ha räknat lite med pappsen får jag nog till baka någon tusenlapp eller två så det är inte fel!

Helgen var även great! fredagsmys med brynö (tack för tvätthjälpen♥) som fick hela byggnaden att stinka vitlök, lördagens festligheter hos benny och slagt. Lördagen var riktigt jävla bra! Tack benny och alla för en underbar kväll! Vi kan ju säga såhär att det inte är lönt att återberätta allt här för inte många skulle förstå så det stannar utanför bloggen, eller vad säger du Lina? ;) Tackar även milis, sebbe, hylén och bellan för sällskapet medans vi väntade på bussen i en timme :)

Nä nu ska jag sova, ny dag imorgon igen.
Puss i pannan allihopa ♥




jag var en tomte i lördags hahaha


13.23

Hoppsan det blev visst lite sent igår så det kom aldrig någon uppdatering ;) Sitter på jobb nu så hinner bara titta in snabbt. Här är svinvarmt! Visst jag ska inte klaga på värmen men att sitta i en glasbur full med varma maskiner, ingen ac och inga öppningsbara (tror inte det är ett ord ens :P) fönster så blir här VARMT!

Nä nu kommer chefens fru så måste kila

Puss i pannan!

Nämen

Oj här har jag inte varit på länge.. Kan väl säga såhär att jag har flyttat hemifrån och lever livet. Vardagen är fylld med jobb, träning och en massa kaos runt omkring det. Är väldigt trött på det. Sjukgymnastik. Kärlek finns inte på menyn. Sm-finaler på första raden i Globen. Underbara fester och utgångar med mina kära vänner osv.

Jag lovar att skriva ett ordentligt inlägg ikväll ;) Nu ska jag promenixa hem till mor och far och ta det lugnt bara.

Hare bra så länge

Puss i pannan

Moving out

Nu var det en vecka sedan jag skrev här sist.. Har knapt suttit vid datorn på hela veckan, har haft varken tid, lust eller motivation. Har varit allmänt stressad över allt som händer i mitt liv för tillfället men bitarna börjar så smått falla på plats.

Jag tränar med en annan klubb och enligt min mamma är jag mycket lugnare och inte lika stirrig och stressad när jag kommer hem ifrån träningarna. Kanske stämmer men jag har iofs inte så mycket press på mig när jag är där. De har ringt dit mig för de vill ha mig för mina kvalitéer, de förväntar sig inte att jag ska göra 10 mål och finta av 28 spelare utan att jag går ut och gör det jag är bäst på. Att få höra att de vill ha mig just för min inställning, kan faktiskt inte beskriva vad jag känner men det är positivt iaf :) jag gillar det. Men jag älskar mina lagkamrater här, de är mina bästa vänner. Samtidigt vill jag prova på detta. Usch detta är svårt.

Iaf..

Jag har hunnit med att flytta i veckan också! trots att jag jobbat 8-17 varje dag. Det har varit jobbigt, tungt och med blandade känslor. Mycket lyft som inte är bra för mina skador men mina kära föräldrar och syster har hjälpt mig hela helgen♥ även micki har hjälpt mig komma i ordning här hemma och spenderade natten med mig igår, tack vänen ♥.

Så nu sitter jag här i min ensamhet och ska nog hoppa i säng. Oron över att vara ensam börjar lägga sig vilket är bra. Jag hatar, notera hatar att sova ensam. Varför har jag nog ingen förklaring på men jag tycker inte om det. Vill ha sällskap, känna mig trygg osv. Nu har jag inget val utan får sova ensam, det får gå..

Nä nu börjar klockan bli mycket, ska försöka hinna skriva imorgon men lovar inget.

Natti natt vänner, tackar er för att ni finns ♥


Påskdag

hoppas på en bra förklaring.. palla :/




bud på att flytta hit! måste åka upp oftare iaf, älskar mitt falkenberg!


Snabbis

Hallå alla mätta och glada påskfirare!

Tyvärr blir det ett väldigt kort inlägg för jag blev plötsligt tvungen att göra smulpaj..
Bloggen är under uppbyggnad men den ser iaf lite trevligare ut :) more to come.


Nä jag måste kila igen, skriver ett ordentligt inlägg senare.


puss ♥

Det här är mitt lilla paradis! Åh vad jag älskar att åka upp hit, önskar jag hade tid att göra det oftare. Tycker det borde vara långhelg varje helg, jobb måndag-torsdag och sedan ledigt. Tror världen hade blivit lugnare och inte lika uppstressad över allt som ska hinnas med så fort man är ledig.

Idag har jag promenerat i flera timmar med min kamera. Bra bilder, mindre bra för hälsenan men men :) handlat middag, ätit den oh njutit av tillvaron helt enkelt. Somnade till en film igår, Feast of Love, helt okej faktiskt men sorligare än vad jag trodde att den skulle vara. Nu har jag precis sett The Women som jag lånade av brynö för väldig längesedan. Rätt bra den med! Får se vad det blir imon :)

Just det! Glömde nästan berätta att jag bestämt mig om vad jag ska läsa till hösten :) Högskolan ska vara något att se fram emot, inte att fasa så det blir en mjukstart (jo jag vet jag har redan gått där men detta blir inte riktigt samma sak) med några kurser, självklart en åt gången ;). Vilka det blir avslöjas helt enkelt inte förän det är dags.


sov gott mina kära vänner hemma i Malmö och alla andra såklart ;)
Puss ♥


tänk att så lite kan få mig så glad.







det kommer fler bilder när jag kommer hem, tar evigheter att ladda upp dem med det mobila bredbandet.


Långfredag

som inleddes med en välförtjänt sovmorgon! Behövde verkligen sova ut efter två jobbiga veckor. Nu är jag dock fit for fight igen, förutom fotjäveln då.. Sitter (eller ligger ner rättare sagt) i min lilla säng i sommarhuset och njuter av tillvaron. Idag blir det mest lugnt skulle jag tro, ska nog ut och leka lite med kameran så lg och ni andra får se hur här ser ut :) Imorgon blir det förhoppningsvis en kort runda i den pyttelilla staden, påskägg, påskmat m.m :) söndag kanske det blir bad, nej inte i havet utan på badhuset ;) städning, ner och gratta morfar i bjuv och sedan hem.

Nä nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen bege mig utåt.
Hare bra så länge♥


Skärtorsdag

Har precis avnjutit en frukost på jobb med surdegsbröd och gott pålägg, mums. Solen skiner, visst det är lite kallt men den skiner iaf ;) Njuter även av att chefen och hans fru inte är här (de kommer tillbaka på tisdag igen, suck..), att vi slutar 15 '.00 idag, att det är påskhelg och att jag ska åka iväg till mitt kära falkenberg :) Något jag inte njuter av är hälsenan men förhoppningsvis är den bra till nästa vecka.

Gårdagen var bra :) O'learys med laget plus några till. Arsenal-Barca, kaos, mycket mat och lite till! Sedan en promenad hem med lg och nile :) fastnade även utanför lg, vi har alldeles för mycket att prata om!

Nä nu ska jag återgå till jobbet och strax ringa till hm och jaga mina skor, JAG SKA HA DEM!


Lovar en uppdate ikväll.
Puss i pannan



         & Glad Påsk :)