k

Jag förstår mig inte på dig ett endaste dugg, ändå saknar jag ditt sällskap. Väldigt ofta.


Idol

Btw är det inte sanslöst dålig kvalité på kvalveckan i Idol? Är detta Sveriges bästa "idoler"? inte än så länge iaf..


Höstdepp




Jag känner mig jävligt ensam för tillfället..



28 september

Helgen som gick var en bra men väldigt, väldigt konstig helg. Fredagen var det seriepremiär i Munka Ljungby. Vi spelade vår bästa match hittills men slutresultatet blev 3-3 och det kändes som en förlust. Tänker inte skriva mer än så om den.

Lördagen var det förfest hos mig samt utgång på slagt. Ibland får man bjuda på sig själv :) kanske bjöd lite för mycket på mig själv.. Jag gillar mina vänner! Jag gillar slagt och vakten som påstår att jag har skrumplever :P Jag gillar att träffa på allt folk ute och jag gillar att ta med dig hem.

Blir en lugn helg denna veckan, ska bara slappa och umgås med mina käraste. Förhoppningsvis med en mr. kluven på fredag.


Friend♥


22 september

Hej hopp!

Skulle varit på kör nu men det blev inte så :( ska bege mig till träningen nu men känner inte mig speciellt kry, va fan hände?! hoppas jag inte blir sjuk för om 2, ja 2 dagar är det seriepremiär!!! :) mot munka borta. Ska det bli en segertågetdans? det hoppas vi på :)

Något spännande som hände igår var att jag fick ett mms från herrarnas omklädningsrum :P kan ni gissa vad detr var på bilden? jo en naken rumpa haha :) vems det är vet jag inte men skrattade gjorde jag länge åt bilden hahaha. Valle du är galen :)

På den mer seriösa fronten vet inte längre min rådgivare vad han ska säga så får väl ta det som det kommer.. "Det löser sig" eller hur var det? ;)

Skolan går väl sådär..

Nej nu får jag byta om så får jag se hur jag mår när jag kommer ner till sundsbrohallen.. usch jag vill träna på kulladal men där är match idag :/ Ska bli kul att träffa laget iaf, det var längesedan nu :) eller ja i lördags haha se om alla har återhämtat sig ;)

POSS


"Mamma har rullat köttbullar så jag kan inte komma"





linis :) btw ska du tömma din garderob så kommer jag förbi och länsar :)


:)


Boring

Ska ta tag i det här igen och nya tag= nytt utseende! Så det får se ut som skit så länge tills jag fixat det :)

Lördagen: 9 tjejer, en liter Bacardi Raz, en liter Bacardi Apple, en liter Sambuca, en liter Baylis, en liter Doleeys, en liter vodka, en liter Sourz apple, passõa, vin, cider osv. Slut :) Lina deckade hemma, micki kalvade och åkte hem, nattis trillade och åkte hem, josse pallade inte med oss fyllon och åkte hem och pippade med sin pojkvän. Vi som var kvar hade en bra natt på slagt haha. Vi skulle ha utmaningskväll och hade en hel lista med planerade saker vi skulle göra men icke sa nicke den enda som kom ihåg var Lg som lyckades med en av dem. Det första hon gör inne på dansgolvet var att gå fram till en randome kille och gör Tigern (internt) hahahaha kärlek till dig!

Blir nog väldigt lugnt på den fronten nu.. Serien drar igång om 4 dagar, FYRA DAGAR!!! Och då är det ingen sprit, inget sex, ingen onyttig mat, ingenting mer än lugna kvällar inför match. Taggad till max :)

Nej nu ska jag laga middag och bege mig till skolan.

Puss i pannan


Black or white?

Svart eller vitt piano?  Jag ska ha ett! Behöver dock lite hjälp att plocka upp det och bära det upp i min lägenhet haha :)

Mes..

Har inte hängt här på länge, mycket att göra, lite tid.

Jag börjar undra, är det lönt? är det lönt att jag kärar ner mig i dig varenda jävla gång?  
Jag orkar inte jaga dig mer, jag orkar inte att det tar en sådan jävla tid att gång på gång behöver släppa dig och våga släppa in någon annan. Jag ska inte behöva ta tag i det. Jag skiter i det nu!

Jag vet inte vad du är rädd för men jag är nog något av det..


Imorgon är det match. Laddar om nu!

Godnatt