Bye bye

Sitter och käkar chips med Anna som har varit snäll och hjälpt mig att städa :) Hon flyttar imorgon, hur tråkigt är inte det? Hon är en av de jag kommit närmst iår :( Men nu får jag en anledning att åka upp till Uppsala för en weekend ;)

Idag har jag jobbat, fixat det sista inför resan, sovit middag, tränar med herrarna i sanden i ösregn (fyfan!) städat osv. Imorgon är det sista dagen på jobb och klockan 12 hämtar Lina mig woho :D Det blir en paus härifrån en vecka för sedan ska jag på bröllop i Götelaborg!  

Nej åter till Anna :)

Puss ♥


du är onödigt snygg!


Imorgon!


Flaska


Home

Packångest som fan! Så tog en paus med middag hos mamma och pappa och sen följer systeryster med mig hem som moraliskt stöd, yes. Nä här nedan får ni två bilder tagna i höstas för mycket annat att völja på är här inte :)
Haaj!
en sån där dålighårorkarintekläpåmignågotvettigt dag
ååh min fina svarta "klänning" :)

Packar!

Tar dock en paus från packandet och åker till stranden med mamma och syster, måste hinna med dem också innan jag åker :) Berättar mer om gårdagen ikväll :)


hej så länge!






Linis på fredag åker vi :) ♥


Take all of your wasted honor

Gårdagen var galen! Fyllan var inte att leka med, illa. Nu blir det inte slagthuset på ett bra tag iaf. Carro och Lina åt pizza och förfestade hemma hos mig. Facebook fick ta stryk. Vi kom även på den briljanta ideén att spela in filmer hahaha de ska läggas upp (iaf en av dem)! Älskar er ♥

Vidare till slagt (träffade på en massa trevligt folk bland annat Jennifer, josse, linda, osv) vilket var bra tills någon inte dök upp som lovat och det började smått dö ut. Vi var trötta och begav oss hem. Lina, carro och bellan hem till Linas syster och jag åkte hem i min ensamhet. Efter en massa konstiga samtal ringer Lina mig och säger att jag absolut inte får lov att sova ensam och de som följde efter oss förra helgen visste vad jag bodde osv. No shit, hitta.se kommer ju alla åt.. Iaf så ringde jag upp en kär vän så han och hans polare fick bege sig hit halv 5 imorse:P Vad som hände senare tar jag inte upp här :) Väldigt mysigt och så värt bara 2 timmars sömn! 

Vad som händer nu återstår att se. Det lär väl gå tillbaka som vanligt och jag kommer fortfarande undra över vad du vill. Åh vad jag vill ha dig :( 


Blev av med mina gäster vid 13 tiden sedan var det tvätt för hela slanten, middagslagning och städning igen. Nu ska jag renbädda sängen och sedan gå och lägga mig, behöver massor med sömn så jag orkar med morgondagen.

Puss på dig♥



sjuka ♥


Mes :)

"Ska du inte ha ett par Kempa skor?"  

NEj jag ska inte ha några jävla kempa skor :P  (kommer säkert köpa ett par bara för det..) Resten av konversationen med Monza tar jag inte upp här hahaha Lina du ska få höra sen ;)

Har jobbat idag, KAOS! Löning och halva reapriset, för det är så himla lätt att städa mellan kunderna när de slåss om plagg, galet!  Efter det blev det mys med lilja :) har beställt tid för att göra mina inläggssulor (woho rån..), provat skor, lunchat osv. 5 toasters (Y), kanonkul!

Nu måste jag lägga benen på ryggen, eller sätta dem på cykeln och trampa kanske, eftersom jag ska vara i Västra hamnen om en liten stund och mysa med mina älskade vänner♥ minus några dock ;) Micki kommer hem på lördag så får boka in en dejt med henne innan jag bär av till GREKLAND!

Just det igår var jag i Båstad :) ska lägga in lite bilder imorgon om jag har tid :) Det var en bra dag iaf!


Nej måste slita mig.
HAJ :)



ps. du är en mes, dock en jävligt het mes..


@ Linas place

Idag har jag jobbat, great.. Sedan mys i poolen hos Lina med Anna, Malin, Gustav och Viktor :) trams, stänk, skitsnack och vindruvskrig :) brände dock näsan, igen.  Har även varit hemma och lagat en klänning och strukit den som jag ska ha i Båstad imon, duktigt!  Skulle kvällsbadat men icke sa nicke. Palla

nej nu kallar sängen HAAAJ!



lite uppmuntran :)

Ögongodis!

Kom precis hem från en träning med herrlaget. Fick även med mig Lina och Lg :) Varit duktiga och sprunigt (jag sprang de andra töntarna hoppade av :P), kört styrka osv. Jag fick köra intervaller mot hassing, för er som inte sett honom så är han ett muskelberg över 1.90 lång (Y) Vi avslutade träningen med att titta på när de spelade fotboll utan tröjor ;)

Pax!!!





mjaaaau ;)


Du är snygg!

Haft en bra helg! Har spenderat även denna med Lina ;) plus mina andra älsklingar :) (de som är hemma dvs) Fredagen blev shopping på entré med Linis. Behövde vi det? nej men man kan aldrig ha för mycket kläder ;) sen blev det en trip till ikea för att köpa present till Ankan :) Hon hade en väldigt försenad 20 års fest, fyllde nämligen år i mars :P Jag tog det lugnt pga jobb lördag morgon men hade trevligt ändå :) träffade på jonna som jag inte träffat på år och dar och hon bjöd på smaskigt skvaller som vanligt :)

Lördagen blev det jobb, powernap, köpte även en kjol som jag letat efter i evigheter :) bild kommer! Sedan bar det hem till Linis för att göra oss i ordning, mat och förfest. Mysigt! Sedan en kväll på slagt! Vi var där ifrån ca 23.20 till 03.00. VIP, goda drinkar, trevligt folk och kaos på slutet. Vet i fan vad som hände på vägen hem:S Lina larmade iaf in oss. Skype med Micki 05.00. Vaknade på tok för tidigt men åte en god frukost på kladdkaka och grädde, mums! 

Söndagen degade jag hos lina med carro och sedan hemma hos emilia :) vi planerade lite, åt pizza och glodde film. Prefekt bakisdag!

Idag har jag jobbat vilket var väldigt tungt men det är bara (fan) två veckor kvar så får stå ut! Pratade även lite med andré innan om mognaden på pojkar. Jo de får kallas pojkar för det finns fortfarande många som tycker det är okej att springa omkring med nya tjejer varje helg. Det är fan dags att växa upp nu och bete er som ni är 20 år och inte 15... Jag är singel och kommer vara singel tills jag träffar någon som har tagit tag i sitt liv och sig själv. Jag är trött på all lek och att det inte går att lita på nåonting som kommer ur deras munnar. Intresserad, inte intresserad? Ingen som vet eftersom det förändras från dag till dag. Klarspråk hade varit super! (nej jag vet att där finns undantag och drar inte alla över samma kant) Detta är en pik till er pojkar (framförallt mr. k).


Nu ska jag bege mig hem till mor och far för middag och troligtvis träning med herrarna ikväll om inte Lina dissar mig :) Nej jag tänker inte utsätta mig för monzas
Puss i pannan ♥




Lördagen i bilder


milis :)




mmmmmm!



grrrrrrrrrr ;)



carro :)



torres ♥



:)





sensuellt ;) haha





Lina dödade en skitstor spindel och sofie fick panik, djurvän som hon är :)
"jag dödar bara kryp om de är i min säng"




riktigt bra kväll trots att en del saknades ♥


Lite kärlek och lite ironi♥

Jag älskar mina vänner
Jag älskar mitt lag
Jag älskar att springa efter en boll
Jag älskar sommaren
Jag älskar min kamera
Jag älskar att Lina och jag åker till Grekland snart ♥
Jag älskar att sluta 10.30 
Jag älskar oxkött (grr)
Jag älskar att vara värdelös på gitarr och tycka att jag sjunger bra
Jag älskar mat
Jag älskar David Guetta
Jag älskar att jag ska betala 1800 för ett par sulor
Jag älskar min familj
Jag älskar att det är 25 grader i havet
Jag älskar att mitt hår är lockigt och solblekt
Jag älskar mina bruna ben 
Jag älskar att jag är klar med min rehab
Jag älskar att Micki kommer hem snart ♥
Jag älskar musik
Jag älskar att ha sand överallt (ironi)
Jag älskar att svettas på dansgolvet (riverside mother fucker!)
Jag älskar att vakna med röda ögon (not)



Jag älskar att jaga dig fast än du är ett as :)



röda ögon, svullen näsa, strandfluff, lite sömn och långa dagar LOVE IT!


?

Det är tydligen något fel på mig. Hade gärna velat veta vad eftersom jag inte kan göra något åt det om jag inte vet vad det är.



Ps. du är fortfarande ett as!


happ..

Jag är en bra människa, en jävligt bra människa och du som alla andra är ett as..

Liljis ♥

Här var det längesedan man hängde.. Spenderar hellre tid i solen och med mina vänner än hänger här :) Dagen har spenderats med Liljis, vi har lunchat, snackat i timmar och handlat böcker notera BÖCKER! När öppnade jag en bok senast? Har inte ens kommit igenom innebandy magazinet som kom ut i hmm april :P Det blev två böcker för min del och två för karro (4 betala för 3).

Världens lyckligaste folk
av Lena Sundström sjukt intressant bok om danmarks motsvarighet till Sverigedemokraterna och hur partiet har påverkat Danmark och om Sverige kommer se ut precis som vårt grannland om "fel" parti får makten? Nej jag är inte rasist, eller sosse eller moderat. Vet inte riktigt vilket parti jag håller på (jag har planer på att utrota skolsystemet så det partiet som kommer med det som förslag kommer få min röst!)  Boken är iaf inte så jätteseriös som den låter utan mer en inblick i hur danskarna upplever det hela, sjukt intressant faktiskt.


Nästa bok blev lite mer oseriös (eeh nej den är asbra!) Spelet av Neil Strauss. "En inträngande analys av raggningsexperternas helmiga sällskap" Passar mig bra haha :)

Nen nu ska jag äta upp min kassler och packa ihop mina träningsgrejer och cykla till kulladal. För idag är det INNOMHUSTRÄNING woho :D jag älskar mitt lag!


På återseende ♥