what goes around baby..

att det ska vara så svårt..  



Blev inget inlägg, orkade inte skriva klart det. Kommer kanske imorgon istället. Nu kallar sängen efter en eftermiddag med väldigt jobbiga människor! Några bra också dock ;)
Nej nu kallar sängen. Är redigt trött trots att jag inte gjort någon större ansträngning idag, bara ignorerat allt onödigt skit jag får ta :P

natti natt!




du är bra!


Återkommer

Hello people!

Det kommer ett lite längre inlägg ikväll någon gång om veckan som har gått. Nu ska jag kila iväg och köpa mig en ny mobiltelefon *glädjeskutt* :) och sen blir det bandy med rebecka!


puss så länge!

Kaos!

Tänk att en styrelse kan orsaka så mycket kaos.. Det kommer bli spännande att se hur trupperna kommer se ut på söndag. Spelarmötet imorgon lär bli ännu mer kaos..

Men men sängen kallar, det är en ny dag imorgon :)


natti natt!




Ps. M det löser sig alltid, men du måste berätta för mig för att jag ska kunna hjälpa dig..

Snö!

Jag kan ju säga såhär.. Att börja promenera hemåt i väntan på att pappa skulle plocka upp mig var inte en av mina ljusare idéer :) det var ju skönt att få lite luft.. *hosthost* snarare snö i ögonen






Idag har jag tagit de beslut som behövdes ta. Förhoppningsvis är styrelsen på min sida, men man vet ju aldrig med dem.. Det känns bra iaf :) Vad som händer nästa säsong kan jag tyvärr inte svara på nu, vet inte vad jag vill, kan dock säga såhär: mycket hänger på beslutet styrelsen tar och resten av säsongen. Resten tar jag itu med när det kommer :)

Nu ska jag snart promenixa till träningen! (till kulladalshallen då inte bunkeflo :P) bud på att slänga på mina rosa skidbrallor haha, ska iaf överväga tanken. För jag tänker INTE cykla, och köra den lilla sträckan med bilen är det inte värt.

Hare bra så länge! ♥

2 timmar och 39 minuter kvar..

Nedräkning pågår.. känner mig allämnt stressad och otaggad över det här beslutet. "Spela där du kommer trivas bäst, där du får ut något av träningarna och får mycket speltid.."  jaha och vilket lag är det?..  Jag gör ett val och får hopas på det bästa. Går det åt helvete kan jag ju alltid skita i att spela :)






16.00

och ännu längre bort....


Löning!

Pengar rullade in på kontot idag, vilket inte är helt fel :)


Nu är det så att min mobiltelefon håller på att kola, eller rättare sagt den dör nog när som helst! Har haft den i 3 år nu och ja den har ju sett sina dagar :) Samtal bryts, allting är fullt och går extremt långsamt, luckan där bak är tejpad för att den inte ska trilla av och just det, den dör lite närsom. Det är dags att begrava den och köpa en ny. Frågan är bara vilken? Har alltid haft en sony ericsson men det är kanske dags att byta. Tänker dock inte spendera 4000-5000 kr på en mobiltelefon, no way! Max 3000, vill gärna ha råd till nytt kameraobjektiv, resa i sommar osv..

Problemet är nu att det finns alldeles för många att välja bland. Har iat kikat lite på denna men vi får se :) 




                  



jag har inget annat vettigt att skriva om så ni får ta det här tråkiga inlägget..


BTW hur creepy är inte tjejen med dockorna i Outsiders reklamen?!  läskigt..

complicated

Jaha det gjorde ju inte saken lättare.. ååh jag orkar faktiskt inte ta det beslutet nu :( Vad fan ska jag välja? var kommer jag trivas? var kommer jag må bäst av att vara? jag vill inte längre.. efter matchen på tisdag blir det  låååång betänketid.



Tack för idag linis ♥
och alla andra nötter! (och nej lilja du är inte inräknad som en av dem ♥)







och han gled ännu längre bort....



Gravity

Hello world I hope you're listening..


Ibland blir man grymt imponerad av någon man inte visste hade sådant inom sig. Bra musik uppskattas i mina öron. Jag lyssnar på mycket musik, mycket blandad musik av all dess slag, men en av mina favoriter är akustisk. En mysig röst på det får mig att smälta. John Mayer är för tillfället en favorit, gåshud! Finns många med potential som är påväg upp till hans nivå jobba på!


Tänk om man hade haft tålamod att sätta sig ner och komponera ihop något bra. Jag kan ju spela, men det finns ingen inspiration alls. Kärlek brukar vara det som sätter igång en. När det känns som om man svävar på moln, allting är så glatt och mysigt. Man ser rött och allting är så underbart.  

Men nu är det inte så. Jag är inte kär, jo lite kanske men i någon som är så långt bortom mitt räckhåll så det känns inte lönt att lägga min energi där. Hade han visat minsta lilla intresse så hade jag gett mig in i den känslomässiga världen igen, utan att ens blinka. Bättre att älska och förlora än att aldrig ha älskat.

Som en vis rebecka sa: kärleken är för de som har tur. Stämmer! Och inte är det jag som har tur :)






01.16

Min mage mår inte så bra :( mår illa och den är lika svullen som laktos-josses, ingen höjdare..
Har fortfarande ont i mina stackars lår, undrar hur de ska klara av en hel match imorgon. Tveksamt..

Nötterna har varit här ikväll och myst :) bra kväll! Lycka till imon ;)



nej det här blev lite gnälligt så nu ska jag försöka sova..



sweet dreams!


when I get older

I will be stronger..


Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men jag har varit i min egen lilla värld ett tag :) men nu är jag back in b!
Är inne i en svacka när det gäller innebandyn, tycker det är riktigt tåkigt, ändå tvingar jag mig dit gång på gång, vill ju inte svika mitt lag.... Iaf hade möte med jison i tisdags och har sagt var jag står och hur jag tänker göra. Tränade inte i tisdags, blev för mycket.. Men igår var jag igång igen! dubbla pass först med div 2 och sen med div 1 direkt efter. Den första träningen var inte någon höjdare, det blev lite bättre mot slutet men jag är trött på att inte utvecklas! För att nå framåt ska jag inte utvecklas bakåt, vilket jag för tillfället gör. Visst jag har varit borta ett tag pga operationen, dock har jag omöjligt tappat så mycket på den lilla tiden. Förra veckan när jag var uppe med div 1 kände jag mig som en vilsen myra, halt lost på planen och tänkte "herregud har jag tappat såhär mycket?" tydligen..

Men nu till det positiva. Trots smärta i låren och ont i luftrören har jag tränat med div 1 förra torsdagen, igår och idag. Måste säga att på de tre träningarna har det bara gått framåt, iaf denna veckans träningar. Det var längesedan jag var nöjd med en träning, nöjd över vad jag presterat och att jag gått ett litet snäpp framåt. Övningarna passar mig som handen i handsken och jag får lägga ner tid på de delar jag behöver för att bli "komplett". Jag börjar få häng på det igen. Frågan är bara om min kropp orkar träna med två lag.. jag vill men måste samtidigt vara rädd om mig. Måste nästan träna med div 1 för att inte backa ännu ett steg.

Nej nu ska man ladda om inför matchen på lördag.. ser inte fram emot den men inte springer jag långsammare för det. Jo föresten om låren fortfarande är hårda som betong (och nej stretching hjälper faktiskt inte, tro mig..) men det löser sig nog.


Just det, börjar bli sjuk :/ mina luftrör är irriterade, snuvig osv. Jag får nog skylla mig själv efter lördagsnatten med en vän. Men mysigt var det, så det var nog värt det ;) 

Nej nu ska jag plocka undan på mitt rum eftersom jag får finfint besök imorgon av micki, corre och lg. Okej kanske inte så fint men bra sällskap haha :) Sov sött ♥




och just det tack liljis för stödet idag! och för vår trevliga lördag i bara hahah ♥

  


Ett litet meddelande till Lg

Det blev inte att jag skrev ett inlägg inatt. Kom upp lite andra problem som jag var tvungen att ta hand om. Så du får en liten hälsning nu så länge så ska jag skriva ett inlägg som du kan läsa när du kommer hem ifrån träningen :) Ha en bra dag kompis så ses vi ikväll!


Kisses!


ÄCKEL

UEUEUEUEUEUEUE

äckligapraktikantäckelsbubbejävel!


Jag äcklas!

torsdag

Tillbaka på jobb igen..
Har varit ledig i två dagar nu. Visst är det skönt att vara ledig men det är mindre skönt att behöva gå upp klockan  8 och göra sig klar för jobb för att de ska ringa och ge besked. Samtalet kom inte för än 11, KUL! men men nu är det iaf bara två dagar kvar sen är det HELG!

Har enorm träningsverk i benen, inte alls okej. Känner ändå att det kommer bli en bra match imorgon, har det på känn.  För övrigt är den lille kroken/hamstern/liten osv tillbaka på träningen, mee like!

Gårdagen spenderade jag på esset med lilja då vi gjorde livet surt för monza mohaha ;) cyklade (inte särskilt kul i vinden kan jag tala om..) hem och åt mat, igen haha. Vid sex ringer Anna och har tagit fel på tiden, igen :), så var en aaningen tiidig till träningen. Tur att jag bor nära hallen ;)


Idag: är det jobb, knatteträning och sedan träning med div 1
Imorgon: jobb och bortamatch i Ängelholm, ännu en fredag i en minibuss haha. Hemresan lär bli spännande med en förkrökande uppsala :)
På lördag: Se div 1 matchen, äta middag hos farmor och oldschools lagfest hahaha
Söndag: viktig F12 match, se mickis småskitars match och sedan se H3.

Mycket bandy.. men det gillar vi :)


För övrigt så kom jag på att det var alldeles för längesedan jag pratade med linis! Det är snart dags för en myskväll tycker jag :) ♥


Nej nu känner jag inte för att skriva mer.. hare bra!



Congratz!

Glömde en mycket viktig sak som jag skulle skriva med :O

Grattis till yrsa (corre) och lg som har gått vidare till skånelaget :) snubbla inte på mållinjen bara ;)



Riktigt fattigt dock att nataliten och saris inte gick vidare :( va fan hände där?

future

Ganska sliten efter gårdagen...

Match mot Palmstaden vilken inte slutade allt för bra.. men men de är kanske inte rätt lag att slå, de har trots allt en tredjeplats i serien!

Första och andra perioden gick väl bra, tredje mindre bra. Orkar inte riktigt skriva ett helt matchreferat. Hoppas att brynö och jag får spela ihop oss nu, radarpar ;)

Min egen insats är jag helt okej nöjd med! Stundtals kändes det riktigt bra och ibland mindre bra haha. Det var en viktig match för min egen del, mycket viktig. Göra mitt bästa oavsett vad det stod för siffror på tavlan när slutsignalen gått. Jag gjorde så gott jag kunde, har inte kommit in i det igen efter operationen men det kommer nog! Jag ska träna stenhårt nu, alla detaljer ska vara kompletta när säsongen är slut. Vad som händer nästa säsong är ettt frågetecken, men det är lite mindre nu. Har än så länge två alternativ, stanna eller byta. När valet kommer blir det en låååååååååååång lista med fördelar och nackdelar för att välja :P

Just det! Fick faktiskt beröm av motståndarnas tränare "Riktigt bra jobbat idag, riktigt bra!"  Den är inte helt fel för självförtroendet!


Eftermatchen yrade vi runt lite i bilen och sedan åt annsipanns middag hemma hos mig :) vi får käka pizza en annan dag ;) och då ska det vara en riktigt stor kebabpizza med sallad och tzatsiki på, MUMS!



Idag har jag jobbat, sista halvan av dagen bestod inte av så mycket jobb men att få 100 spänn i timmen för att klistra på lite ettiketter är inte helt fel haha. Har även lagat middag idag och det blev riktigt gott! Pasta med laxsås.

Har även hunnit prata lite skit med liljis i telefon ♥


Nej nu är det städning av rummet och ostpopcorn som gäller,
hare bra!



btw har sovmorgon imorgon och är kanske ledig hela dagen, skönt :)


sunday

Gameday baby!


..

hej hylén :)

nu får du fan gå in och läsa!

Gbg-Malmö

Lite spekulationer från bussen.

Är på väg hem från 4 dagar i götet på en buss full med tjejer och 4 killar som inte fick plats på den andra bussen, stackars dem haha. Sitter med hörlurarna på och spotify på full volym. Jag kan säga såhär, fyra dagar med 13 stycken 10-12 åriga tjejer gör så att man får sår i öronen, sömnbrist, ont i halsen, axlarna, men de är sååå bra :) Härligare tjejer får du leta efter! Tänk att det kan komma ut så mycket ord och konstiga saker ur en liten kropp och så mycket skratt. Helt sanslöst vad de skrattar, men det är väl positivt ;)

Skriver nog ett inlägg om resan när jag kommer hem för just nu snurrar mycket annat i huvudet. Är inne i ett stadie nu (eller ja det har jag varit länge) där jag inte alls vet vad jag vill göra med mitt liv. Plugga måste man ju göra idag för att få ett välbetalt jobb, om man inte har jkävligt bra kontakter eller gått ett praktiskt program på gymnasiet. När jag gick sista månaderna i gymnasiet var jag 100% säker på vad jag ville göra men nu har jag ingen aning. Linjen jag hoppade på var inte alls vad jag trodde att den skulle va. Tyckte inte den var så toppen som alla de som gått den beskrev den. Känmdes som en ren repetition från gymnasiet. Några egna åsikter fick man inte heller ha utan allt skulle citeras från proffesorer och författare jag aldrig hört namnet på. Inte riktigt min grej. Jag gjorde ett beslut att hoppa av vilket jag är väldigt nöjd med. Jag blev extremt deppig av att sätta min fot på högskolans område. Det ända jag såg fram emot var att äta en 25 kr pasta rätt och umgås med cissi en kort stund på lunchen.

För tillfället jobbar jag på Printhuset Electra, inget höjdar jobb precis men jag har en inkomst och bra arbetskamrater. Mycket mer än så kan jag inte önska mig. Det duger medans jag listar ut vad jag vill göra med mitt liv. Rastlös som jag är börjar jag redan tröttna på detta jobbet, behöver utmaning! Mitt nästa steg är att söka en kurs till hösten. Vilken vet jag ej, bara att den ska vara helt annorlunda från någonting jag har läst tidigare, den ska vara lika praktisk som teoretisk och jag tänker INTE gå en kvälls kurs. Något ska jag läsa iaf. Det lutar åt IT för tillfället men ska kolla igenom kurskatalogen än en gång. Noga för att inte välja fel igen. Kanske en musik-kurs? Passionen för toner kommer alltid finnas i mitt hjärta men tiden finns inte riktigt till längre. Saknar sånglektionerna med Thomas och pianolektionerna med alla möjliga ryska/spanska/tyska/amerikanska piano lärare jag haft genom åren. Kanske ska bänka mig vid pianot igen? Måste iaf ha ett mål att följa, vilket jag inte har nu..

Vad gäller killfronten är det rätt dött där. Orkar inte lägga ner en massa känslor på någonting som inte finns där eller försvinner så fort det börjar bli seriöst. Tänker inte må dåligt igen över någon som verkligen inte är värd att lägga ner all min energi på. Något som jag har märkt är att de killar jag har träffat på "sistonde" är helt underbara personer när man umgås med dem. Men när kompisgänget tillkommer försvinner den här personen. Självklart behöver man inte vara en toffel, det blir bara jobbigt i längden, men man ska heller inte vara ett svin. Nej jag klarar mig hellre utan sådant.

Jag har mina vänner, de får mig att må bra. Visst saknar jag att ha någon att mysa med söndag kväll men så länge jag är lycklig klarar jag mig utan.


Nej nog med detta. Nu ska jag stänga ner datorn, äta en laxmacka, en påse ostbollar och gå bak i bussen och terra sehå och lg lite :)







if it makes you happy..
Puss så länge!


Tolvåringar

Sitter här med 8 st småtjejer och spelar sanning och konsekvens (barnversionen då såklart!). Om man säger såhär vad svarar man när man får frågan: Har du blivit av med din oskuld och med vem?

Då säger man PASS. Tror inte det är information som jag behöver dela med mig om va ;)


Nej nu ska jag återgå till spelet och försöka få dem att spela något annat. 10 åriga madde förstår nämligen inte alla uttryck och så fort någon säger hångla börjar hon fnittra :)



Blev även en vinst idag! 2-0 är inte fy skam. Två vinster till så går vi till kvartsfinal!


Det va la gött!
hej så länge :)