Gameday BABY!

Last time today! Sista matchen för säsongen och jag är sjuuuukt taggad! Har inte tränat på hela veckan men nu jävlar ska jag springa :)

Idag tar vi oss an Jönköping i vår kära (läs svinkalla) kulladals hall. Taggade? JAPP Sista matchen kan och vi får spela den på hemmaplan, kan inte bli mycket bättre! Idag ska vi kriga och visa att vi faktiskt kan spela innebandy! Framförallt så ska vi vara fler än 8 utespelare haha :) Babyhaugs idag ska vi kötta!



Nä nu ska jag käka och fortsätta spränga musik i högtalarna! Har till och med nurakade ben dagen till ära haha ;)

Gameday BABY! 17.00 @ Kulladals sporthall


Be there!


PUSSS ♥

Också var det helg igen!

Dagen har gått rätt snabbt! Började med väckning kl 9.30 och långpromenad med mammsi. Frukost och sedan iväg en sväng till solariet. Blev bara några minuter dock gjorde jag världens tabbe.. aja. Sedan hem och duscha, till mobilia och titta på lite saker och sedan iväg för att klippa mig. Har klippt av 8cm?! och tunnat ut det. Visst det var vääääldigt slitet men jag gillade mitt långa hår :( Resultatet: mycket hår åkte av, mycket hår finns kvar. Jävla hår.. Men men det växer ut igen :) ska bara lära mig hantera det nu..

Har även hunnit shoppa lite marimekko grejer på cervera :) sjukt nöjd med mina inköp! Kommer bli finfint i lägenheten. Sedan knatteträning, "småmåls turnering" på liten plan.


Nej jag är inte speciellt motiverad till att skriva för tillfället, har alldeles för mycket i huvudet. Imorgon ska det skrivas kontrakt :)

Hörs imon♥

Lite blandat

Härom dagen (i tisdags) fick jag reda på något som tar mitt liv till en helt ny nivå. Jag ska flytta hemifrån! Hur galet är inte det? Lilla kajsa lämnar boet och ska stå på egna ben. Måste erkänna att det inte har lagt sig än, tror nästan att Micki blev gladast när jag fick reda på att jag fick lägenheten haha. Men det kommer väl.. Är inte i extas men inte heller i panik så vi får se. Skriver iaf kontrakt på fredag (imorgon, shiit). Mer info kommer ;) Lägenheten är iaf UNDERBAR och den ska fyllas med massor av  fina minnen :)

I tisdags hade jag även ett långt samtal med sportchefen på träningen, det varade nog i hmm 25 eller var det 35 minuter? Länge iaf :P Kändes bra att få luftat lite iaf, han är inte så "dum" som jag trodde den där. Får dock se var jag hamnar och vad som erbjuds! Framförallt går mina småtjejer (som en efter en börjar fylla 13!!) i första hand, de kommer bli bäst en vacker dag! I know it ;). Hade även ett lovande samtal med Sterner idag, känns skönt att få höra att man syns fast än man känner sig som en banan på planen. Men som sagt, vi får se var jag hamnar till hösten :)

Är btw äckligt förkyld. Nyser 24/7, snorig, kliar i öronen och halsen, ögongen rinner och allt är i princip igenkorkat, great. Hoppar inte precis i taket av lycka snarare tvärtom. Det suger och ingenting hjälper! Trycker i mig allt, sover, undviker ansträngning osv. Måste bli frisk till helgen! Det är ju säsongens sista match, snyft :( dessutom sista div 1 matchen för iår. Kommer en "inför matchen" på lördag förmiddag. 17.00 @ kulladals sporthall ;) 

Nä nu ska jag snyta mig, än en gång och bädda ner mig i sängen. 

Puss på er alla så ska jag försöka hinna med ett eller två inlägg imon, ska ju träffa ankan imorgon kväll ;) 





 

John Mayer ♥

Gåshud. När han börjar sjunga blir jag varm i hela kroppen. Tänk att en röst kan beröra sååå mycket. Farligt att bli knäsvag av musik, mycket farligt.

Jag smälter!



aaaah

Blir tokig på mig själv. Skärpning kajsa skärpning. Eller skärp du dig! Gör inte det så jävla svårt för mig :( jag ger snart upp! vem lurar jag? jag kommer aldrig ge upp.. bara för stunden. Vad gör jag med mitt liv? Lina, we need  to talk :P


och ja jag har problem för tillfället.. :)

14 again

Gårdagens match igår ska vi inte prata om :) resultatet blev som det blev och med 8 tappra utespelare kämpade vi på så gott vi kunde. Jag skadade knäet i första perioden, corre skenbenet? i andra. Fick vi spela ändå? Japp tejp, knäskydd, massage till corre fick lösa det för stunden. Glömde bort smärtan efter ett tag, var helt inne i matchen. Vi kämpade som ett lag, skrattade åt våra misstag och stöttade varandra. Ingen vek ner sig. Det kallar jag laganda! Dagen hade dock sina bra stunder, bussresan upp, hipp hipp, corres sovande, pastasalladen på läktaren innan matchen, när mathilda sköt monza på handen, vårt vål efter 17 sekunder, mat på mcdonalds, film (slumdog millionaire), bussen som höll på att köra av vägen med oss i bpde dit och hem,  mathilda som satt och skrattade åt sig själv (trodde vi men hon skrattade åt filmen hon såg på den pyttelilla datorn), kinderägg, turkiskpeppar, lg's godis och det bästa av allt Liljas utbrott på vägen hem samt slagsmål med monza och alla underbara kommentarer :) Så en dag i Varberg var definitivt värt det med de här underbara människorna! puss på er ♥

För er som inte åkte med för ni tyckte det var onödigt att "slösa" en hel dag i Varberg, hoppas ni hade det trevligt där ni var, för det hade vi :)


När vi kom hem var jag heelt slut! Knäet gjorde så fruktansvärt ont så att jag ville gråta. Kan vara en skada på menisken (jo jag läste sånt här i gymnasiet) vilket inte är någon höjdare..
Tänkte gå ut men var heelt utmattad och mörbultad efter dagen.
Slocknade vid halv två.. kunde inte sova pga knäet :/



Vaknade strax innan 11 men har fan inte sovit mycket. Varje gång jag hamnade i en position (ja jag rör mig mycket om nätterna) som inte gynnade knäet vaknade jag. Smärta..

Upp och trycka i mig mat och iväg med mamma och titta på lägenheter. Har tappat räkningen på hur många vi har tittat på. Men den sista (som förhoppningsvis blir min) är perfekt! Att gå in i en lägenhet och känna sig som hemma fast än man inte är hemma och att den dessutom är superfin, love it!

Hem trycka i mig lite godis sen fick jag ett ryck och åkte med Lg och Lilja till Fair Play och såg essets korpen match haha. Slipsen stod i mål i liljas för korta byxor, inte var dag man får se det. Kärt av några att ta med sina barn för att få en hyfsad hejarklack. HEJA PAPPA HEJA PAPPA PAPPA PAPPA PAPPA PAPPA PAPPA PAPPSI HEJA PAPPA. Behöver jag säga mer? haha :)

Himma blev det middag och sedan hade jag planerat att träffa lg men vi kom aldrig på någoot att göra och ingen ville släppa in den andre i sitt hem så vi bokade om det till en annan dag ;)

Kvällen har även fördrivits av Skype, got to LOVE IT! Hhaha och av en viss person som underhöll mig via skype :) grattis på födelsedagen ;)

Nä nu ska jag nog stänga ner den här burken och krypa ner i sängen. Imorgon väntar shopping med Lilja och förhoppningsvis ett friskt knä! Puss på er ♥



btw så saknar jag min bästa vän, sampa vi måste ses snart! ♥

Rastlös

Var kommer du ifrån? Alla kan historien om blommor och bin? :)

Heter?
Kajsa(bajsa)  ;)

Hur gammal är du?
Snart 20 år!

När fyller du år?
21 Maj

Tycker du om någon just nu?
aaa

Jag samlar på? 
Smuts!

Gröna eller röda äpplen?
Gillar de som är lite gul, grön, röda :)

Vilken tid gick du upp idag?
9.30.. Hade samling 11

Har du sovit i din egna säng inatt?
 yesbox

Har du sovit ensam inatt?
Japp. Ingen s*x innan match, eller hur var det lina? ;)

Har du strumpor på dig nu?
jaa, tycker inte om att gå barfota.

Hur svarar du i telefonen?
”hej de e Kajsa” eller bara hej om det är en nära vän. Eller "vad vill du nu igen?" om rickard ringer :P

Vad ska du göra ikväll?
Sova!

Vad ska du göra imorgon?
 Gå på lägenhetsvisningar och ta det jäävligt lugnt.

Var vill du bo när du blir stor?
 Beror på när man räknas som stor och var jag befinner mig när jag blir ”stor”

Vad vill du bli när du blir stor?
 Ett väldigt stort frågetecken som jag försöker lista ut.

Är det okej att gråta?
 Ja det tycker jag men man ska ha en bra anledning när man väl gör det!

När grät du senast?
Minns faktiskt inte..

Vilken årstid tycker du bäst om
? Alla utom pisshösten!

Laddar du ner musik och filmer från internet?
Faktiskt inte! Har inge bra virusprogram på denne datorn så låter bli.

Skulle du göra om du vann en miljon?
Har aldrig någonsin vunnit på en lott så om jag vinner en miljon blir
jag väldigt  chockad! Lär resa iaf :) och köpa aktier osv.

Bär du glasögon eller linser?
 Både och. Borde ha linserna i oftare men glömmer alltid bort det :P

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
Absolut inte! Bara det sitter snyggt och känns bra spelar resten ingen roll :)

Har du piercing?
Nope, inte ens i öronen!

Har du tatuering?
Nej men planerar på att göra en snart ;)

Vill du gifta dig?
Om jag har någon att gifta mig med och om den personen vill gifta sig ;)

Vill du ha barn?
  Absolut!

Solar du ofta?
På sommaren och kanske 2 gånger solarium?

Är du bra på att laga mat?
Faktiskt är jag det!

Gillar du att dansa?
JAA! Men speciellt bra på det är jag inte haha

Tror du på ett liv efter döden?
Hmmmm

Är du morgon eller kvällsmänniska?  
Kvällsmäniska för hela slanten!

Vilka hårfärger har du haft?
Den jag harJ och rödbrunt en gång när jag var hmm 11?

Är du beroende av något?
 Mys!

Senaste låten du hörde?
In my head- Jason Derulo

Vad gör du på helgerna?
Bor i en sporthall :P umgås med mina käraste eller dansar rumpan av mig haha!

Vem kramade du senast?
Liljis!

Saknar du någon nu?
inte någon men jag saknar en kram!

Vem ringde dig senast?
Lilja

Var du glad igår?
Aa det var jag¨:)

 

 


jm♥

oh half of my heart's got a grip on the situation
half of my heart takes time
half of my heart's got a right mind to tell you
that I can't keep loving you
oh, with half of my heart


I see you all over me

Det snöar, vääldigt mycket. Jag gillar snö men nu får det snart vara nog..

Har varit flitig idag igen, städat mitt rum, tömt och fyllt diskmaskinen osv. Borde lämna tillbaka en sak på H&M men går fan inte ut frivilligt i detta vädret! Gör det imon istället.

Sitter och försöker planera min knatteträning men har absolut ingen aning vad jag ska hitta på med kidsen idag. Jo nu kom jag på det :) problem löst.

Har även fått reda på var vi ska spela Dm eller Skm (skånemästerskapen) som det nu heter. I fjol var vi i Örkelljunga och hade turen av att få 08.00 matchen samt 17.30 matchen. Underbart när man är i en pytteliten håla i Skåne, som tur var fanns där en pizzeria! :) Iår bär det av till Klippan, va fan ska vi någonsin få spela i malmö? :P svar nej.. Har hamnat i en tuff grupp så det blir hårdträning nu fram tills dess. Går vi vidare blir det slutspel i, håll i hatten, Bromölla! WOHOO. förhoppningsvis slipper man en morgon match där :)

Nä nu ska jag plocka undan det sista.
Hare bra ♥




In my head

Taggar till träning. Ja jag är rastlös, can not help it!
Galet sugen på att gå ut och springa men det får nog bli lite varmare först.





btw är det inte bara jag som är klumpig ;)
puss!

23.58

Träningen idag var inte att leka med haha. Ber om ursäkt för mina korvbollar :P Vi hade ingen tränare idag, kul att de inte hör av sig.. Iaf så ställde Anders upp och höll i vår träning. Var sugen på en träning med mycket övningar så detta blev perfa, även om kvalitén inte var den bästa ;). Konstigt nog var alla extremt tysta i början, visst det känns konstigt att ha en tränare många inte har en aning vem det är men ändå. När vi sedan skulle spela brast det. Allt blev så fnittrigt och fel och roliga utrop från vissa och Linas ironiska "kom igen nu tjejer nu kör vi" gjorde inte saken bättre. Dagens bästa var dock Sehås : SKICKA DEN LÅNGT FÖR JÄVELEN. Underbart :)
Ber även om ursäkt till Jennifer för att jag skrattade när du vrickade till foten. Förlåt men du gör det allt för ofta ;) Ibland behöver man få släppa losås p en träning :) Imorgon blir det nog mer allvar :P


Just det! När vi sedan plockade undan sargen slår jag en sargbut i huvudet på mig själv och självklart dök det upp en snygg bula på ögonbrynet. LOVELY! Jag har nu Ett missbildat finger (färgerna ändras hela tiden och det mår inte bra haha), en missbildad käke OCH en bula på ögonbrynet :)

Nej nu ska jag kolla lite OS innan jag somnar. Är besatt :)


puss på alla er som har ont någonstans ♥



Måndag

Har en rad kurser som jag ska söka till hösten, till och med ett program så får vi se vad jag väljer då :) dock är det en månad tills man får börja söka :P.. 
Har varit flitig och hjälpt mamma med tvätten i förmiddag och sen ska vi en sväng på ikea och sedan bauhaus. Men först väntar ett besök hos läkaren, måste kolla mitt öra/käke så jag inte har fått en spricka eller liknande. Det gör fortfarande ont vilket inte är okej. Som tur är fick jag tid direkt :) 
Ha en fortsatt bra dag! 

Viktig info ;)

Flickor 12 Södra
  SM  V  O  F GM  IM  P
1. Lugi IBK 14 12 0 2 82 - 24 36
 
2. Malmhaug Öresund IBK 14 9 0 5 46 - 31 27
 
3. FC Skurup 13 8 2 3 60 - 31 26
 
4. IBK Landskrona 14 8 1 5 48 - 27 25
 
5. IBK Stanstad 15 4 1 10 31 - 63 13
 
6. Höllvikens IBF 14 3 0 11 23 - 67 9
 
7. Palmstaden IK 12 2 0 10 16 - 63 6
 


såå bra!

Playing with fire..
Varför ger man sig efter något som ligger alldeles för långt bortom räckhåll?





Några av de 145 bilder jag fotade i torsdags när mor och jag var ute på promenix..


Happy valentines day

Alla hjärtans dag idag, mysigt för de som nu har någon att spendera den med men även för oss andra. Jag har spenderat dagen där jag brukar spendera mina söndagar, i en sporthall. Dagen började med att jag tog fel på tiden och gick upp 1 timme för tidigt, ni kan tro att jag blev glad med tanke på att jag hade fått 5 timmars sömn... Kom på det när jag satt och åt frukost och kände mig en aningen stressad. Skit också, borstade tänderna och hoppade tillbaka i sängen igen. Tro det eller ej men jag somnade och fick 40 minuters sömn till.

Anledningen till att jag gick upp tidigt var för att vi skulle sitta funktionärer på Malmö Open, sportarrangemang för funktionshindrade. Emilia och jag satt i seketariatet i Rosengårdshallen och det var mycket roligare än jag trodde det skulle bli! Vi kunde knapt slita oss när det var dags att bege oss till knattematchen. Fick iaf med oss varsin t-shirt och många skratt. Även en nyfunnen vän :P

Vidare till nästa hall, nämligen Sundsbrohallen där mina småtjejer (som jag insett inte är så små längre, några har redan fyllt 13, galet) skulle spela match mot Stanstad. Vinst även denna helgen med 3-1, underbart :) Tog med mig en kycklingtallrik hem, vilken var välförtjänad! Åt, eller rättare sagt kastade den i mig alldeles för fort och tog sedan en powernap framför tv'n. Sedan rusade jag mig iväg till stan för bio med brynö :) Vi såg Valentines Day, rätt nra film faktiskt. Charmig och rolig. Den försördes dock lite av paret som satt framför oss som lika gärna kunde delat på en stol :P. Fråga: var det lönt att betala 100 spänn för att sitta och grovhångla igenom hela? :)

Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt bara framför 21.00 filmen på TV3, Catch and Release.


Om vi nu ska prata lite om gårdagen så blev det en ganska stor förlust. Men men jag ger inte upp och tänker inte göra det heller trots skador och småtjafs med tränaren. Drog i pricip mitt lillfinger ur led, eller ja knogen? men drog tillbaka det igen och kylde det med is. Läskigt! Idag har jag ont och min stackars knoge är jätte blå/röd/lila huvudsaken är att jag kan böja det :). Fick även en armbåge på örat/käken i början av första perioden, gjorde jävligt ont men spelade vidare. Idag har jag jävligt ont! Hör sämre, det pulserar, krasar när jag rör munnen och kan inte tugga på vänster sida. Illa.. Har även ont i ryggen efter min kropp blev en dubbelmacka mellan sargen och avbytarbåset :) I'm alive ;)

Vi kämpade men de var helt enkelt bättre.

Det var kul att träffa ciss igen, hon spelade bra som hon brukar ;)

Det fanns tyvärr ingen matchens kommentar dock en matchens händelse! Det tog utan tvekan Jennifer hem med sin vurpa på halvplan. Det såg ut som hon skulle glidtackla någon, benen liksom vek sig under henne :)

Kvällen blev det mys hos emilia! Skulle varit "lagfest" men ingen orkade röra sig ifrån bordet haha så det blev massa gott istället! Bland annat än äckligt god marängpaj som Annica bakat. Tog bussen hem med Micki och Brynö vilket tog en jääävla tid! men hem kom vi.


I fredags var det mys med lilja, välbehövt! puss på dig min vän.


Har även kommit på vad jag vill läsa. Det är iofs bara en kurs men det är alltid något. Kanske leder till något mer? Hoppas att den finns i Malmö eller Lund bara så jag inte behöver pendla till Luleå :)


Oj detta blev långt.. har ändå inte fått med hälften ens! Resten lämnar jag ute :) Ha en fortsatt trevlig Alla hjärtans dag, hur och med vem ni än firar den!




Kisses ♥


Gameday baby!

Eftersom anna länkade till mig blev jag illa tvungen att skriva ett inlägg.. Tur att någon har koll iaf ;)


Idag är det match igen, denna gången mot ett väldigt tufft motstånd. Södradal tar sig ann vårt unga lag (jag är äldst i laget och jag är ints speciellt gammal :P ) och jag tror det blir en fartfylld och tuff match. De lär leverera som de brukar men vi ska inte vika ner oss för det! De har även en liten fördel på parketten men är man en gammal skridskoåkare så är man haha. Det som känns mest fel är att ha cecilia palvén i motståndarlaget, det har nog aldrig hänt! Vi har spelat i samma förening, lag och sedan i olika divisioner, men aldrig mot varandra. Jag ser fram emot matchen iaf och hoppas på ett bra arrangemang. 

Nu ska jag käka pastasallad och tagga med musik!


Matchstart 16.45 i Lundssporthall?





babyhaugs!

spelar dock i tomtekläderna idag..

Torsdag

Har varit ledig i två dagar nu men ändå lyckats glömma bort bloggen, bra där :)

Har varit skönt att koppla bort all elektronik och fått gjort en massa vettiga saker. Har dessutom spelat massor med piano! vilket jag inte fått gjort på evigheter. Ska bara hitta något nytt att spela, funderar på att åka till musikbörsen imorgon.

Har även varit ute i en timme med kameran och lekt (bilder kommer nog upp en annan dag :P) på ribban, kallt som fan!

Nä fortfarande ingen motivation för det här så jag drar mig i säng....
Blir en spännande helguppdatering istället för där är MASSOR på gång :)


puss po er!




 

gitarren min..


Hypokondriker

Det som var så nära blev inget tyvärr. Men det kommer fler chanser att ta vuxenpoäng, redan imorgon och även på söndag!


Idag har micki och jag jobbat stenhårt! Ville verkligen bli klara idag så vi fick en ledig dag imorgon, vilket vi fick. :) Jag är även ledig fram tills de har fått hem nya skåp osv, ja de är sämst på att planera fast än vi sagt till dem i god tid. Aja ska bli skönt att vara ledig lite.

Syster kommer hem och sitter extremt nära mig och mamma vid datorn. Efter en liten stund berättar hon att två i hennes klass gått hem med kräksjukan, en igår och en imorse. FLYTTA DIG UNGE!!!! Om det är något jag hatar så är det att kräkas, klarar inte av att se någon kräkas på tv utan att jag börjar klökas. Känslig? Japp och det får jag vara för det här med vinterkräksjukan är vidrigt. Usch! Har klarat mig undan fast än nästan alla i min närhet blivit sjuka och jag tänker fortsätta kämpa. Visst man har absolut inget skydd mot det och kan inte hindra det när mman väl får det. Men man kan ju hålla sig borta de som har det. När hon nämnde att de var sjuka fick jag plötsligt ont i magen, lika konstig känsla som förra gången jag fick höra att alla var kräksjuka. Ja, jag är nog lite av en hypokondriker men inte i en för stor grad. Bara när det gäller magen.

Lite annat som tynger mig är mina lår, förstår inte hur jag kan ha så ont, ingenting hjälper :( Tre matcher kvar, de ska jag fan klara! Ska dessutom ringa en massör imorgon och se om jag får någon tid :). Nästa problem är mitt knä, igen.. På matchen i söndags fick jag en smäll på samma ledband som jag tidigare tänjt ut och rehabtränat i evigheter. Äntligen denna säsongen har jag spelat utan knäskydd och mått bra i det. Men man kan ju inte få allt, eller hur var det? Har grymt ont iaf :/


Spelade med team sushi igår, ååh jag har saknat mitt gamla b-lag! Det var så kul och det fanns verkligen ingen press alls. Golvet var KASST och jag var KASS men alla andra var bra :) och vi vann iaf med 7-4 mot ett div 3 lag så det var inte fy skam ;) Men skulle nog stått över med tanke på mitt knä. Usch.

Nä nu ska jag se klart på American Idol, underbart! :)

Hare bra!



Glömde skriva en sak efter matchen i söndags, MATCHENS KOMMENTARER!

Den bästa av dem alla var helt klart Anna Brynö's under uppvärmningen.
Brynö: "Kan någon ta min flaska?"
Någon: "Vilken av dem är det?"
Brynö: "Den blåa!"

Nu är det såhär att alla har blåa vattenflaskor med namn på :)

 

 

puss ♥!




Efteråt..

Vinst! Kände dock inte att jag bidrog med så mycket men men. Riktigt bra jobbat resten!! Babyhaug


Känner att jag hade behövt någon som pysslade om mig efter matchen. Någon att se en film med, bara ta det lugnt och säga ytterst få ord till varandra mer än "hejdå". Inte tänka på veckan som kommer utan bara njuta av nuet. Bara ligga i dennes armar. Om den någon finns där kan den ju höra av sig...


Nej nu är det läggdags för mig, match imorgon igen med mitt kära gamla B-lag. Har även Liljis och Lg med mig. Först väntar en hel dag på jobb, tråkiga och omotiverande jobb...


puss på dig!

Gameday baby!!!

Känslan är tillbaka!

Skakar i hela kroppen så laddad jag är. Vill bara springa runt efter den lilla vita bolljäveln. Jag är knäpp, jag vet, men FASIKEN vad kul det är! :)

TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA




Babyhaugs!


7/7

Hittade precis en bild som imorgon, är tagen för exakt 3 år sedan. Herregud tre år?! kan det stämma? Var det så längesedan? Känns som om det var igår. Kommer ihåg alla detaljer, läskigt. Dock var där ingen snö för tre år sedan, hade nog inte ens dunjacka på mig.

Är jag fånig som fortfarande får fjärilar i magen?

Saturday night

Gårdagen var bra! Såg H3 i en fullsatt vellinge sporthall. Det var nog årets mest publikunderhållande match, mycket känslor på planen haha. Dåliga domslut och som vanligt dåliga domare, men som en vis person säger "man kan inte få allt här i världen". Slutade med vinst till vårt kära herrlag och jag blev utskämd på läktaren som vanligt, tummen upp!

Efter det åkte jag och nötterna (corre, micki och lg) hem till corre i staffanstorp, dessa hålor :P Spöade skiten ur alla i Buzz (anteckna!) och tryckte i oss en massa skit. Hemfärd alldeles för sent.

Nu kommer en favorit till K2, kvällens kommentarer! Kommer inte ihåg alla men denna var värd att nämnas:
Micki och corre smsar precis innan vi ska plocka upp dem:
M- Har du kontanter så vi kommer in på matchen?
C- Nej jag har bara kort
M- Men pucko du kan inte betala med kort där inne!
C- Men jag behöver ju inte handla något på matchen
M- Men aaaaah du måste ju betala INTRÄDE?!

Corres försvar till det hela är att hon umgås för mycket med micki haha :)


Dagen har spenderats med mitt flickor 12 lag i Landskrona. Vinst med 3-0 är inte helt fel :) klättring i tabellen! Missar tyvärr deras match imorgon pga min egen.. men de klarar sig nog!

Middag på Lemongras, farligt gott!

Nu sitter jag hemma på mitt lilla rum och tittar, nej tittade på melodifestivalen. Det var så dåligt att jag slog över! Jag som älskat melodifestivalen blir mer besviken på det för varje år som går.. Kanske är dags att ställa upp så det blir lite fart i det hela ;) haha nej rebecka jag låter nog bli :)

Blir bara mys ikväll och uppladdning inför matchen imorgon! Är sååå taggad så jag skulle kunna springa sverige runt. Okej kanske inte så långt men taggad är jag iaf! Hoppas att låren vill lite mer, tveksamt.. 


Nä nu är jag jätte uttråkad så ska nog slå på en film. Hare bra så länge!

puss på gumpen
 


Fredag

Finna många idioter här i världen, det värsta är att många av dem är vuxna. Men det får man väl ta, man kan inte alltid trivas och komma överens med alla människor. 
På lunchen samlade jag MASSOR med vuxenpoäng! Micki fick även vara med på ett hörn ;) vad jag gjorde får ni inte veta för ens det är 100% klart :)
Ikväll bjuds det på mat, match i vellinge med mina kära nötter micki, lg och corre och sedan mys @ corres place. 
Hare bra så länge! 
Puss på rumpan ♥

the clock is ticking.

Är redigt trött. Kroppen mår inte hundra men jag jobbar på det :)
Ska lägga mig om en liten stund så jag orkar med morgondagen. Då händer spännande grejer, vuxenpoäng som fan! Dock har jag ett problem, mina jävla lår?! de mår inte bra, inte alls bra och ingenting hjälper.. isch

Är lite oinspirerad och trött för tillfället så tänker inte skriva mer. Ska se klart Made in sweden istället:)

puss så länge!

 


The day after

Galet trött, galet ont i kroppen, men det är värt det!   

Visst vi vann inte men vi gjorde en jävligt bra match och motbevisade alla som trodde vi skulle förlora med tvåsiffrigt. Alla som trodde att vi skulle vika oss på planen fick se något helt annat, en vilja att vara minst lika bra som motståndet. Trots drastiska förändringar i lagen ger vi inte upp, iaf inte jag.
 
Resultatet fastställdes 2-6 till Engelholm som helt klart är det bättre laget. Dock är det bra siffror och även vi hade många chanser, tyvärr satte vi inte dem men det gör vi nästa match ;)

Kommentarer från matchen som är värda att nämnas: 

- Jennifer bågar in från hörnet och avfyrar ett jävlarenamma dragskott som målvakten precis lyckas rädda. Thomas skriker "OOOOOOH din svettiga jävel!". 
Menade han bollen, målvakten eller Jennifer? :P

- Ännu en Thomas "Alla måste sänka sina skott utom Jossefin Andersson, FAN vad du skjuter lågt!" 

- Monza fick avsluta det hela "Riktigt bra spelat idag, allihopa! Utom Sara, du var riktigt dålig idag! :)" sara var då reservmålvakt och satt på bänken hela matchen :P 




Nu laddar vi om inför söndagens match. 17.45 i Kulladalshallen mot Husqvarna. Be there or be square! (som svampbob fyrkant ;) haha) 
Puss på er ♥

I got a feeling

Idag har jag en sådan där bra känsla i kroppen, en varm, pirrig känsla i magen, iskalla händer och gåshud på hela kroppen. Hjärtat slår tungt i bröstet i ett högt tempo.  Samma känsla som man får när man hör en låt som påminner en om en bra upplevelse, när man står på startlinjen till ett lopp, när man kysser den man älskar, går ut på dansgolvet och hör sin favorit låt. Känslan när man precis går ut på en scen och ställer sig inför en folkskara, öppnar munnen och släpper ut alla toner och känslor man har i sig. Står på skolgården och sjunger  ”en vänlig grönska”  inför en svårfångad publik som anser att man förstör det hela med stämmor, men man själv får gåshud på armarna. När man sitter vid pianot, blundar och låter fingrarna styra melodin.

Känslan då man greppar klubban i handen, rättar till kaptensbindeln, tröjan, shortsen, strumporna, skorna och sätter foten på planen.  Tar i hand med domarna och motståndarens kapten, önskar henne lycka till och väntar på att startsignalen ska gå. Känns som om väntan aldrig ska ta slut. Nervositeten är enorm men motivationen och viljan att vinna är större, mycket större. Kroppen skakar nästan av alla känslor som bubblar upp inom en.  Signalen går och spelet är igång. Efter ett stressigt byte förvandlas känslan till andfåddhet  och man är med i matchen.

Den här känslan har jag varit av med i princip hela säsongen. Allt har gått på automatik, spelat för att man ska spela, kämpat för att man ska kämpa, helt utan känslor. Men nu är den äntligen tillbaka vilket är jävligt skönt! Dagens match och de kommande 4 som är kvar ska spelas med glädje, vilja och en jävla massa känsla.

Tjejer, idag är det match! Nu taggar vi till ;)  
GAMEDAY BABY





hoppas hoppas hoppas att låren håller!


nr 7

blir ett snabbis inlägg eftersom jag hade tänkt att komma i säng i tid idag :) eller iaf bädda ner mig och förhoppningsvis somnar jag innan 01..

Idag har jag varit flitig! jobbat vilket inte gick undan eftersom ALLA maskiner gick emot mig.. och sedan när jag kom hem drog jag igång tvätten. Huset var tomt när jag kom hem vilket var väldigt oväntat eftersom syster slutar tidigt och mamma är hemma. hmm.. Sedan kom alla hem i en samlad trupp, även pappa. Var de var och vad de gjorde är faktiskt en hemlighet :) överraskade mig gjorde de dock!

Ner till bunkeflo och lämna/hämta matchkläder. Är riktigt taggad inför onsdag och kommande matcher, trots nummerbyte (snyft). Detta duger också ;) tack malin!


Alla andra pinsamheter lägger jag bakom mig. Tänker inte ta itu med det nu.



Sov gott folks!


lagom mongobild i en stökig soffa.. kajsa i väldigt snygg matchtröja!


kisses :*


Ps. har fortfarande lite problem med att hantera den nya telefonen haha :) Ds.