Sammanfattning 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Aarå!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga nyårslöften. Inte vad jag minns iaf :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nja min kusin fick barn.

4. Dog någon som stod dig nära? Nej och tacka gud för det

5. Vilka länder besökte du? Tyskland, Österrike, Danmark. Blev ingen solsemester i år..

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Aa en pojke

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?  2 juni utan tvekan! Känslan att springa ut från trappan (på äckliga latrinskolan) var obeskrivlig!

8. Vad var din största framgång 2009? Måste nog varit att jag tog studenten och lyckades överleva gymnasiet utan att säga något riktigt grovt till en lärare! Jag vet jag har lite aggressions problem.. Klarade även en högskoletenta vilket inte är fy skam ;)

9. Största misstaget? Att ge upp totalt sista året i gymnasiet. Hade jag lagt ner all den energin och viljan som jag hade första och andra året skulle betygen varit en aning bättre. Men men.. Ett annat misstag var att lita på människor som i slutändan bara utnyttjade mig, allt för kärleken! Eller hur var det?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?  Jajjamensan! Stämbandsinflammation än en gång, det är så mysigt att inte kunna prata på 3 veckor och vara äckligt nära att bli av med sitt mvg i sång. Förkyld har jag väl också varit. Sen vet jag inte om det räknas som en skada, men jag opererade min hand.

11. Bästa köpet? Min systemkamera! Säkert nån sko också..

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, skor och mat

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner ♥! och mina småtjejer som får mig att vilja fälla en tår när de spelar så bra som de gör :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? MÅNGA

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare men mer ilsken. Låg även inne med världens höstdepp och inför studenten ångest. Men sista delen av året har varit great :) ♥

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit hand om mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Kanske lagt ner liiiiite mindre tid på innebandyn.. eller nä ;)

18. Hur tillbringade du julen? Hos kusinerna i Vellinge

19. Blev du kär i år? Jao..

20. Favoritprogram på TV? Oj, svårt när det finns så många bra serier! Men idol ligger alltid mig varmt om hjärtat :)

21. Bästa boken du läste i år? Jag har nog inte läst en bok sedan i våras. Flyga drake var helt okej, Pilotens hustru likaså.
22. Största musikaliska upptäckten? Vetifan.. mina sångkunskaper lär nog aldrig bli som de var förr. jävla stämband!
 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag minns faktiskt inte vad jag fick när jag fyllde år :P

25. Något du önskade dig men inte fick? naej inte vad jag kan komma på

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag hade inpulsmiddag som faktiskt blev bra :)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? absolut!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? avslappnad haha :)

29. Vad fick dig att må bra? Mina älskade vänner! Micki, Lina, Lilja ♥ och en massa andra underbara människor, you know who you are!

30. Vilken kändis var du mest sugen på? nämn någon snygg kändis man inte är sugen på? :)

31. Vem saknade du? Det är en hemlis ;)

32. De bästa nya människorna du träffade? Anna brynö! Natalite, Lg, nya lagkamrater, tränare osv. ♥


det är inte lätt när det är svårt

måste du vara så snygg?!


Det är kallt som fan på jobbet idag! Och jag har extremt mycket att göra, men vill ändå ta ut min 15 minuters paus nu annars kommer jag somna.

Jag känner mig oerhört stressad hela tiden. Mycket beror på att vi åker till Göteborg på söndag morgon och där finns massor som ska göras. Fylla på sjukväskan, komma ihåg all utrustning, bollar, viktiga papper, se till så att alla har allting med sig, svara på föräldrarnas frågor, packa till mig själv och se till så att jag får med mig allt jag behöver osv. Ovanpå detta är det då nyår imorgon, blir jag mindre stressad av det? ehm nej. Klänningen måste läggas upp (tack mamma för att du hjälper mig♥), mat ska inhandlas, skor måste hittas, ny mascara eftersom den andra är slut, sola några minuter så man inte ser ut som en tavelkrita, frågesport ska sättas ihop osv. Nu kommer det bästa. Allt detta måste göras idag. Plus att jag då har knatteträning 17.30-19-30 och sedan egen träning direkt efter. GREAT! hur ska jag hinna? jo det får bli såhär: På den lilla lunchen jag har får jag rusa in till stan och köpa en maskara samt titta jättesnabbt om jag hittar nån sko. Som tur är slutar jag 15 idag så efter det får jag köra till monza och hämta bandage osv. Hem och dumpa allt sedan snabbt iväg till solariet. På med träningskläder, äta mat, åka och handla kött och sedan iväg till träningen. I natt lär jag få göra frågesporten. :)


Det här med högtider är inge bra för stressfaktorn. Folk (bland annat jag) strirrar upp sig för något som är lite överskattat. Visst är det mysigt om man får spendera Egentligen vill jag bara lägga mig på soffan och tyna bort framför tv'n. Eller umgås med dig...
Men man kan ju inte få allt här i världen?




Nej nu måste jag återgå till jobbet..
Bloggen får vila lite nu.









Puss så länge ♥


Död

Är heelt slut! 

Träningen gick ju som den gjorde men det var riktikt kul  :)

Nu kallar sängen, äckligt trött men det är såå värt det!



puss på dig!


working 9 to 5.. eller ja 8-18 :/

Jo jag vet, bloggen ser förjävlig ut för tillfället men det får ni ta tills jag har tid att fixa den. Vilket = ALDRIG :)


Sitter här på jobbet och känner hur tröttheten börjar tynga ner mina ögonlockar. Orkar knappt hålla dem öppna, galet. Micki gnäller konstant för att hon har ont i båda sina fötter?! fråga mig inte vad hon har gjort med det gör tydligen jätteont. Stackars lilla micki :( Har då sovit 5 timmar i natt men det var helt klart värt det! Gårdagen var jättemysig! Det var på tok för längesedan vi sågs. Tack för sällskapet knäppis :)


Lillejulafton var mysig som vanligt, alltid lika kul att fira jul med grannarna :) Julafton var riktigt bra iår! Mycket god mat, roligt sällskap och finfina klappar. Har massor med bilder men har inte riktigt tid att lägga upp dem nu..

Fredagen bjöd på att ta igen sig efter allt jävla ätande dagen innan. Återställaren blev pepparkakor och choklad haha. På kvällen bar det hem till emilis där vi skulle planera inför gothia men fastnade istället framför buzz med familjen Sterner (JAG VANN!!!!!!!). Massor med planering, i krissituationslpaner osv :P mycket som ska fixas innan söndag då bussen går 07.00. Ännu senare på kvällen var det tänkt att vi skulle ut men nej, det blev filmkväll med micki och en massa chips istället ♥ somnade 4..

Lördag var det shopping för hela slanten med Rebecka (aka LG) på entré. Ska jag vara ärlig så orkar jag inte med mellandagsrean! Visst man kan hitta jättemycket fint för bra priser MEN PALLA ALLT FOLK! men men.. Sen käkade vi kinabox, promenerade hem till Lg och spelade rockband där blev jag även smått attackerad och nerbrottad av 3 stora hundar. Hem till mig igen och även micki kom på besök :) Film och jättemycket chips än en gång. skickade hem dem vid 1 tror jag eftersom jag behövde vända på dygnet eftersom det var ju jobb på måndag igen. Men så blev det inte... Blev en ganska alvarlig konversation med min vän långt in på småtimmarna. Somnade 4 även denna nat. Bra där!

Ställde klockan och insåg att jag kommer ändå inte gå upp när den ringer så stängde av den igen :)
Söndagen var bara total slappedag! Jag städade även mitt rum och plockade undan lite hemma. På kvällen begav jag mig sedan till VH för att komma bort lite och ta det lugnt. Men plötsligt fick jag sällskap :) Saknar lilla äckelidolsuperuppsalaanna♥ men jag uppskattar att jag får krascha hennes place när hon är uppåt landet ;)

Nej nu ska jag nog återgå till jobbet.. Får bli ett inlägg till imorgon för ikväll ska jag TRÄNA. Hoppas verkligen att handen gör som jag vill och att allting går bra. Får dock träna utan min coach som måste jobba. Ska bli kul att träffa alla igen :)


See yaa ♥





God Jul

God Jul på er :)






I brist på annat

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag var ganska trött och grinig igår :P Men Lg gjorde mig ganska glad på kvällen.



Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt på jobbet :)


Vad gjorde du för 15 min sedan: Låg i soffan och "hängde" på internet :)


Det sista du sa högt: God natt


Det senaste någon sa till dig: God natt


Vad har du druckit idag: juice, fruktsoda, vatten, pyttelite julmust och öl.


Vad var det senaste du åt: En sjukt god glass! cookies and caramel MUMS!


Vad var det senaste du köpte: En grå kofta med strass stenar på och en disktrasa med vicktoria och daniel på haha (julklapp till farmor)


Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun :)


Vad är det för väder hos dig nu:  Kallt och rått. Det ligger fortfarande lite snö kvar på marken.


Godaste glassmaken: Jag gillar ju då all glass med bitar i ^^


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja varför inte?


Sover du tungt: Jag kan säga såhär. Kan man läsa sms och svara i telefon i sömnen och sedan inte komma ihåg det när man vaknar. Då sover man jävligt hårt :)


Drömmer du mardrömmar: Adå och de är alltid lika sjuka.


Trivs du med ditt jobb: Kunde haft roligare arbetsuppgifter men arbetskamraterna är underbara!


Favoritklädsel: Soft! typ mjukisbrallor eller leggings :)


Favoritlåt just nu: Free Fallin med John Mayer och On the dancefloor med David guetta ;)


Vad ser du om du tittar till höger: En sköldpadda :) och tavlor med bilder tagna av moi.


Vad gör dig glad just nu: Att det är julafton och att jag ska få öppna paket snart :)


Vad ska du göra härnäst: Borsta tänderna och sova hade jag tänkt.


Höger eller vänsterhänt: Höger, men den är halvt invalid..


Humör just nu: Lite blandat. Orolig, kluven, spänd, trött, förvirrad, förväntansfull, glad, myssugen till max!


Favoritgodis: Lakrits och choklad! och chips och skumtomtar och ostbågar och allt onyttigt som går att stoppa i munnen :)


Kläder just nu: Lackleggings, svart linne och gråkofta med strass på (den jag köpte innan idag)


Sommarplaner: Att bli brun :) Oj kanske en utlandsresa med tjejerna eller en roadtrip. Något trevligt händer alltid!


Hur många kuddar sover du med: hmm 5 :)


Spelar du något instrument: OM jag gör! piano, gitarr, tvärflöjt lite bas och lite annat smått och gott!


Morgon eller nattmänniska:
Definitivt nattmänniska!


Vad är viktigast för dig: Att må bra och att min familj och mina vänner mår bra.


Är du kittlig: Så in i bomben!


Snarkar du: Nej faktiskt inte. Kan hända att jag pratar i sömnen eller sparkas


Stjärntecken: Oxe och Tvilling. Fyller år på en klämdag när det gäller stjärntecken.. så ibland är jag oxe, ibland tvilling.


Äckligaste insekten: Spindlar! de andra är inte heller så inbjudande.. speciellt inte bananflugor som flyger in i öronen på en.


Längtar du mest efter just nu: Julmys i vellinge med släkt och familj, julmat och klappar! Längtar även efter dina läppar..



23 december

Imorgon vankas då julafton. Helt sjukt hur fort tiden går. Känns som om det var igår jag satt i skolbänken och lärde mig om linggymnastik. Iaf, idag har jag jobbat 8-15, skönt att sluta tidigt för en gångs skull! Är trött hela dagarna på jobb, ändå sover jag hyfsat mycket. Kan inte lägga mig klockan 22 och förväntas somna då, det finns inte. Micki, jag och magnus åt på Stippes till lunch, mums! Sen var det bara två timmar kvar och de räknades ner snabbt. En snabbis i stan med Micki och Lina den fina sedan en tripp in på sjukvårdsbutiken för ett skydd till handen. Hem och "städa" inför kvällen. Jo det där med städa är jag inte riktigt bra på va. Drar konstant ut på det och gör det sekunden innan gästerna kommer. Alltid samma visa. Men städa hos andra, det kan jag göra utan problem. Det kan till och med vara roligt! (tolka inte det som att jag tycker det är kul att städa hos folk.. erbjuder inga sådana tjänster ;)  ) Varför är det så? 

Ikväll har Lindberg/Rantzows varit här på middag och bus :) En tradition som vi har haft sedan, minns inte ens hur länge vi har hållt på. Skinka, öl, snaps och rågesporter/lekar hela kvällen lång. Alltid lika mysigt att ladda upp med inför julen :) 


Imorgon är det då jul. Det tråkiga är att årets bäta julklapp är den jag köpt till mig själv. Kanske lite egoistiskt att lägga så mycket pengar på sig själv och mycket mycket mindre på de andra, men det bryr jag mig inte om :) kameran var såå värt det!  Morgondagen ska firas i vellinge hos kusinerna :) och ja, jag ska äta mig fet på julmat! mastigt fet ;) men det är ju det man gör på julafton :)

nej nu slocknade ögonlockarna samtidigt som jag höll på att skriva detta. Sängen kallar! Sov gott allihopa och hoppas ni har en god jul :)


kisses :*


....

Jag har all rätt i världen att vara sur. Men varför du är sur är en jävligt bra fråga?!









"Där är tänt men ingen hemma"

haha jag älskar dig micki månsson <3



Allsång på electra

Nu är det jul igen och nu är det jul igen och nu är det jul igen och nu är det jul igen och nu är det jul igen och nu är det jul igen och nu är det jul igen och nu är det jul igen och nu är det jul igen. Hack i skiiiiiiiiiiiiiiivan!   (Tim sjunger och Magnus dansar till)


Tacka vet jag Tim och Magnus på jobb. Här har man inte tid att vara deppig. 


och du? Skit ner dig! :)


Snö

Nu är jag som ett barn igen. Finns inte mycket som gör mig lyckligare än när det snöar och är alldeles kallt och mysigt ute. Ljusslingorna på framsidan lyser igenom snön, bättre syn finns det inte när man sitter vid köksbordet och äter frukost. Julen är utan tvekan den bästa årstiden på heeela året och att vi förhoppningsvis får snö på julafton gör det hela ännu bättre :) Jag är kär i snö, så är det bara!

Tråkigt nog blir det inga skidor iår elelr ja nästa år.. Hade jag haft råd hade jag stått i backen i januari/februari, men nu har jag ju inte det. Päronen är inte så snälla att de payar längre :/ Sen har vi det där med handen, inte världena lättaste att åka med en stav :) kan ju iofs tejpa fast den andra i handen men det lär inte sluta så bra om jag nu skulle stupa i backen haha. Men nästa år runt juletid eller över nyår, eller till och med dagen efter nyår, någon som är sugen på en skidresa med mig? :) man behöver inte kunna åka för att följa med, det kan man lära sig i kajsas gratis skidskola (detta var tänkt till micki då) för nybörjare :D





Nog om det. Internet hemma ville inte som jag igår och pappa snodde det mobila bredbandet så jag kunde inte skriva ett blogginlägg om mina agressioner på jobb igår. Får göra ett nytt försök till det i eftermiddag eller när jag kommer hem. Nej föresten det hinner jag ju inte! Ska ju på glöggmys i Sibbarp hos Jonas, Anna och lilla Ida som inte är så liten längre :) ska definitivt ta med termobrallor och se om hon vill åka pulka med mig ^^  Jag får skriva en annan dag har helt enkelt inte tid just nu.

Något annat som är nytt för tillfället är att micki har gått och fått "körtelfeber". Eller bara nästan. Hon har (nu ska jag se om jag får rätt på det) svullna tonsiler på högra sidan av munnen och en sänka på över 100! Sänkan ska då normalt ligga på max 10. Stackars lilla månsis :( det är inte lätt när man utbyter saliv med någon och sedan blir sjuk ;) hoppas verkligen att du blir frisk  snabbt och kan hålla mig sällskap på jobb igen!


Nej nu ska jag återgå till jobbet för nu har maskinerna äntligen kommit igång!
Idag vaknas lunch med "blatten" aka horan på bettysväg (minns ej vad hans nuvarande gata heter..).

Imogron ska jag nog träffa lina och KANSKE med stort K micki om hon är kry. Jag vill åka pulka eller iaf ut och leka i snön med torres så Lina det är termobrallor och mössa som gäller, bara så att du vet ;)

Nu börjar diana sjunga julsånger med en kroatisk brytning och tim knäcker dvd skivor med händerna så får nog jobba nu haha..




God Jul :)



Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
You somehow find, you and I collide


(skänker en puss till Lg som jag är lite småsur på för att hon inte vill ge mig en sak)

Svea is in tha house

Seg igen..

Lördag: Riktigt kul! Blev lite kaos lite då och då men det måste det väl bli när det är fest ;) dock var deti nte jag som var inblandad för en gångs skull :)

Söndag: Upp i ottan för F12 match i Staffanstorp.. Väldigt lite sömn och väldigt mycket hårspray i håret haha.  Men en dusch gjorde att jag piggnade till, eller inte.. Ensam tränare för dagen vilket sköttes rätt bra tyckte jag! Även om en stukade foten lyckades jag hålla koll på spelet och linda hennes fot samtidigt. Multitasking (Y) Tjejerna skötte sig utmärkt och vann med 3-1. NÄsta utmaning med dem är Gothia cup. Fyra dagar med 13 st 10-12 åriga tjejer blir nog spännande haha, jag har Emilis iaf :)

Sedan unnade jag mig själv En big mac, riktigt gott!  Slappade hemma sen bar det av till nästa match. Mitt eget lag mötte Röke på hemmaplan. 2-2 surt som fan.. Nästa gång SKA det bli vinst. Fan vad jag vill spela nu.

Måndag: Mådde piss redan kvällen innan så stannade hemma från jobb. Yr, skakig, tung i hela kroppen, ingen aptit osv. Blev sängen och tog igen en massa sömn. På eftermiddagen fick jag ta tag i mitt liv då jag tydligen skulle köra min faster till flygplatsen? och farmor hem.. great, för jag mådde ju såå bra. Efter det åkte jag iväg med mammsi och köpte min kamera :) Så är nu ägare av en Nikon D3000! Jävlar vad det ska fotograferas nu, ska bara köpa ett killerobjektiv till.    



Tisdag: Tillbaka till jobbet igen, men nu var micki sjuk :( lite sorligt faktiskt när här är många muppar. Som tur är har jag Tim och Magnus som underhåller mig trötta eftermiddagar, eller ja hela dagarna. Direkt hem, hämta bilen och ner till småtjejerna. Träning på halvplan, YES. Hatar att skolan ockuperar idrottshallen en vecka innan avslutningen? Så lång tid tar det inte att bygga upp en jävla scen. SKAFFA EN AULA! Dessutom hade Barngympan julavslutning i det lilla rummet i hallen vilket innebar att: 1. Det fanns ingen parkeringsplats  2. Hundratals föräldrar och syskon på läktaren där vi försökte bedriva en hyffsat normal träning.   3. Ungar som sprang på planen mellan våra spelare, snodde bollen, satte sig i målen, låg på planen och sjöng osv.  Den veckan innan Gothia ska bli så skön!! Inga ungjävlar :)

Sedan bar det snabbt hem och kasta i sig mat, sätta sig framför ratten igen och gasa på mot Kirsebergshallen. Div 1 laget spelade DM kvartsfinal mot Malmö fbc. Sjukt viktigt vinst där! Både för att laget är och har alltid varit vår värsta rival och för att få igång käpmarglädjen igen. Vinst med 3-2 :) Och linis satte en "snygg" straff ;)

Onsdag: Också var det jobb igen, även idag utan micki :(  praktikanten som jobbar här är en aning skum...  Men idag är det fan JULBORD till lunch! Kan det bli bättre?! Jag vet att man äter ungefär samma mat alla högtider men I LOVE IT! Kan säga att svea är äckligt trött idag, behöver verkligen ta igen all sömn. Så i helgen blir det en lugn och vit helg :)  Nä ni ska jag återgå till scanningen..












Ps. Det var på tok för längesedan jag träffade dig ;)


saturday

Igår stog jobb på schemat som vanilgt, sedan hem och titta på VM semin spännande enda tills sverige drog ifrån igen :) Gillar vm-truppen starkt!  Sedan hämtade jag ett paket som kommit till mig från HM (jeans och två halsband) och mötte upp Corre och Lg för lite bandy i kulladalshallen :) Ingen bra match precis.. men det spelade ju ingen roll vem som vann eftersom båda lagen tillhör föreningen :P  Sedan bar det hem till lilja och hennes familj för lite idolmys och annat kul :)  du är underbar vännen <3


Idag har jag pratat med cissi i telefon en 4 gånger tror jag haha inför kvällen. En sväng i "stan" och på mobilia. Har lagt undan en systemkamera som hämtas hem på MÅNDAG :) hoppas det blir bra!

Nu ska jag börja göra vid mig inför kvällens festligheter. Hoppas på ännu en bra lördag med mina älskade vänner. Ikväll vankas 39 års (19+20) fest i klagshamn för sofie och micki. Det bjuds på maskerad och temat är musik. Är helnöjd med min outfit, kommer nog en bild sen..





Nej nu ska jag kolla klart på Vm finalen och börja tuppera håret.

Have a nice saturday ;)









Behind..

Ja nu ligger jag lite efter igen I know! Men jag har fan inte en sekund ledig även om jag inte går i skolan längre.. Känner mig allmänt stressad och behöver verkligen en lugn helg snart men det lär jag inte få för än i februari kanske? Nej nu överdrev jag men det är fan fullrulle heeela tiden.

Till helgen vankas 39års fest för sofie och micki med "musikmaskerad" tema :) jag gillar min outfit starkt måste bara få mitt hår att stanna tupperat.. blir väl en ´hel flaska hårspray!

Är även lägenhetsvakt nu över jul:) mysigt att få komma bort lite. Nej nu ska jag tvätta av allt jag har målat på i ansiktet hahaha. Skulle bara visa micki mitt fina face först  ;)


Kisses and huggs!


Svin

Finns många svin här i världen. För många! Bland annat det som finns i mig nu eftersom jag vaccinerades igår. Ett annat svin är du. Likheten? Jo att båda får mig att må riktigt dåligt. Men det ena svinet är borta nu vilket är jävligt skönt, men på ett sätt lite sorgligt eftersom jag inte fick säga det som jag hållt inne så länge. Det andra svinet är förhoppningsvis borta tills imorgon så jag kan gå och jobba igen :)




Just don’t stand there and watch me fall
Cause I, 'cause I still don’t mind at all




Hunger

Sitter på jobbet och väntar på att min maskin ska bli ledig igen.. Här är hur många maskiner som helst men just den som jag ska använda är upptagen. Jag är såå hungrig så jag vet inte var jag ska ta vägen och det är EN TIMME kvar till lunch :(  hur ska jagk lara mig?..


För övrigt går mitt kamea letande hyffsat bra. Har fått många olika åsikter och mina alternativ är nere på två stycken. En Canon EOS 1000D eller en Nikon D3000 båda med 18-55 mm objektiv. Skillnaden är att canon har liveview och nikon bildstabilisering, svårt val :(. Självklart ska jag köpa till fler objektiv men det kostar en del :) så det blir kamera plus ett Tamron 18-200 mm objektiv. När jag har råd ska jag lägga pengar på en blixt och ett vidvinkelobjektiv. Fick testat ett igår som var ruskigt bra men det kostar där efter.. Nikon eller Canon? jobbigt.. måste bestämma mig snart men väntar på en sista åsikt från sally, känns som om hennes kommer väga in ganska mycket :) Fotografen på jobb har också fått sagt sitt, nikon utan tvekan enligt honom trots att han själv har en canon :P aja nu är min maskin ledig så ska fortsätta jobba :) Ha en bra dag!