30 Maj 2012

Inskolningar på jobb har dragit igång igen. Mysigt med lite nya barn men samtidigt ännu ett stressmoment.

Gårdagen bjöd på jobb, tvätt, disk, matlagning och ett fint samtal från världens bästa Lg. Saknar min vän enormt mycket.. Men snart är det dags för en tur till Varberg :) under tiden blev det finbesök som stannade hela natten.
För första gången på länge så är jag hyfsat lugn i kroppen. Inget att stressa upp mig för. Njuter av tillvaron. Inga känslor inblandade ingenting.

Dags för nästa jobbpass. Har shortsen kvar i väskan i hopp om att kylan försvinner och solen tittar fram igen!


Småtimmarna

Jag orkade med dagen. Hade en riktigt mysig och lugn dag på jobbet. 3 barn och 2 personal är lyx. Jag höll mig vaken till festen. Lite mat och lite alkohol piggade upp mig. Inte den bästa metoden men men. Jag hade faktiskt roligt, stundtals deppig men gjorde det bästa av situationen.

Jag försökte ha roligt och det gick bra efter ett tag när alkoholen börjar slå in är det som att folk ändrar skepnad. Blir något de inte är. Svin? Ja till en stor del. Hävdar sig för att vara störst bäst och vackrast. Beter sig som om allt vett har försvunnit ur systemet. Klockan tickar förbi tolv och allt förnuft är som bortblåst. Onödiga kommentarer och handlingar. Man märker vem som står på vems sida.

Sen får man plötsligt frågan "hur mår du egentligen?". Man blir ställd och tänker "fan jag tycker ändå jag försökt dölja det bra". Jag skulle aldrig bekosta någon annan deras kväll för att jag mår dåligt. Tänker inte dra ner på stämningen. Men ibland måste man dra Sig undn och andas.. När väl frågan kommer, vad ger man för svar? Jag mår inte bra nej. Men inget jag behöver ta upp nu. Fick ett oväntat och väldigt vuxet svar "du måste ha någon att gå igenom detta med och lägg inte tid på någon som inte kan hjälpa dig med det". Paff och samtidigt en lättnad. Frågan är då vem ska man gå igenom detta med? Någon professionell? En vän? Någon ny? En pojke? Ingen aning.


Lite osammanhängande inlägg men med tanke på tiden och tillståndet får det bli så. Hoppas nu på mer än 4 timmars sömn inatt.



Instabil

Vet inte riktigt va som händer.. Känslorna bubblar över på alla plan. Samtidigt kan jag vara så sjukt känslokall och det är inte speciellt likt mig. Grubblandet är tillbaka, sover inte om nätterna, vaknar med hjärtklappning på morgonen och ibland även mitt i natten. Gamla känslor kommer tillbaka som var sedan länge glömda och gömda. Reagerar på saker som inte borde beröra mig. All lust är borta. Har alldeles för mycket att bearbeta. Bara att börja om från ruta noll igen..

Tagga årsfest ikväll då..