Du

tack för att jag fick höra allting! synd att det inte kom några månader tidigare bara så hade jag sluppit undrat vad ditt problem var.. Där finns inget problem, bara mycket att göra och lite tid. Drömmar och framtidsplaner där ett "oss" inte riktigt passar in. Du är min vän och jag kommer aldrig hindra dig från att göra något du brinner för, oavsett om det innebär en utlandstjänst... 

Jag har inte tänkt på dig på ett bra tag nu vilket har varit rätt skönt, men igår när vi sågs insåg jag att jag saknat dig. Det är precis som du sa, man är glad, umgås med sina vänner, jobbar, tränar osv tänker inte så mycket på det. Men sen när man väl träffas så tänker man "fan vad jag har saknat dig". Men pratstunden igår behövdes, det var skönt att få höra vad du kände och inte kände och allt som rör sig i ditt huvud. Du kommer alltid förbli min vän i någon form för det är inte många jag kan prata med om allt som vi pratar om. Samtidigt som jag blev lite ledsen igår blev jag oerhört glad över att prata med dig, det kändes skönt på något sätt. Du är min vän och Jag tycker om dig!


Finisar

Jag har haft en riktigt bra helg med mina älskade vänner, speciellt lg som har stått ut med mig heeeela helgen! men det gillas! Jag trivs hemma hos henne :) Gårdagen var det halloweenfääst hos emilia med mina favoriter! Blev lite mycket men vad gör det ;) ♥

Maddi Jane



Rebecka Månsson spelade upp denna för mig igår. Tänk om man sjöng så va? då hade jag ställt upp i idol kära vänner ;)

.

If you love something, set it free. If it comes back, it's yours. If it doesen't it never was..


Jobb jobb jobb

Arbetsdag 07.30 till 23

Den delen som ska göras nu gillas massor :) Ska åka iväg och jobba med Lina nu ikväll. GRATIS MAT och pengar och underbart sällskap, blir inte bättre ;)

Hade spade!


Pictures


Hmm..

Man ska inte nöja sig med det näst bästa. Men vad händer om han är den bästa för mig och jag inte är den bästa för honom? 

Det är dumt att filosofera :)


Grattis Sally!

Glömde nästan bort :) Sally fyller ju år idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!





Impulsiv

Jobbat, ätit, tränat, sovit (försökt sova..) och sen har klockan gått runt. Veckan har gått sanslöst fort. Mycke tack vare en mr. a som underhåller mig om dagarna, uppskattas verkligen :)

Helgen har varit hyffsat lugn. Match med småskitarna i fredags sedan middag hos lilja :) Lördagen bjöds på match, vinst med 3-0, gött! Sedan mys och spel hos emilia och sedan mexicoparty hos corre haha.

Idag har jag hunnit med en snabbis på H&M för att köpa en stickad tröja som såklart inte fanns i min storlek :) Sedan kalas för kusse som fyllt 19 i veckan, även sista gången i deras fina hus i vellinge.. men men vi får fira jul i deras nya place istället :)

Har även varit impulsiv idag. Köpte en påse chips, tog en cykeltur men sen fick jag vända igen. Att vara impullsiv har sina för- och nackdelar, idag var det nog en nackdel men inte tjurar jag för det. Nästa gång ska det väl gå hem ;)

lite triangeldrama in på småtimmarna också, en sak är säker: Öppnar man munnen i denna föreningen så sprids det fortare än ljuset :)

nä nu kallar sängen

PUSS


Falkenberg

Någon som är sugen på en tripp till falkenberg?


school

1. Idrottspsykologi- distans
2. Sport, konsumtion och kultur- distans
3. English
4. Idrottsjuridik- distans


:)


Onödigt

onödigt kajsa, riktigt jävla onödigt..



Hoppsan


så kan det gå ;)


Helg

Herregud vilken helg. Jag har inte skrattat så mycket på länge som jag gjort denna helgen. Jag älskar mina vänner, jag älskar mitt lag, jag älskar våra utgångar, jag älskar att ni är lika sjuka hela högen. Jag älskar att ni finns vid min sida i alla lägen.

Jag har nu varit vaken sedan 11.00 igår, lördag. Är inte bakfull som tur är men en spännade kväll blev det. Först en pissig match i Kävlinge som vi INTE pratar mer om sedan 20 kalas hos Emilia som blir gammal :) god mat, gratis sprit och riktigt bra sällskap! även emilias nya klasskompisar är roliga:) sedan en utgång till slagt (som vanligt) Men inatt var det riktigt kul! Lyckas som vanligt tappa bort allihopa? men hittade till slut lg och malin. Bytte saliv hahaha, stukade till foten, blev lyft ett antal gånger, dansade omkring skrattade i massor osv. Var där tills lamporna tändes och sedan blev det efterfest på anders balkong, som inte finns, tills klockan blev 14.00 idag haha. Mycket bra helg! Jag är inte bakfull dock väldigt seg då sömn inte fanns med på schemat haha. Tackar även Lina ohlsson för skjutsen hem :)

Nu ska jag duscha och åka hem till mor och far för söndagsmiddag, underbart!

Pusss



plötsligt fick jag beslutsångest..


Det löser sig

Allt kommer bli super! Det kommer ta lite tid men det kommer bli bra, det tror jag. Vi är ett bra lag, ett jävligt bra lag och det ska vi fortsätta vara. Alla kan inte spela ihop, så är det bara men att det tar ett tag för tränaren att inse det är en annan sak. Ibland behöver han höra det från laget för att polletten ska trilla ner. Det kommer bli ändringar och det kommer bli bra.

Det är som Emilia säger varje måndag: Det känns som om det var evigheter sedan vi tränade ihop. Jag saknar alla för mycket!

Ändå spelar vi ofta match på helgen och umgås utanför ;) Men det är ändå inte samma sak. På träningen är alla samlade. Jag trivs och hade gärna tränat varje dag om kroppen orkat med bara för att få träffa er. Den stämningen vill jag ha kvar.

Vi tar nya tag och får fortsätta jobba i veckan. Jag tror på oss till 100%. Vi är ju ett team :)




Grattis gamling


Innebandy..

K-J-J eller K-J-L eller K-J-J eller K-J-L eller K-J-L eller K-J-K eller va faaaaaaan

Kan det bli mer rörigt?


Avatar

M: Hur fan har han sina strumpor?!
K: skruvade?
L: De är lika skruvade som hela han!



hahah jag älskar sjuka oss ♥


And to know you is hard


Dude!

Helgen har gått onödigt fort, riktigt onödigt fort :(
Jag har inget bloggsug över huvudtaget.. Har mycket i skallen men kan inte få ner det här så tar ut det på annat.


Ett telefonsamtal från dig hade varit super just nu..




krävs kanske ett ansiktslyft för att hitta någon idag, eller vad säger du lg? ;)