spåga

hallå i lådan!

trött är bara förnamnet till hur jag mår. tung i benen, huvudet och i princip hela kroppen, inge vidare. isch. men men ska snart ta mig iväg till träningen med mitt kära lag! men först ska jag nog sammanfatta matchen och min dag igår :)

Ställde faktiskt klockan på 10.00 och steg upp och åt frukost. PLUGGADE sedan konstant fram till klockan 13 då samtalen började rulla in. Först Emilis om en massa knatte info, bland annat att thomas sterner fick hålla i träningen eftersom ingen av oss andra kunde. Tjejerna var lagom nervösa :) Sedan ringde K1 om saker som ska updateras på nätet som jag måste visa honom en dag. Monza ringde också och sa att jag kunde hämta både min klubba och knattarnas overaller på torsdag :) och hade en låång diskussion om nummer? klyddeförening.. Och precis när jag lagt på luren ringer micki månsson :P så blev en timmes samtals paus i pluggandet. men men. Sen läste jag faktiskt ända tills det var dags att åka iväg så allt blev plötsligt jätte stressigt!

Ner till sundsbro, starta igång knatteträningen och sedan köra snabbt iväg och hämta upp ebbislebbis och anna uppsala :) för vi skulle ju spela match i Södra Sandby, underbar håla (not). Körde lite vilse för GPS'en lurades som vanligt. Väldigt snabb uppvärmning ute eftersom omklädningsrummet luktade bokstavligt talat KISS, isch! Stirra in på plan och när jag sätter mig på bänken för att knyta skon vad händer då? JO jag får en SPÅGA/STICKA/FLISA/SPLINT kalla det vad du vill i benet. Genom strumpan rakt in i benet. ingen liten en heller! ville jäveln ut? nej..  sämsta pincetten någonsin i sjukvårdsväskan men i andra periodpausen drog jag ut den med lite våld :) Matchen gick ju sådär.. vimsigt motstånd, vi var stressade och domaren KATASTROF var bara förnamnet. Han tog 3 time out under matchen (man får en per lag), glömde blåsa eller ännu bättre blåste och ändrade håll 4 gånger för de inte kunde bestämma sig vem som skulle ha bollen :P great.. tiden rullade och Sehåå och jag bestämde oss för att lätta på stämningen och kletade lite banan på vänster armen för att sedan gnida på en spelares tröja :) väldigt omoget kan tyckas men jag gjorde det för att hjälpa Sehåå som var så nervös att hon satt och skakade på bänken och det funkade ;) allt för laget.  Vi lyckades vinna matchen ändå.

Hem och sova väldigt lite och upp på morgonkvisten. Skulle ju träffa micki 08.30 i Sundsbrohallen för att döma Skol DM för flickor årskurs 8. Kunde någon av oss döma? njaaeeee nej men vi gjorde faktiskt inte bort oss! några tränare trodde vi var riktiga domare haha fint. En tur in till Limhamn, becky hängde också på, köpte lättviktare på smörgåsbutiken MUMS. Och sen åkte jag hem och pluggade vidare.

Nej nu ska jag ta tag i mig själv och göra mig redo för träningen= se greys på tv :) Just det glömde även berätta att jag kommer vara lagkapten denna säsongen, tydligen är jag en väldigt viktig spelare :)

Nej nu måste jag kila vidare!  kisses and huggs

P.s kände plötsligt att jag saknar lina och liljis :(



please forgive me


3

saknar dig!

och det är inte okej...


Team

Vilken laginsats! Helt plötsligt föll alla bitar på plats! Det kommer bli ett spännande år :) SUPER BRA SPELAT TJEJER! Äntligen känns det kul att spela igen. Hoppas på samma laganda och killerinstinkt til seriepremiären!


slutet på helvetesveckan

Jo det verkade ju som att min helvetesvecka skulle sluta bra men nej..

Fredag:  Först en tur hos monza med micki och sedan filmmys med micki och sofie på kvällen :) under bara tjejer <3

Lördag:  Hände inget speciellt.. satt hemma och tjurade och var inte alls på humör för någonting.  Sen ringde jag lilja och pratade i över en timme med henne innan vi kom fram till att vi skulle hitta på något. Så en tripp till lija efter maten med micket snack och pepp inför morgondagens matcher. Hade även ett långt midnattssamtal med hampus :P fyllo..

Söndag: Upp, laddad som få cyklar jag iväg till kulladal. Träffar på div 1 laget som är pirriga, lilja står och skakar som vanligt men då vet vi att hon är i toppform :) Uppvärmningen känns sådär, stämningen är lite konstig men vi kämpar vidare. Matchen går av och vi springer, yrar, ja vet inte vad som händer... Förlust med 1-8 och jag jag inte sätta fingret på vad som gick snett.. orkar inte ta i tu med det. Snabbt iväg till Staffanstorp för att hinna se 2 perioder. Vinst! Mottot håller i sig: laget före jaget! Eloge till Sofie och Lilja som helt klart var matchens Bästa spelare! Superstolt över min mickis som kom in och gjorde mål efter att ha suttit två perioder. Även eloge till Lina som sprang röven av sig och redan leder utvisningsligan :) Sjukt trevligt att träffa allt folk på läktaren!

Lämnade min cykel på kulladal och tänkte "äh den står kvar över natten hämtar den imorgonbitti" Jo stog kvar gjorde den ju men någon idiot hade tagit min fina cykelsadel :( va fan...

Veckan avslutades inte speciellt bra.. men men nya tag!

Kiss kiss

skit vecka

Jävligt bra vecka jag är inne på!

Måndag: lång jävlig dag i skolan, glömde min plånbok hemma men hittade 40 spänn så kunde luncha med cissi. På kvällen uteträning där jag presterade på topp! Får ett samtal av chefen som vill att jag ska komma in och jobba på onsdag. Fick även mina böcker som var försenade 2 veckor (Y)

Tisdag: Skola, jobbade med grupparbete (som ska göras utöver tentamen) hem och läsa och skriva en massa. Besök hos sjukgymnasten för att se om han kan lösa mitt "handproblem" , tejp som sedan gav mig utslag, great. Knatteträning, egen träning och sedan låååång promenad som inte slutade så bra.. "Dumpad" om man nu kan kalla det så.. Hemma halv 2 och sov ingenting på hela natten..

Onsdag: Jobb 10.30-19.30 lång jävla dag trött som attan men jobbade på ändå. Stressa iväg till träningen som inte gick speciellt bra sjukt trött på att träna när ingen utveckling sker.. Behöver känna mig trygg på planen och inte som att allting läggs på mig. Orkar inte. Hem och läsa, sova, deppa...

Torsdag:  Mår inge vidare när jag vaknar, drömt en massa konstiga saker.. Chefen ringer och ger mig sparken (Y) för att någon liten idiot har ringt till henne och klagat på mig fast än jag inte gjort något fel :S bara för att rädda sitt eget skinn. Äckligare människor får man leta efter! Då sitter man här arbestlös och ensam och måste plugga som fan, har tydligen en minitenta inför tentan på måndag.. suck. Riktigt trött på allt skit nu och ser inte framemot helgen ska nog hålla mig inne för att undvika mer skit. Pepp inför matchen på söndag? Nej..

Är inte livet UNDERBART? Fuck no!


uteträning!

jahap då ska man träna ute igen...försäsongen är tydligen inte slut än men det ska bli skönt att få springa av sig lite.  Annars är hälsoläget ok.  Förhoppningsvis förbättras det ikväll.  Orkar inte deppa längre.  Nä nu måste jag cykla iväg så jag inte kommer för sent.


Stay with me


..

Jag mår inte bra...


fulaste bloggen :)

bloggen är under uppdatering därför ser allt lite knasigt ut. Inställningarna vill inte riktigt som jag vill :P jag ska fixa till den när jag har tid..  

Nu ska jag ta ett bad och grubbla. I don't feel so good..

every minute counts

Inte okej dag idag! Kom 5 minuter sent till skolan , den akademiska kvarten ville inte som jag idag. Ser alla lämna klassrummet. När jag kommer in står läraren där och säger att jag är i fel grupp, skulle tydligen varit i skolan 08.15 istället för 10.15 (Y) toppen.. Sen skickar han iväg mig för att leta upp mina klasskamrater. Jo för jag vet nog hur alla ser ut, not, och var de sitter. Finns bara sådär 192863928379 grupprum och datorer. Lyckades dock hitta tre helsköna snubbar i bibblan som jag anslöt mig till. Gick bra tillslut men nästa gång vet jag vilken grupp jag ska vara i iaf :)

Lunchade även med ciss idag! längesedan och det var en mysig liten stund :) hälsade även på henne på jobb där hon stog i kassan i sin fina vita rock haha. puss på dig!

sen knatteträning ensam som vanligt. Är rätt skönt faktiskt att hålla i det själv, kunna träna på det som behövs. Lägga tid på alla. Även mycket lovande nyförvärv!

Såg även klagshamn vs. malmhaug Kfum's HJ18 lag? rätt tråkig match men fick träffa fh en stund och käka glass på donken, inte fy skam!


för övrigt så gör män mig så jävla förvirrad. snart ger jag upp och stänger av. Ingen mer skit, ska börja ta hand om mig själv. Samtidigt behöver jag dig. jobbigt..





You know you're not the only one
Who has a lot to overcome
And when the time has come then you move on
'Cause you've been crying for too long
Sometimes life is so unkind
But change is never a waste of time




090909

tur dag?

nej tror inte det..  Samtal med läkaren, behövs mycket vila efter operationen. Problemet är bara att jag opererar mig i november, ingen aktivitet alls under två veckor, stygnen plockas bort, sen vila minst 2 veckor och efter det lättare aktivitet. PISS! måste spela innebandy : / ska jag flytta operationen till efter säsongen och gå emot min kropp? eller få bort helvetet så snabbt som möjligt? what to do what to do..

Måste bli av med den men vill inte dras ifrån det jag älskar. illa..




nu ska jag och mammsi kolla på lägenhet, ja hon vill få ut mig :P Sen träning i kära kulladalshallen :)


och fh, jag tycker om dig!



vad är idrott?

En organiserad stimulans av samarbete mellan hjärna och kropp i en aktiv och fysisktkrävande miljö med progresion som mål.

Eller..

Att man med frivillig fysisk aktivitetuppnår ett hälsofrämjande mål. 
Fotboll är ju definitivt idrott, eller?

Schack och bridge är ju också en idrott? nej för då är man inte fysiskt aktiv, fast det är man ju? 

Detta är vad jag ska lista ut under de kommande 3 åren :) kommer jag hitta svaret? troligtvis inte.. så någon får jättegärna ge mig definitionen :) aja får grubbla vidare..   nu ska jag iaf äta god mat, iväg och träna mina kära F12 sen med mitt eget team ;)

hoppas det går bra för dig i Karlskrona fh! håller tummarna :)

puss och kraam


good luck love

Att stänga inne sina känslor fungerar bara en viss tid. Plötsligt en dag bubblar allting upp på en gång och man blir totalt okontrollerbar. Jag längtar inte till den dagen... Det börjar bli ont om plats nu för alla känslor, måste trycka in dem lite till så mer får plats. 

Baby du fixar det! Jag finns här för dig oavsett om du simmar oändliga sträckor under vatten eller inte. Även om du ger upp i veckan ger jag inte upp på dig. Kommer hålla om dig fast än du försöker slita dig loss. Ge inte upp på mig bara.. för jag behöver dig också. Jag är kär. 

Du klarar allt med lite vilja, jag tror på dig och jag LOVAR att pyssla om dig när du kommer hem! <3



Sängdags för min del.. sammanfatning av helgen kommer imon.
Natti natt.


grr

Har inte hunnit med att ta mig in här och orkar inte sammanfatta veckan som gått. ..

Iaf. Skolan har dragit igång på riktigt. Känns väldigt ovant och man har ingen koll på någonting. Alldeles för mycket info på en och samma gång. Idag stog jag även ut med min första föreläsning, höll dock på att somna :) lyckades med nöd och näppa hålla mig vaken och minns faktiskt allt han sa under de 2 timmarna.

Har även hunnit med en match idag. Gick inte speciellt bra men jag är grymt nöjd med min egen insats (händer inte ofta), även som kapten ;) OCH att jag inte skällde på domaren woho :D tackar även div 1 laget som hejjade fint! och resten av publiken som var där :) Även min sjukt heta "vän" grr ;)

nu ska jag försöka sova. Ingen skola imon men uppgifter som ska göras.. Förhoppningsvis får jag träffa fh :) 
ååh vad jag tycker om dig <3

som jensen brukar säga, Över och ut.


"Upp och hoppa alla bagarbarn! Bullfest bullfest hela dan"