Torsdag

Dagen har bestått av en kort stund hos fh för att lämna min ipod. Sedan hem, packa träningsväskan och iväg till jobb.
Tycker verkligen inte om att stänga..tråkigare än så blir det inte på jobb! tur att man har underhållande arbetskamrater som ringer in sin pojkvän som får hjälpa till att göra skit jobbet :)

Snabbt iväg till träningen i Pildammarna i regnet(Y) bara typ 45 minuter sen.. aja. Rakt in och sprang 1 km intervaller. Min kropp presterar bäst när det regnar ute. Helt sjukt vilka tider jag springer in, då känns det som om jag inte kommer behöva oroa mig över konditionen inför säsongen iaf. Hoppas bara att jag får tid väldigt snart så jag kan operera min hand och hinna bli bra till säsongen.

Tisdagen var mys med Emilia, någon timme hos fh sedan träning som gick åt skogen, förstår inte vad som händer med mina lår... inte okej iaf! 

Igår (onsdag) var lilja och jag på tur i ästra hamnen =) var uppe och hålsade på pappa i turning torso, fikade på espressohouse och lilja han även springa in i en stolpe!  :Dpå kvällen var micki och jag hos ola, åt mat och snackade skit. Släpptes av hos fh för att ta hand om honom efter en tung dag på jobb. Hemma runt 3.

Jag börjar få lite ångest nu när jag såg litteraturlistan till 1 läsåret. Pengarna jag har tjänat in och planerat att spara till framtida resa, kommer gå åt direkt. Tungt.. Åter igen en fattig student.

Nu kallar sängen och imorgon lär jag ha träningsverk i benen. Dock är gubba ett måste!

Tycker om dig!


free fallin'

Precis hemkommen från fh efter en natt med the terminal, vem vill bli miljonär, damsugande av knott och lite sömn.. Snart ska jag bege mig in till stan och träffa emiliagris.

Helgen gick alldeles för fort men samtidigt alldeles för långsamt.
Fredagen bestod av filmmys med micki :)

Lördag var det jobb 07.00-16.30 och sedan snabbt hem och göra vid sig och åka till ´lilja för middag och pepp inför sara och thildes 38 års fest!  Super god mat och negerbullstårta (tack Malin). Några av oss spårade kanske ut lite när vi hittade liljas gamla klänningar från 5:e klass, men naket ska det va hahahahah. Sedan en kort promenad till scoutgården. Som vanligt drog vi igång dansen och även bellan hängde på sen och lämnade knapt golvet :D efter det blev allt skit. Sjukt onödigt att gå omkring och sura och snacka en massa skit istället för att säga vad man känner istället :S  Sista gången nu jag festar med dem, blir bara problem och bråk varje gång. Onödigt..  Bussen hem med fh som sedan ringde efter taxi, var hemma runt 3 tror jag. Kom fram till att jag tjänade in en halvtimmes sömn genom att bara borsta tänderna och sedan sova med smink och allt. Upp halv 8 och cykla iväg till jobb.

Söndag jobb 08.00-16.00 trött? JAPP tur man är en hejare på espressomaskinen, den räddade min dag. Efter jobb hem och byta om sedan hem till fh en stund innan gubba. Plockade upp micki, blev dock inte lika mycket party i bilen denna gången :( Gubba 20-22.30 eller nåt. Helt sjukt.

Igår var jag död.. kollade på tv typ hela dagen och tog det lugnt. Sen lagom till träningen började det ösregna, super.. Utomhusträning och långlöpning gällde. Det sjukaste var att jag presterade enormt bra trots vädret, motvind, sömnbrist osv. Riktigt nöjd var jag efter träningen, dock genomblöt! Hem snabbt till fh, låna torra kläder och hem och duscha. Tillbaka till fh eftersom han och micke inte klarar sig ensamma :P

Och nu sitter jag här. Dödstrött. aja det var väl lite värt det :)

puss på dig!

Ps du är skyldig mig big time!


down on the corner

Bio igår med karro, tyckte filmen var bra speciellt när hela biosalongen hoppade till =) dock fattigt slut som vanligt..

Filmen slutade ca 00 så jag skjutsade liljis hem och sen skulle jag hem och sova men nej.. Hamnade hos fh, nattpromenad osv :) sjukaste var när hans päron cyklade hem från Lomma precis när vi skulle hämta dem :P slutade med att jag var hemma runt  04.30 och fick kämpa med att sova pga att solen redan gått upp.

Klockan ringde 09.20 för vi skulle ju åka till Skanör idag och bada med Micki och hennes familj, så det var bara att ta sig i kragen och gå upp. Riktigt mysig dag har vi haft. Vattnet underbart, låg i hur länge som helst, promenad, fika osv.

Nu börjar tröttheten komma så jag ska hoppa in i duschen och sedan bege mig till Pildamsparken för att titta på träningen, trist men vila är ett måste!

Puss på dig


onödigt

En sjukt mysig dag som började med frukost med mamma på framsidan i solen:)

Sedan kom fh hit en stund och jaa vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Mer än 30 min iaf haha. SMACK på den!

Blev ingen träning.. sjukt ont i mitt lår, bättre att vila och sedan kunna träna fullt ut än att ligga och glo brevid. Saknade dock mina små sär lite ;)

Sedan ringde mor och jag åkte till Fam Nilsson/Johnsson och käkade middag. ´Jättemysigt och riktigt god mat som vanligt! De terrade även mig, som de brukar, och lille johan verkade nästan lite avundsjuk hahah.

Kommer man hem glad så blir man kallad för ett slask :S riktigt onödigt! trodde inte du var sån men men..
NU ska micki och jag se paradise hotel fast på varsin tv. Imorgon är det bio med lilja som gäller, Harrypotter :) 

Omoget, haj! 

hey jude

Trött? JAPP

Träningen gick ju super... sträckte fram och baksida lår :P lyckat.. men ska inte gnälla.

Nu ska jag sova

Nattinatt


coming up

Jobb idag igen. Var faktist rätt mycket att göra, trots att det var måndag och sådär väder.
Dagens ajaj= salt i sår!
Sen gjorde jag monstermackorna med mig hem till mamma som vi åt. 
Ikväll blir det träning på Ribban/Limhamnsfältet, inte på humör för 5 öre... sen får vi se vad som händer, rejäl sömn  behövs dock!

Nu ska jag byta om och spriiinga lååångt..

PUSS


trötthet..

bra det här gick med uppdatering :)  

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Kommer faktist inte ihåg vad jag gjorde i fredags... jo! Städade inte mitt rum som jag skulle och skickade inte ut tackkort, bra där. Låg hemma och glodde på film, behövde ta en liten paus. Kom jag i säng i tid? nej..


Lördagen bestod av jobb 07.00- 16.00. Pigg och glad, eller inte, cyklade jag i räserfart= snigelfart till jobb i motvind, kom dit precis i tid. Måste säga att jag gillar mina arbetskamrater som bäst när de är övertrötta, har sovit 3 timmar, sjunger med till svensk dansbands/sommarklassiker, trillar i trappan av skratt av det fina citatet "köpa Ob för Ob". På kvällen hamnade jag hos FH, började med musik, slutade med 4 fulla nötter och michael jacksson show. Kajsa som skulle upp tidigt och jobba fick inte åka hem, utan köra dem till lindängen. Kvällen var ändå helt okej förutom när min kära mamma trodde jag hade blivit överkörd eller något för att jag inte svarade i min mobil. Missuppfattning, "jag ska träffa en kompis sen ska jag nog träffa cissi en stund efter det" mammas uppfattning = "jag är med cissi kommer hem om en stund". Hade hur många missade samtal och sms som helst för att hon ringt runt till halva mitt umgänge, SUPER! jag levde iaf hade bara mobilen på ljudlös i väskan :)

Jobb idag igen 08.00-16.00. Helt sjuk så mycket folk där var idag, inte så kul när man är övertrött, diskplockaren är långsam och man har sovit 10 timmar på två nätter. Aja ska inte klaga. Sen åkte jag hem och bytade om för att åka till micki som lagade köttbullar och makaroner till mig :) sedan spårade vi ur en stund och begav oss mot sundsbro för gubbabandy! PARTY i bilen en stund hahahaha bästa hittills! Sedan var vi kassa som vanligt på gubba så vi tog en fika :) Hem och se film med mamma och nu sitter jag här och har VÄLDIGT spridda konversationer haha.

Dags att sova, jobb imorgon igen börjar dock 10. Sov gott people!

SMACK


summer!

jo det här med att ta tag i min blogg gick ju bra...

Sammanfattning av denna veckan= träning, träning, träning!
Försäsongen har börjat och den går ut på att plåga spelarna tills de inte orkar göra ett upphopp längre. Skit kul för tränarna, mindre kul för oss. Men jag gillar verkligen att alla damer tränar tillsammans, malmhaug, kfum och de nya tillskotten! Så trots pain är det super!

Annars har jag i princip umgåts med micki konstant, som vanligt då :P Men vi har inte haft ihjäl varandra än ;) hängt på stranden och i mitt kära Falkenberg där det var 26 grader i havet i lördags UNDERBART!

Onsdag blev mys med lilja i hennes trädgård och lite fotografering med våra fina kameror! Sedan gubba där jag och micki var verkligen SÄMST med stort S.

Igår spenderades dagen med lilja i stan, ja vi ska då se harry potter på onsdag, ett måste! så vi plockade upp biljetterna, fikade och hämtade mitt pass. Tror inte det finns någon som ser okej ut på sitt passfoto! På kvällen var det sedan träning som gällde, brutalt är min kommentar på den. Trodde första veckan skulle vara lugnare men nej... Sedan tog jag en tur på t-bryggan för att leka lite med kameran och FH som sedan nacksvingade mig ner i marken.. tack för den!   Efter det plockade vi upp marran och körde mot tygelsjö. Hem till hampus och glo film, även micki anslöt sig :)  Såg Vi hade iaf tur med vädret igen ändå helt okej film! Hemma vid halv 4, ångest BIG TIME efftersom jag måste vända på mitt dygn nu.. aja mysigt var det iaf.  

Nu ska jag städa mitt rum och göra lite nytta här hemma. samt vila mina ben! Imogron är det jobb som gäller.

Puss på dig!