you don't get to get me back

Att dra upp något som legat nere länge. Onödigt, dumt och opassande. Att plötsligt visa intresse efter att inte ha visat något alls. Frågan är varför? "Det finns ingen attraktion" Varför fortsätter du då höra av dig? Varför än en gång göra det jobbigt för mig när du vet vad jag känner? Att du inte vågar öppna dig, inte vågar binda dig är inte mitt fel. Jag kan inte göra något åt det. Att ditt självförtroende är lågt är inte heller mitt fel. Genom att göra som du gör drar ner på mitt självförtroende ännu mer. Jag behöver veta varför, varför du fortsätter. Eller är det jag som är trög? Jag är inte den man utnyttjar. Jag är inte den som tänker låta mig utnyttjas. Jag är inte den du får utnyttja. Är du ute efter det, leta upp någon annan att utnyttja för jag måste gå vidare. Dra inte ner mig för att du är osäker..

Att få ner känslan i magen på papper är svårt. Låten nedan får göra det jobbet. Lyssna, känn efter och ta åt er. Tror många har varit i samma sits många gånger..



Maddi Jane


Orginalet

Christina Perri

I know I can't take one more step towards you
'Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore
you lost the love I loved the most
I learned to live half a life
I and now you want me one more time...

and who do you think you are
running 'round leaving scars,
collecting your jar of hearts, 
and tearing love apart,
you're gonna catch a cold 
from the ice inside your soul
so don't come back for me,
who do you think you are

I hear you're asking all around
if I am anywhere to be found 
but I have grown too strong
to ever to fall back in your arms
I learned to live half a life 
and now you want me one more time...

Who do you think you are
running 'round leaving scars,
collecting your jar of hearts, 
and tearing love apart,
you're gonna catch a cold 
from the ice inside your soul
so don't come back for me,
who do you think you are

And it took so long just to feel all right
remember how to put back the light in my eyes 
I wish I had missed the first time that we kissed
'Cause you broke all your promises
and now you're back 
you don't get to get me back

And who do you think you are
running 'round leaving scars,
collecting your jar of hearts, 
and tearing love apart,
you're gonna catch a cold 
from the ice inside your soul
so don't come back for me,
don't come back at all

who do you think you are
running round leaving scars,
collecting your jar of hearts, 
and tearing love apart,
you're gonna catch a cold 
from the ice inside your soul
don't come back for me,
don't come back at all

who do you think you are
who do you think you are
who do you think you are

Vilda


Just nu

Yeah 3X- Chris Brown
Born this way- Lady Gaga
Animal- Neon Trees
Jag kommer- Veronica Maggio
Something good can work- Two Door Cinema Club
Fredrik Snortare och Cecilia Synd- Petter
S&M- Rihanna
Rainbow of Love- Bob Sinclair
In the Air radio edit- TV Rock feat. Rudy
Burn it to the ground- Nickleback
Higher- Taio Cruz
Genom Eld- Oskar Linnros
F**kin' Perfect- P!nk
Marry You- Bruno Mars
Rolling in the deep- Adele
The flood- Take That
Gone in September- Mike Posner
California king bed- Rihanna
Runnaway Baby- Bruno Mars
You Song- Ellie Goulding
Need You- Travie McCoy
Cooler than me- Mike Posner
More (RedOne Jimmy Joker Remix)- Usher
Song 2- Blur
Firework- Katy Perry


She does it again


Grym!







Nä men om man skulle börja gymma? :P

Tomtar

Var och såg Malmö FBC- Kävlinge igår, en mycket viktig match för vår del. Vi hoppades på ett lika resultat vilket det blev. Då vätar 5 minuters sudden. När ingen blåser av efter 5 minuter börjar tränare och läktaren skrika. Inget händer. Alla fortsätter skrika och domaren tar time-out. Vad händer sen? Jo de påstår att de ska spela 10 minuters sudden trots alla säger emot dem, även en som jobbar på förbundet och står med papperna i handen.. De blåser igång matchen igen och alla utbrister i skratt. Vilka jävla tomtar :O hur fan kan man få döma när man inte har koll på reglerna? Så efter 7.34 gör fbc mål, vilket inte kommer räknas för matchen var slut för 2 ½ minut sedan :P hoppas vi slipper ha dem igen..  Tur förbundet var snabba iaf




Vinst igen

PS. Vi vann igår igen ;)

WTF?

Nu är det såhär att jag är bra på att göra grejer i sömnen som jag sällan minns. Inatt tog jag priset. Skickade iväg ett sms klockan 02.15 där det stod:

"Puss på dig snygge! Vi ses i hongkon :) pusspuss" 
 

HAHA va fan?! för de som känner mig skickar jag aldrig iväg så mycket pussar och va fan skulle vi göra i hongkon? antingen så bor det en tomte i mitt hem eller så är jag okontrollerbar i sömnen.. Minns nämligen inte ett skit! Dessutom låg mobilen på laddning på golvet? Ibland orkar jag inte med mig själv :)

Crap

Fan vad jag är ur form..

Lämnar det så  HAJ

15 februari

Blev inget inlägg igår, hade inte tid.

Har numera nytt jobb, vikarie på en förskola och jag njuter :) trivs jättebra! Jag är bara timvikarie men jobbar massor ändå och ska jobba hela nästa vecka. Träningen går väl sådär men vi fortsätter vinna och jobba mot vårt mål!



Den "fruktade" alla hjärtans dag spenderades på jobb och sedan middag med lg hemma hos sterners :) mycket trevligt. Fick även kanelbullar av emilias mamma :) hann även med att mobba stackars eric som firade dagen som nybliven singel, stackarn.. Sedan träning där vi fick frukt, kladdkaka och kanelbullar av våra kära tränare :)
Kvällens roligast händelse var när vi skulle hem och jag tänkte inte på att jag skulle ha lg med mig tillbaks. Jessika var ovanligt snabb och stod och hoppade vid dörren i hallen. När jag kom bort säger hon "KAN HON SKYNDA SIG?! DET ÄR BARA 1 TIMME OCH 45 MINUTER KVAR AV ALLA HJÄRTANS DAG!!!" efter hennes lilla utbrott kände jag mig så illa tvungen att skrika ut i hallen "LG SKYNDA DIG, JESSIKA SKA HEM OCH PIPPA!" och där efter spårade det ut.

Förra året spenderade jag dagen såhär med Anna Brynö :)


Idag har jag myst med mor och hunden min. Tanken var att jag skulle passa voven men mamma stannade hemma. Vi har bakat sockerkaka (och ätit upp den) och bara myst. Sedan blev det träning med kidsen och en tur på donken med Lg. Var längesedan vi snackade av oss så det behövdes :) Någon annan har även hållt mig på bra humör idag men den personen hålls annonym härifrån till en början iaf ;)


Nu kallar sängen för imorgon väntas jobb 8.30-17! Sedan ska det hämtas hem en ny tv och tränas!
Sov gott!



brynes, jag saknar dig massvis!

 


Katy Perry


Matchen med stort M!

Idag fucking smäller det! Dags att bevisa vem som är bäst i stan. Fy fan vad vi ska kriga!
Team, idag viker vi inte ner oss, inte en enda sekund. Nu taggar vi och försöker använda nerverna till vår fördel. Spelar det spel vi är bäst på och kämpa enda tills slutsignalen gå. Jag har suttit i matchkläder sedan 11.00 så jag är redo, jävligt redo ;) NU JÄVLAR!!



Onormal

Nu är man onormal som visar känslor. Onormal som vågar säga ifrån. Onormal som vågar ta steget. Onormal som inte kan ligga med någon man inte har känslor för. Som inte gör det bara för att man måste. Kanske omodern istället. Passar inte in.

När det varken är utseendet eller personligheten det är fel på, vad finns där kvar?

Otillräcklig, ointressant, ofullständig, osexig, ointelligent osv.. Frågan är om man någonsin duger? Om man någonsin kommer leva upp till de skyhöga krav som ställs. Om spelet kommer sluta. För ja det är ett jävla spel. Nästan som ett casino. Man satsar och antingen vinner man storvinsten eller förlorar och går där ifrån fattig och besviken. Den enarmade banditen funkar för en natt. Går snabbt, inga svåra regler utan bara att dra i armen och köra. När du tröttnar, går du där ifrån med hedern i behåll. Behövs inget samvete, bara ett ordentligt handtag och lite flyt. Ingen skicklighet. I poker gäller det mer att dölja sina känslor, hålla inne det som gör en lycklig, stoneface. Samtidigt leker du med andras känslor, de undrar vad som finns bakom det uttryckslösa ansiktet. Du går antingen därifrån sårad eller som världens lyckligaste.

Vilket spel är du?