Måndag

I'm having trouble sleeping
You're jumping in my bed
Twisting in my head
Leave me

I'm having trouble breathing
You're sitting on my chest
I sure could use the rest
Leave me



Bra låt, dåliga minnen. För en gångs skull vill jag att du lämnar mig ifred.. jag vill starta om från ruta noll och det kommer det inte vara med dig denna gången. Jag har gått tillbaka så många gånger och gång på gång har du gjort mig illa. Nu är det slut. Tråkigt för jag älskade verkligen dig, alla gångerna, men jag behöver låta dig köra ditt race med någon annan. Förhoppningsvis kan du fortsätta vara min vän utan att ständigt påminna mig om det som var. 

Nej inget mer deppande. Har varit ovanligt glad på sista tiden vilket är underbart! Jag njuter av livet för första gången på lääänge and I love it! M, L, och K ni är guldvärda! Har även många nyfunna vänner som får mig att skratta och skratta och skratta och skratta :) anna b, liten, lg puss på er!  Finns även någon som får mig att längta till helgen, vecka efter vecka. Kär? nej faktist inte.

Jag sliter på printhuset electra 8-17 varje dag. Idag berättade en kolega att hon spetsar sin glögg med absolut currant "Det blev nog lte för starkt igår" hahah. Heter numera Svea, kajsa existerar inte på jobb :P.

Nä nu ska jag hoppa i säng!

Längtar till fredagsmyset med älsklingarna och lördagens festligheter i torso :)


och Lina? det löser sig alltid<3



från förra lördagen, en mycket bra lördag! Denna lördagen var också mycket bra,
lite för mycket öl bara..


Ett lagom försenat inlägg om min hand..

Detta skulle då kommit i onsdags men hade ont i handen så kunde inte skriva. Sedan flöt dagarna på alldeles för snabbt :)

Iaf i onsdags opererade jag min hand. Hade en sk Ganglion som uppkommer när ledvätska pressas ut i ett bråck nära handleden. Låter äckligt och det är det också. Den har stört mig vääldigt länge, har inte kunnat träna mina armar speciellt bra, därför är de klenare än alla andras.. Den har även gjort svinont när jag spelat innebandy eller belastat den i skolan och i lite andra sammanhang.. Så jag fick äntligen tid till att plocka bort den.

Kom dit en stund innan, funderade på lugnande men nej så blev det inte, jag ansågs vara ganska lugn. Kom in och fick på mig en hätta och blåa tofflor :) Än så länge lugnt. Lägger mig ner och de frågar: är du rädd? kajsa svarar: nä bara riktigt trött, ni kunde inte lagt den lite tidigare? :) och skrattar haha. Sedan kom den härliga lokalbedövningen fram, en sviinstor spruta som de stack in, inte bara en utan 3 gånger i handen/knutan. Grävde runt med nålen i handen. Värre smärta har jag nog aldrig varit med om. Läkarens kommentar: Det kommer sticka till lite.  JO TACK!

Handen domnade och jag blev lagom besviken eftersom jag inte fick se själva ingreppet. Hörde hur de klippte och höll på, och man är INTE helt bedövad i handen vilket är ganska obehagligt. Under tiden frågar en sköterska: Hur känns det?  kajsa svarar: Helt okej! det är inte värre än ett tandläkar besök. Alla skrattar åt mig..

Det hela var klart på 15 minuter och sen sydde de 4 stygn i handen och satte på kompressor, gasbinda och en massa andra grejor. Underbart. Hem och mamma bjöd på bk, mums!

Dagen efter vaknar jag med en blå och jätte svullen hand. Deras "inpackning" stoppade blodflödet till mina fingrar och knogar vilket inte var speciellt skönt. ´Det stack i fingrarna och de domnade så småningom bort. Ingen höjdare om man säger så. Ringer läkaren dagen efter men de har tydligen stängt på fredagar. Hur kan man inte vara kontaktbar? nackdelen med privat läkarvård.. Fick ta mig till Örestadskliniken istället där jag tidigare bott i gymmet hos sjukgymnasten med diverse problem. De lättade på trycket och satte på en ny linda. Vilken lättnad!


Hälsoläget nu är okej! Handen gör ont vid beröring och när jag rör handleden, så det är lite stelt. Den är fortfarande blå/röd/gul/grön/lila, ser ut som jag varit i slagsmål :) Vaknar så fort jag ska vända mig på natten vilket är enormt störigt eftersom jag vänder mig hela tiden.. Är nybliven vänsterhänt vilket är jättesvårt. Tänk er allt ni brukar göra med den handen ni använder mest, i mitt fall höger, och så gör ni det med "fel" hand. Lätt som en plätt, not. Jag är även väldigt rastlös, vill träna och springa av mig.

Nä nu får det vara nog om handen. Stygnen tas den 9 december och jag hoppas tiden går snabbt fram tills dess.






mickis tröja och en nyopererad hand som är lagom svullen..


Tisdag..

Detta inlägget skulle kommit upp igår natt men blogg.se ville inte som jag... därför kommer det nu :)

Åååh vad besviken jag är! Jag såg verkligen framemot den här träningen, den sista träningen med klubba och boll innan min operation, blir borta till efter nyår. Träningen SÖG! Rikgit tråkigt :( och det är synd för jag älskar verkligen människorna jag tränar med, underbara människor, men ibland funkar det inte. Jag som kapten borde ha en annan roll i laget, jag borde få en chans av tränarna, de borde lyssna på mig när jag kommer med förslag och inte ge mig en utskällning? Det håller inte, inte för fem öre.. Bara för att vissa har en annan relation till tränarna utanför planen betyder inte det att de ska få styra och ställa som de vill och sedan tjura för att det inte blir som de vill? Det funkar inte.. 

En annan sak är kvalién på träningen, helt seriöst hur fan ska man utvecklas när tempot går neråt och neråt och neråt och neråt och neråt osv. Jag är trött på alla tråkiga övningar som jag har använt med mina småflickor i ett år? till och med de tycker de är tråkiga.. Det ska inte behöva vara så stor skillnad att träna med div 1, jag tror vi alla behöver utmaning. Jag tror de stället för lite krav på oss. De enda kraven de ställt är att vi ska hålla oss kvar och "ha kul". Jag tycker inte det är ett dugg kul när situationen är som den är..  Blir ändå skönt med ett litet uppehåll men kommer sakna att hålla i en klubba och mina lagkamrater!


Det skulle även kommit ett inlägg om helgen men orkade inte skriva ett.. så här kommer en sammanfattning: träffat underbara vänner, idol, trams, kollat innebandy, ätit alldeles för mycket skit, promenad, mys med lilja och lina, slagsmål, hamburgare, fylletaxi, personer som uppförde sig jävligt dåligt, min sista match innan jul vilket var en jävla bra match, och det bästa av allt, dina läppar!


I måndags var det mys hos äckelidolkillertjuren anna b :) mycket mycket trevligt (trappan haha) och mycket chips och dippa :) <3

Nu sitter jag här invalid med en nyopererad hand, kommer ett inlägg om min morgon på britsen senare ikväll :) nu ska jag ta en alvedon och göra lite invalidoövningar.


Lycka till bevsi!

Hoppas att palmstaden tar hem segern idag mot fbc! Så bevan får ett lycka till idag!

Hoppas även att div 1 kör över Jönköping och nötterna gör en bra match :)

Jag vet att jag är lite efter men läste FBC engelholms referat efter att vi mötte dem förra lördagen. Tycker det är ganska skrattretande eftersom vi hade duktigt många målskyttar och bara en av dem var div 1 spelare :P dessutom har jag för mig att vi ledde med 2-3 inför 3:de om inte med mer, om jag inte minns fel..


"Malmhaug Öresund var på besök i Strövelstorpshallen för bottenmöte i damernas division 2. Med tio minuter kvar av matchen var det jämt 2-2 men sedan avgjorde Malmhaugs division 1-spelare tillställningen som slutade 2-7."



Stort PS. vi heter MALMHAUG KFUM :)


Tomorrow

Hinner inte skriva mer än att jag har haft en ASBRA dag idag :) underbar! hoppas på en lika bra dag imorgon! ska se om jag hinner skriva ett inlägg imorgon istället, jag har ju faktistk två kvartspauser som jag fortfarande inte utnyttjat än :P 

Nu kallar sängen :) Natti natt!





 

btw IMORGON kommer SUPERLILJA HEM! åååh vad jag har saknat henne! <3


No control

Nu eller aldrig! eller hur var det du sa? 

Gärna nu än aldrig..


Sunday again

Shit nu ligger jag efter igen.

Orkar inte ta igen en massa så tänker bara sammanfatta helgen :)
Igår, lördag, började dagen med ett samtal till micki för att hon fyllde år :) Sedan plockade mange, tessan och lina upp mig för match i Strövelstorp (ja en av skånes hålor). Underbar minibussresa upp med sång och dans i framsätet med anna B :) och lite illaluktande strumplukt fyfan! Kom till hålan och kom inte in!? så vi spårade ur och dansade på skolgården stackars månniskor som fick titta på haha :) Tagga som FAN och in på plan med en killer uppvärmnig. Tagga ännu mer och sen in och spela. Fyfasiken vad kul det var, det var längesedan jag kände sådan lycka när jag sprang på planen!  det var GRYMT! Men har man LG och lina som backup ska man inte klaga ;)   Bilresan hem hamnade jag i en annan buss och brevid Lg som fick hjälpa mig att sminka mig haha thanks for being my mirror (Y)

Snabba puckar hem till mig och hämta blien sen begav jag mig till micki i sällskap av nile och tessan :) Mysig kväll med alldeles för mycket kebabpizza :( och kladdkaka och chips och ja.. underbart att få träffa älskade ankan, jennifer och frida också :) och lina så klart ;) saknades bara älskade lilja :( mycket skitsnack :)

Kom hem rätt sent och vaknade mitt i natten av ett konstigt sms :P som jag fick förklaring till idag men det nämner jag inte här!

Knattematchen idag mot saras knattar gick ju helt okej! möög att de inte kunde få in bollen bara men det var ett bra motstånd och tjejerna var fantastiska idag! Fortsätter de så kommer det gå bra resten av säsongen :)
Stannade även kvar och såg micki och saras knattar shit en mer spännande P10 match har jag aldrig sett :O men men.

Sitter hemma och chillar bara, skönt som fasiken och imorgon börjar jag ännu ett nytt jobb, denna gången på Printhuset Electra med micki månsson :) GREAT kommer bli en låång dag men vi får hoppas att det går bra och att jag inte sabbar för mycket ;)

Nej nu ska jag nog försöka slita mig här ifrån men det är svårt nu när lg skickade massa bra musik :)

Kisses and hugs! 

Allt händer på bussen? eller hur var det anna? ;)

Jobbintervjun gick ju helt okej! Svåra frågor att svara på men tydligen så gillade hon mig eftersom jag fick jobbet :) Börjar på måndag då jag ska åka ut på någon grundskola och informera om Thoren Business School. Fin fint! Cash is king!

Iaf så satte jag mig på bussen på centralen mot Esset. Åkte då 5an mot kroksbäck, så när bussen svänger mot stadsteatern börjar en äldre man skrika.
Mannen: JAG HAR BLIVIT BLÅST!
En tant framför honom svarar: Blåst? Jag tycker det är rätt vindstilla här i bussen?
Mannen: Naaaj Inte så blåst som vinden utan BLÅST LURAD
Tanten: Men oj så förskräckligt, vad menar du?
Mannen: Ja Bussen blåste mig, jag trodde den skulle åka mot triangeln men den svängde ju! Shit vad blåst jag blev!
Tanten: Men ojoj hoppa av nästa hållplats så är det inte så långt tillbaka.
Bussen kör då samtidigt förbi stadsteaterns hållplats..
Mannen: NAAAAAJ nu blev jag blåst igen, jag glömde ju trycka på knappen!

  


Sedan hoppade jag av och trillade nästan ihop av skratt. Stackars lilla gubben haha :) och som äckelidolanna skrev i sitt förra inlägg så händer det ALLTID något på bussen ;)


Nu ska jag kila iväg till knatteträningen. Ha det bra!



Ps. det kom ingenting i posten idag *pust*


Småjävlig

Sitter här och äter Ben and Jerry glass och väntar på att jag ska åka iväg till intervjun :) lite småpirrigt eftersom min skrivarhelvete inte vill fungera så jag hoppas jag får ut mitt cv :/  Väntar även på vad som kommer trilla ner i min brevlåda idag.. Vad som kommer trilla ner i den och varför kommer jag förklara när det väl kommer :) Men jag antar att om man jävlas med andra så får man ta den skiten man förtjänar xD haha

nej åter till skrivaren




  MUUUUUUMMMS!


SNÖ

Idag blev jag väckt av ett samtal från någon på Thoren Business School som vill ha in mig på arbetsintervju imorgon :) Visst det är bara ett extra jobb men det är precis vad jag behöver för tillfället. Sedan bar det av med mammsi för lite olika ärenden och när jag går ur bilen på Ikeas parkering SNÖAR DET :D:D jag blir som ettlitet barn igen när det snöar, LOVE IT! Okej nu regnar det mest men man kan ju få hoppas på det bästa, en vit vinter :)

Har även hunnit köpa farsdag present och lite annat smått och gott! Nu blir det snabb, men god middag, kalkonfilé och rotfrukter i ugnen MUMS! Sedan ska jag iväg med pappsi och köpa en ny dator!!! Inte riktigt en sådan som på bilden men nästan. Oh nej den är inte till mig utan till "familjen" För den stationära som står där går knapt att starta.. Ikväll är det även träning som gäller och senare ikväll MÅSTE jag kolla igenom mitt CV och fylla på det med lite saker.





Nej nu blev det stressigt! Ha det kalasbra ;)


och bevan jag lovar att jag ska hjälpa dig men det blev lite stressigt idag :)

Hard workwork

Hello som ebba brukar säga!

Grymt härligt träningspass, ni missade verkligen något ni som inte tog er till träningen idag! Först 4,5 km rundan på tid, shit vad härligt det var att få springa av sig och tänka igenom en massa saker välbehövt! Sedan hade vi tur och fick gå in eftersom det var ledigt i brottarlokalen :) Först lite trams kullerbyttor och häng i ringar haha och sedan fys. Jobbigt men kul, precis så ska det vara :) tänk att få springa omkring på en matta i strumpor och löparbrallor kan vara så kul och samtidigt jävligt givande. Love it! Sprang även in en bra tid: 22,25 är inte fy skam när första halvan var uppvärmning.

Sedan promenad hem med lilla sehå som sällskap :)

Nej nu bär det in i duschen! Kom precis på att jag har inte pratat med Lina på evigheter vi måste ses snart =)


Ni får även en bild på mina fräsiga löparbrallor :)





need, BIG TIME! såååå het :/


Oh happy day

Hejhopp!

Jag mår för tillfället ganska bra igen! Hade ett givande samtal med Benny igår/inatt/ i morse kanske man kan säga.. och idag ännu ett med coach Mange. Behövdes verkligen. Nu ska jag jobba stenhårt på att få tillbaka motivationen och glädjen att spela igen innan operationen knackar på dörren.. Betyder väldigt mycket att ni bryr er och gör allt för att jag inte ska tappa intresset även om ni mobbar mig ibland :) Tydligen så är jag väldigt mogen för min ålder, hmm när det gäller vissa saker kanske haha.

Idag har jag bara degat.. Vaknade kvart i ett, inte okej någonstans haha hade även ett långt samtal med någon annan, säger inte vem moaha, men trevligt var det. Men behövde faktiskt ta igen lite sömn så jag inte blir grinig på träningen ikväll. Lyssnat på massor med mysmusik och bara tagit det lugnt. Har även hjälpt bevan starta en blogg haha hoppas det går bra för dig lillen :) bevsi.blogg.se

Nä nu är det mat som gäller! och sedan träning i regnet och kylan, MYS!..





btw så är du äckligt het och det är sjukt svårt att hantera ;)

Sunday

Dagens inlägg är tillägnat till Karolina Lilja som är i Frankrike när vi andra fryser här hemma i skåneland. Men vi saknar dig i massor! Och för att hon klagat på mig i all evighet eftersom jag inte skrivit här på hmm, oj en månad! Dags att ta tag i det nu.

Mycket har hänt på sista tiden, har bland annat hoppat av skolan, var inte redo för att lägga ner så mycket energi på läsning efter gymnasiet. Jag kommer läsa en vacker dag, troligtvis samma utbildning eller något liknande, för det är det jag vill syssla med. Men nu vill jag göra något annat, något praktiskt som får min motivation att gå rakt upp i taket igen :)

Något annat som inte går så bra är innebandyn.. För tillfället känner jag inte för att sätta en fot i en hall igen. Det enda som håller mig kvar är de underbara människorna jag träffat tack vare innebandyn och dem tänker jag inte svika trots att jag har tröttnat på något som ligger mig sååå varmt om hjärtat. Utvecklas inte längre, allting står still. Tog ett mega kliv ifjol men nu händer det ingenting, INGENTING! Tråkigt.. Har även enorm ångest över operationen som sker om 24 dagar. Mindre än en månad. Hur ska jag klara av att sitta stilla i 4 veckor sen? herregud.. Jag som är så rastlös av mig. Visst det är inget stort ingrepp men handen använder man hela tiden, kul att man är högerhänt och inte kan använda sin hand. Tummen upp för den!

Tänkte sammanfatta helgen kort. I Fredags träffade jag äntligen min älskade vän micki! Middag hos henne och sedan match i limhamn. Idol och trots att hon somnade i soffan drog jag motvilligt med henne till annestad för fest och jag ångrar det inte. Mycket ungt och dumt folk men även underbart trevliga människor! Följde hem micki vid 1 och stack sedan tillbaka igen med en onykter marran som sällskap. Fortsättningen på kvällen blev gratis porrshow/drama (okej mer drama än porr men sjukt underhållande haha), musik  a la tågarp och rally via limhamh och hem. Ville stanna kvar och mysa med dig men det får bli en annan dag.. Hemma alldeles för sent och gick upp alldeles för tidigt i onödan. Skulle köpa dator med pappsi men självklart var där stängt. Sedan match på Rosengård, gick väl inge vidare men men.. Såg Sm-lagets sista match, stolt över mina små lagkamrater som lyckades vinna gruppen och spelade asbra! Kvällen bjöd på Halloweenfest hos kristina med mycketmycket trevligt folk! Fick även pratat med emilia som jag inte träffat på alldeles för länge. Idag ringde klockan tidigt, usch och fy, jobb på kyllager med äckelidolanna, mika och ebbislebbis. FY FAN säger jag bara, såååå kallt och såå mycket jobb. Mina fötter är fortfarande isbitar. 

Nu sitter jag här och har obeskrivlig tandvärk, nej jag har inte hål i tänderna utan visdomständerna växer så det knakar och det gör skitont! Absolut sämsta saken med att bil vuxen!


det blev lite långt men jag hoppas att lilja är nöjd! nu ska jag nog glo på film, det är jag värd :)



ps. obsession som fan! hethethethethet